🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Aynen kusura bakma gözümden kaçmış liste sonuna ekledim canım

Sonuçta sıra gün yok yeni düzenlemede öne alırım çok fazla bildirim etiket olunca gözümden kaçmış
Kusura bakma benimde kafam cok dolu su siralar anliyamadim yazdigini sona nicin ekledin. Ben okuyamicam.

Kusura bakma benimde kafam cok dolu su siralar anliyamadim yazdigini sona nicin ekledin. Ben okuyamicam.
Ben yanlış anladım eklemiştim ama niye ekli değilim gibi oldu panik telaş tekrar ekledim

Aynı kafa doluluğu bende hemde nasıl var

Listeden çıkarayım canım kusura bakma

Bende diyorum ekledim ama niye yazdı

Neyse ikinci liste düzenlemesinde listeden çıkarayım

Aslında 3 aydır birlikteyiz kadir gecesi günüde dualarla bitirebilirdin mübarek gün birlik olurduk

Dertlerim sikintilarim yogunlugum o kadar cok ki okuyamam kalir kimsenin hakkina girmim. Kendi hatmimide yetistirmeye calisiyorum bir yandan.
Yine dualarimdasin ancak bu seferlik beni mazur gor. ❤

Dertlerim sikintilarim yogunlugum o kadar cok ki okuyamam kalir kimsenin hakkina girmim. Kendi hatmimide yetistirmeye calisiyorum bir yandan.
Yine dualarimdasin ancak bu seferlik beni mazur gor. ❤
Rabbim kolaylık versin mübarek gün dertlerine ferahlık versin ...
Aynen canım duamdasın ❤

Inşallah bayram sonu dualarda buluşuruz

parecim burayı bana özelden atarmısın

hayırlı ramazanlar arkadasllarım sizlerden bir ricam var kadir gecesinde benimde oğluma dua edermisiniz oğlum 2 buçuk yasında bağırsağı uzun sıkıntı çekiyoruz lütfen bizede oğlumada şifa dua ları okurmusunuz.. ben elimden geldiğince hep dualarınıza ortak oldum lütfen sizlerde benim oğluma dua edermisiniz oğlumun adı serkan özgür benim adım esra kübra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…