🔶KADİR GECESİ SALAVAT GRUBU🔶

KIZLAR KURAN GRUBUDA MAŞALLAH EKSTRADAN KURAN HATIMI YAPIYORLAR NORMALDE 41 YASİN 41 FETIH 41 VAKIA DIE BELIRLEMISTIK BİLİYORSUNUZ..
EĞER BIZDE KADİR GÜNÜ ERKENDEN SALAVATLARIMIZI BITIRIRSEK ISTEYENLERLE EKSTRADAN BIRSEYLER OKUYABILİRİZ 🤲 HER ZMAAN BOYLE GRUPLAR OLUŞMUYOR KIYMETINİ BİLMEK LAZIM :KK19:
Öyle gruplarınıza ben de katılmak isterim

SALAVAT GRUBU
YA FETTAH HATİMİ ÇEKİYORUZ SON 37.000 KALDI HERKES KENDI SEVABINA ÇEKMİŞ OLUYOR HATİMDEN FAYDALANIN DERIM 🌺

KIZLAR GRUPTAKI HERKES AKTİF DEĞİLMİ?
CUMARTESİ BASLIYORUZ ALLAHIN IZNIYLE 🙏
BU MESAJI GÖREN BEĞENSIN KIMLER AKTİF KIMLER DEGIL BELLİ OLSUN.. DAHA SONRA BIR AKSİLİK YASAMAYALIM ALLAH KORUSUN..
SADECE BU MESAJI GOREN BEĞENSIN TOPLAMDA 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI LAZIM Kİ ANLAYABILELİM 🙏🙏🙏🙏🙏

KIZLAR GRUPTAKI HERKES AKTİF DEĞİLMİ?
CUMARTESİ BASLIYORUZ ALLAHIN IZNIYLE 🙏
BU MESAJI GÖREN BEĞENSIN KIMLER AKTİF KIMLER DEGIL BELLİ OLSUN.. DAHA SONRA BIR AKSİLİK YASAMAYALIM ALLAH KORUSUN..
SADECE BU MESAJI GOREN BEĞENSIN TOPLAMDA 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI LAZIM Kİ ANLAYABILELİM 🙏🙏🙏🙏🙏
Canm hersey cok guzel detaylicada anlatmışsınız Allah razı olsun ne guzel vesile oluyorsunuz cumartesi başlıyoruz Allah'ın izniyle smdiden kabul olsun insallah🤲🥰💫

SALAVAT GRUBU
YA FETTAH HATİMİ ÇEKİYORUZ SON 37.000 KALDI HERKES KENDI SEVABINA ÇEKMİŞ OLUYOR HATİMDEN FAYDALANIN DERIM 🌺

Reglken olurmu ki canm

Kızlar yarın baslıyoruz okumaya herkes grupta aktıf mı? Yarın oldugunda kımse gormedım demesın dıye bugunden bastırıyorum
DÜN yazdım 3 5 kısı ses verdi sadece Hepınız yarın ıcın burdasınız değilmi belırlı sayılara bolusturuldu eksık olmaısn daha sonradan
RİCA EDIYORUM GORDUYSENİZ BU MESAJI BEĞENİN 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI GEREK TOPLAMDA.. YORUM DEĞİL SADECE BEĞENSENİZ YETER AMAÇ "BEN BURDAYIM" DEMENIZI SAĞLAMAK 🙏🙏

KADIR GECESİ SALAVAT

M Morlale8
aysenurt3991 aysenurt3991
mavispreyboya mavispreyboya
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kardesi
M MaviMabellee
Ballikabak Ballikabak
Whiterose89 Whiterose89
agustos72 agustos72
Life light Life light
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
B Beybipattis
Umut_2019 Umut_2019
B Buluts34
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
namaste21 namaste21 eşi
SoLeiL12 SoLeiL12
Aselhannn Aselhannn
A arkadasimes
Meybuz Meybuz
Ruzgarruya Ruzgarruya
Taze fasulye Taze fasulye
Asiltutku Asiltutku
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
kevsersoylu kevsersoylu
H M H M
ohbb ohbb
5 528mucizemmm
O oziko_53
ZeyElif ZeyElif
Ssevincli Ssevincli
Ssevincli Ssevincli ablası
humanbeings humanbeings
debriyajgazfren debriyajgazfren
Yazarhanim Yazarhanim
BereliPenguen BereliPenguen
Morm Morm
theia07 theia07
Gelincik78 Gelincik78
K karamelli001
A Arelarven
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
R rana20
R rana20 annesi
R rana20 kardesi
Zeynep 0666 Zeynep 0666
Morrmeneksee Morrmeneksee
L Livagul
MoonfacedMom MoonfacedMom ipek
P Pemberenkli66
ummhnisa ummhnisa
zey_nep zey_nep
Yorgunkus Yorgunkus
Birdemetumut Birdemetumut

Kızlar yarın baslıyoruz okumaya herkes grupta aktıf mı? Yarın oldugunda kımse gormedım demesın dıye bugunden bastırıyorum
DÜN yazdım 3 5 kısı ses verdi sadece Hepınız yarın ıcın burdasınız değilmi belırlı sayılara bolusturuldu eksık olmaısn daha sonradan
RİCA EDIYORUM GORDUYSENİZ BU MESAJI BEĞENİN 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI GEREK TOPLAMDA.. YORUM DEĞİL SADECE BEĞENSENİZ YETER AMAÇ "BEN BURDAYIM" DEMENIZI SAĞLAMAK 🙏🙏

KADIR GECESİ SALAVAT

M Morlale8
aysenurt3991 aysenurt3991
mavispreyboya mavispreyboya
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kardesi
M MaviMabellee
Ballikabak Ballikabak
Whiterose89 Whiterose89
agustos72 agustos72
Life light Life light
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
B Beybipattis
Umut_2019 Umut_2019
B Buluts34
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
namaste21 namaste21 eşi
SoLeiL12 SoLeiL12
Aselhannn Aselhannn
A arkadasimes
Meybuz Meybuz
Ruzgarruya Ruzgarruya
Taze fasulye Taze fasulye
Asiltutku Asiltutku
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
kevsersoylu kevsersoylu
H M H M
ohbb ohbb
5 528mucizemmm
O oziko_53
ZeyElif ZeyElif
Ssevincli Ssevincli
Ssevincli Ssevincli ablası
humanbeings humanbeings
debriyajgazfren debriyajgazfren
Yazarhanim Yazarhanim
BereliPenguen BereliPenguen
Morm Morm
theia07 theia07
Gelincik78 Gelincik78
K karamelli001
A Arelarven
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
R rana20
R rana20 annesi
R rana20 kardesi
Zeynep 0666 Zeynep 0666
Morrmeneksee Morrmeneksee
L Livagul
MoonfacedMom MoonfacedMom ipek
P Pemberenkli66
ummhnisa ummhnisa
zey_nep zey_nep
Yorgunkus Yorgunkus
Birdemetumut Birdemetumut
Burdayim tatlim basliyoruz Allahin izniyle 🌼

YARIN ICIN SORULARINIZ VARSA SORABİLİRSİNİZ KIZLAR..
YARIN GUNDUZDEN OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ YANI SADECE AKSAM DEĞİL GÜNDÜZDEN DE BAŞLAYABILIRSINIZ 🌺
ERKENDEN BITIRIRSEK SALATI TEFRİCİYE BITIRELIM ISTEYEN KISILERLEDE. YADA

"La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin de okuyabılırz sayıdan duserek.. Erkenden bıtırenlerle burda toplanarak cekebılıriz 🙏

❤️KIZLAR YARIN GÜNDÜZDEN OKUMAYA BAŞLAYABILIRSINIZ AKŞAM 23.00 E KADAR BENI VE Ssevincli Ssevincli Yİ ETIKETLIYEREK "HEPSINI OKUDUM" DIYE BİLDİRİM YAPARSINIZ..

ERKENDEN BİTİRENLERLE BURDAN SAYIDAN DÜŞEREK KISA KISA ZİKİR, SALAVAT ÇEKERIZ HEM COK EĞLENCELİ OLUR HEMDE BİNLERCE HEP BİRLİKTE ZİKİR, SALAVAT CEKMIS OLURUZ BENCE COK GUZEL BIR FİKİR BUDA. 💕 💕 💕

YARIN ICIN SORULARINIZ VARSA SORABİLİRSİNİZ KIZLAR..
YARIN GUNDUZDEN OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ YANI SADECE AKSAM DEĞİL GÜNDÜZDEN DE BAŞLAYABILIRSINIZ 🌺
ERKENDEN BITIRIRSEK SALATI TEFRİCİYE BITIRELIM ISTEYEN KISILERLEDE. YADA

"La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin de okuyabılırz sayıdan duserek.. Erkenden bıtırenlerle burda toplanarak cekebılıriz 🙏

Sadece listedeki kişiler mi okuyabilir, bende katılabilir miyim

Sadece listedeki kişiler mi okuyabilir, bende katılabilir miyim
Sayıdan duserek okuyacaklarımıza lıste dısından da katılabılırım cunku o gece birlikte zıkır cekmek daha ıyı olur 🙏 ne kdr cok zıkır ve slaavat o kdr ıyı olur 🙏 sayıdan dusecekleırmızı ben bu aksam belırteym arastıryım onları da hep birlikte okuyalım olurmu

Sayıdan duserek okuyacaklarımıza lıste dısından da katılabılırım cunku o gece birlikte zıkır cekmek daha ıyı olur 🙏 ne kdr cok zıkır ve slaavat o kdr ıyı olur 🙏 sayıdan dusecekleırmızı ben bu aksam belırteym arastıryım onları da hep birlikte okuyalım olurmu
Olur tabii takip ederim ben teşekkür ederim

KIZLAR YARIN BİLDİRİMLERİNİZİ YAPARKEN
BENI VE Ssevincli Ssevincli Yİ ETIKETLIYEREK "HEPSINI OKUDUM" ŞEKLINDE YAZINKİ GÖZDEN KACIRDIĞIMIZ BİR BİLDİRİM OLMASIN 🙏

UNUTMAYIN ERKEN BITIRIRSEK BURDA TOPLANIP SAYIDAN DUSEREK ZİKİR CEKECEĞİZ INSALLAH 💕

X