🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Bu güzel günde Allahım dualarımızı kabul eylesin, günahlarımızı bağışlasın. Dualarımızı okudum arkadaşlarımın adlarını okuyarakta bağışladım MssPARE

MssPARE penyez83
Okuduk dualadim Allah kabul etsin aminn

Okudum, bağışladım. Rabbim kabul etsin. Kadir gecemiz mübarek olsun MssPARE

Canım okudum bağışladım, bağışlarken hem ağladım hem dua ettim , Rabbim razı olsun inşallah hepimizden MssPARE

İyi aksâmlar hayırlı kandiller kardeşlerim bende duamı okudum bitirdim listede geçen bütün kardeşlerimizin ismini okudum okuyamayan kardeslerimizinde adına dua ettim ismi geçen geçmeyen katılmak isteyen katılamayan katılıp geri çıkan kardeşlerimizede okudum benim hakkım helal olsun okuyan okuyamayan tüm kardeşlerime okuyan herkesten allah razı olsun ben hepimize dua ettim insallah rabbim dualarımızı kabul eder inşallah rabbim benimde oğluma şifa verir

Hayırlı Kandiller Arkadaşlar. Hatimim İçin 27-28 ve 30. Cüzler Kaldı. Okuyabilecek Yardımcı Olabilecek Varmı Çok Dua Ederim. Niyetim Bugüne Bitirebilmekti Ama 3 cüzümü Yetiştiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…