Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 cüz okundu canım rabbim herkesin niyetini kabul etsin
Canim benim yerime sen gir istersen ben pek ilgilenemiyorumMerhabalar bir sonraki hatime katılabilir miyim
Canım ben de grup yönetemiyorumCanim benim yerime sen gir istersen ben pek ilgilenemiyorum
Grup yöneticisi başka biri . O arkadaş okuyamayacakmis bu haftakini onu söylemiş. Sen onu yerine istersen girebilirsinCa
Canım ben de grup yönetemiyorum
Ne zamana kadarGrup yöneticisi başka biri . O arkadaş okuyamayacakmis bu haftakini onu söylemiş. Sen onu yerine istersen girebilirsin
27. cüzü okudum, cuma cumartesi ve bugün sınavlarım vardı önceside çalışma vs derken yine geciktim yazmak için. bundan sonra daha dikkat edicem sözKURAN'I KERİM HATMİ
. .
SON GÜN
Katılan Arkadaşlar ;
1.cüz Ruzgarruya
2.cüz Asiltutku
3.cüz B Buluts34
4.cüz Ssevincli Ablası
5.cüz Ssevincli Komşusu
6.cüz ohbb
7.cüz @H M
8.cüz zey_nep
9.cüz Z Zerre
10.cüz Cookiie
11.cüz Ceren0134
12.cüz Meybuz
13.cüz burcusami
14.cüz @Mintimint
15.cüz R rana20
16.cüz M MaviMabellee Annesi
17.cüz SoLeiL12
18.cüz i p e k
19.cüz HejaR12
20.cüz mutlulukbenihicbirakma Kardeşi
21.cüz Nana929
22.cüz kavs-i kuzah
23.cüz R rana20 Annesi
24.cüz Teneffus Zili
25.cüz
26.cüz @Ada-anne
27.cüz muhursuzpusula
28.cüz Z zinciriye
29.cüz
30.cüz
@Blue_Peri (mazeretli)
SON BİLDİRİM 03.06 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAKTIR. LÜTFEN BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERELİM ARKADAŞLAR
Tamam canım eğer bu hafta okuyabilirsen M MaviMabellee arkadaşın annesinin yerine girebilirsin. 17.cüz senin olacakMerhabalar bir sonraki hatime katılabilir miyim
Canım hafta sonu geçti yetistiremem 1 hafta sonrası için 1. Cüzü alabilirimTamam canım eğer bu hafta okuyabilirsen M MaviMabellee arkadaşın annesinin yerine girebilirsin. 17.cüz senin olacak
Her hafta cuma gününe kadar 1 cüz okuyoruz canım. Her hafta bir üst cüzü okuyoruz. Mesela bu hafta 17.cüz okuduysan önümüzdeki hafta 18.cüzü okuyacaksın. Buraya bakmana gerek bile yok sadece bildirim için yazarsın. Perşembe günleri son bildirimi yapıyoruz ki cuma gününe duası yapılsın diye. Regl olacağım zaman da önceden hangi cüzü okuyacağını bildiğin için sorun olmuyor önceden okuyup bitirebilirsin o haftada
Rana gelene kadar ben bilgilendirme yapayım.Canım hafta sonu geçti yetistiremem 1 hafta sonrası için 1. Cüzü alabilirim
Canım başka okumalarım varKızlar boşta kalan cüzlerimiz var vakti olanlar varsa destek verirseniz çok memnun olurum.
1.cüz
8.cüz
15.cüz
17.cüz
26.cüz
30.cüz
Ruzgarruya
Asiltutku
B Buluts34
Ssevincli Ablası
Ssevincli Komşusu
ohbb