🤍🕊KADİR GECESİ ESMAÜL HÜSNA GRUBU(LİSTE KAPANMIŞTIR)

Mintimint

Amentü Billahi👆
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
2.645
3.648
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊KADİR GECESİ ESMA GRUBU🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊

!!!

HEPSI KADIR GÜNÜ OKUNMAYA BAŞLANACAK KIZLAR BU DETAYI ATLAMAYIN LÜTFEN..
GRUPLARI ONCEDEN KURMAMIZDAKI AMAÇ SORULARINIZ VARSA ONCEDEN SORUN, NE OKUYACAĞINIZI ONCEDEN BİLİNKİ O GÜN BASKA BIR PROGRAMINIZ VARSA ONA GORE ŞEKILLENDIRIN DİYE ÖNCEDEN AÇTIK.
HEPIMIZ O GUN HEP BERABER SALAVAT GETİRİP ESMA ÇEKECEĞİZ LÜTFEN BİRLİKTE HAREKET EDELIM...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM​

- BAŞLARKEN-​

KİŞİ BAŞI 70 TANE SÜBHANALLAH​

KİŞİ BAŞI 70 TANE ALLAHUEKBER​

KİŞİ BAŞI 70 TANE LA ILAHE İLLALLAH​

KİŞİ BAŞI 70 TANE ESTAGFİRULLAH​

KİŞİ BAŞI 70 TANE ELHAMDÜLİLLAH​

(kuran grubu, salavat grubunda yer alıyorsanız orda tesbıhat çektıysenız çekmenıze gerek yok. Sadece 1 kereye~ mahsuz çekilecek)

Esmaül Hüsnaya başlamadan önce 51 Besmele çekilecek​

Ardından ““ Lâ ilahe illallahü vehdehu lâ şerike leh.Lehü’l-Mülkü ve lehü’l-Hamdü bi yedihi’l-Hayr ve hüve alâ külli şey’in kadir.La İlahe illallahu ,lehü’l-Esmau’l-Hüsna.” okunur.​

33'er adet Esmaül Hüsna okunacak​

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM​

Hüvallahüllezi la ilahe illa hü.​

Ya Rahmanü Ya Rahimü Ya Melikü Ya Kuddusü Ya Selamü Ya Mü’minü Ya Müheyminü Ya Azizü Ya Cebbaru Ya Mütekebbiru Ya Haliku Ya Bariü Ya Musavviru Ya gaffaru Ya Kahharu Ya Vahhabu Ya Razzaku Ya Fettahu Ya Alimü Ya Kabidu Ya Basitu Ya Hafidu Ya Rafiu Ya Muızzü Ya Muzillü Ya Semiu Ya Basiru Ya Hakemü Ya Adlü Ya Latiyfü Ya Habiru Ya Halimü Ya Azimü Ya Gafüru Ya Şeküru Ya Aliyyü Ya Kebiru Ya Hafizu Ya Mukitü Ya Hasibü Ya Celilü Ya Kerimü Ya Rakibü Ya Mücibü Ya Vasiu Ya Hakimü Ya Vedüdü Ya Mecidü Ya Baisü ya Şehidü Ya Hakku Ya Vekilü Ya Kaviyyü Ya Metinü Ya Veliyyü Ya Hamidü Ya Muhsi Ya Mübdiü Ya Muidü Ya Muhyi Ya Mumitü Ya Hayyü Ya Kayyumü Ya Vacidü Ya Macidü Ya Vahidü Ya Samedü Ya Kadiru Ya Muktediru Ya Mukaddimü Ya Muahhiru Ya Evvelü Ya Ahiru Ya Zahiru Ya Batinu Ya Vali Ya Müteali Ya Berru Ya Tevvabü Ya Müntekimü Ya Afüvvü ya Raufü ya Malikel-Mülki Ya Zel-Celali Vel -İkrami Ya Muksitu Ya Camiu Ya Ğaniyyü ya Muğni Ya Maniu ya Darru Ya Nafiu Ya Nuru Ya Hadi Ya Bediu Ya Baki Ya Varisü Ya Reşidü Ya Sabüru Celle Celalüh.​

33 Tane Kelime-i Şehadet​

KADİR GECESİ ESMA GRUBU

1 M Morlale8
2 aysenurt3991
3 Myhomes
4 mavispreyboya
5 Tiniminimavihanim
6 Tiniminimavihanim kardesi
7 M MaviMabellee
8 agustos72
9 Life light
10 Catlak-kurabiye
11 B Beybipattis
12 Umut_2019
13 B Buluts34
14 namaste21
15 namaste21 kızı
16 namaste21 eşi
17 SoLeiL12
18 Aselhannn (Tuğba)
19 A arkadasimes
20 Ayzelin
21 Meybuz
22 Ruzgarruya eşi
23 Leyl-i-fer
24 Asiltutku
25 kevsersoylu
26 H M
27 ohbb
28 5 528mucizemmm
29 burcusami
30 O oziko_53
31 Saliha40
32 Ssevincli
33 Ssevincli ablası
34 Mucizemm222
35 humanbeings
36 debriyajgazfren
37 Yazarhanim
38 Z zinciriye
39 BereliPenguen
40 Nayro
41 mutlulukbenihicbirakma
42 mutlulukbenihicbirakma kardesı
43 mutlulukbenihicbirakma annesi
44 Ceren0134
45 theia07
46 Gelincik78
47 K karamelli001
48 kavs-i kuzah
49 R rana20
50 R rana20 kardesi
51 R rana20 annesi
52 Zeynep 0666
53 Mintimint annesi
54 Morrmeneksee
55 L Livagul
56 MoonfacedMom
57 H HaklisinHocam
58 daisyko
59 Y yakut1
60 P Pemberenkli66
61 Blue_Peri
62 melankolimm
63 ummhnisa
64 Rubella86
65 zey_nep
66 Yorgunkus
67 Birdemetumut

Bu mübarek günde Rabbimin 99 isminide zikretmiş olalım.Hangi ismiyle bize derman olacaksa o ismiyle dualarımızı kabul etsin inşallah

“Allah’ın 99 ismi vardır. Kim bunları sayarsa (ihsâ) Cennete girer.” (Tirmizî, De’avât, 83)​

FAZİLETLERİ​

1. Esmâ-i Hüsnâ Allah hakkında yücelik ve aşkınlık ifade eder ve kullarda saygı hissi uyandırır.
2. Zikir ve duada kullanılmaları halinde kabule vesile olur ve sevap kazandırır.
3. Kalplere huzur ve sükûn verir, lütuf ve rahmet ümidi telkin eder.
4. Bilginin değeri bilinenin değerine bağlı bulunduğu ve bilinenlerin en şereflisi de Allah olduğu için Esmâ-i Hüsnâ bilgisine sahip olanlara bu bilgi meziyet ve şeref kazandırır.
5. Esmâ-i Hüsnâ Allah için vâcip, câiz ve mümteni‘ olan sıfatları içermesi sebebiyle O’nun hakkında yeterli ve doğru bilgi edinmemize imkân verir.

UYARI

BİLDİRİMLER AKSAM SAAT 23.00 KADAR TOPLANMIŞ OLMALI..
KIZLAR LÜTFEN NE 1 EKSIK NE 1 FAZLA OLMAMASINA GAYRET EDELIM EĞER O GUN BIR AKSİLİK YASAYIP OKUYAMAZSANIZ VEYA YETISTIREMICEK OLURSANIZ MUTLAKA BELIRTIN KİMSENIN HAKKINA GIRMEYELIM

BU GECE OKUNACAK TÜM KURAN, SALAVAT ESMA TOPLAMDA 93 KİŞİNİN ADINA HOCA TARAFINDAN BAĞIŞLANACAK.. İSİMLERINIZI ALMISTIK ZATEN BURDA BELIRTMEMİZE GEREK YOK..
SİZLER DUALARINIZI ÇEKTIKTEN SONRA" GRUPTAKI 93 ARKADASIMIN VE KENDI ADIMA VE NIYETINE BAĞIŞLIYORUM "ŞEKLINDE DUA EDERSENIZ YETERLİ OLACAKTIR..
SAYILARI COK ORTA KARARDA BELIRLEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ KİŞİSEL BAŞKA OKUMALARINIZIDA GÖZ ÖNÜNE ALDIK..

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık canım güzel bir grup olduk Rabbim dualarımızı kabul etsin

Allah razı olsun

Benm isminin yanına parantez içinde tuğba adımı yazar msnz rica etsem

Canım kadir gecesi bu gece mi? 9 mayıs biliyordum yalnış mı anladım

Tammdır cnm allah razı olsun

Biraz erken değil mi canım .Sakin sakin huşu ile okusak.
8 mayıs sabahtan baslayıp
Gece 23.00 hadi 00.00 a kadar olsun bence okunabılır dıe dusunuyorum en fazla slaavatlarla berbr 2 saatımızı alır sayılar cok az cunku..
Bızlerde anca toplarız bildirimleri bırde o var kım okudu kım okumadı onada bır suru vakit ayırmamız lazım o gece
Birde soyle dusunduk eger erken biterse ılave bısıler de katabılırız okumak isteyenlerle..
Kuran grubu ekstradan hatım yaptılar masallah bızdd duruma gore bırseyler eklerız belkı ne kdr dua o kdr ıyı

Ben hep beraber akşam namazından belli bir süre sonra hep beraber okunacak sandım.Tamam o zaman canım .Ben farklı anlamışım.

Ben hep beraber akşam namazından belli bir süre sonra hep beraber okunacak sandım.Tamam o zaman canım .Ben farklı anlamışım.
Yok o zaman dedıgınız gıbı olur cok aceleye gelırdı.. Hızlı hızlı degıl genıs bı zamanda kendimizi vererek yapalım..
Dedıgım gıbı erken bıtırırsek insallah 2.cıye donerız bellı mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…