kadir gecesi bebeğim bizi yanlız bıraktı..

deniz8383

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
255
1
en güzel günde bebeğimi düşürdüm.ona o kadar çok alışmıştımki bianda yanlız kaldım.8 haftalıktı ne kadar çok istemiştim ona kavuşmayı.kalbi çok güzel atıyo gelişimi çok iyiydi.ama bi türü kesesi gelişmiyodu.bekledik gelişmesi için çok dua ettim ama en mübarek günde kuzum melek oldu...biz seni hiç unutmuycaz...

en güzel günde bebeğimi düşürdüm.ona o kadar çok alışmıştımki bianda yanlız kaldım.8 haftalıktı ne kadar çok istemiştim ona kavuşmayı.kalbi çok güzel atıyo gelişimi çok iyiydi.ama bi türü kesesi gelişmiyodu.bekledik gelişmesi için çok dua ettim ama en mübarek günde kuzum melek oldu...biz seni hiç unutmuycaz...

allah yardımcımız olsun canım bende 3 bebeğimi gönderdim zor çok zor dua etki benim gibi olmamış ben kızımın birini22 haftalık diğerini 28 haftalık 50 gün küvöz yaşamından sonra kaybettim ikiz eşide 16 haftalık öldü karnımda o daha zor oluyor arkadaşım gelişiyo iyice kucağına alamadan bırakıp gidiyo ana babasını bugün 25 gün acısı çok taze daha allah sabır versin hepimize dua et

allah yardımcımız olsun canım bende 3 bebeğimi gönderdim zor çok zor dua etki benim gibi olmamış ben kızımın birini22 haftalık diğerini 28 haftalık 50 gün küvöz yaşamından sonra kaybettim ikiz eşide 16 haftalık öldü karnımda o daha zor oluyor arkadaşım gelişiyo iyice kucağına alamadan bırakıp gidiyo ana babasını bugün 25 gün acısı çok taze daha allah sabır versin hepimize dua et

canlarımmm allahım sabırlar versin...annelik hamileliğin ilk günü başlıyor kaybettikten sonra hepsi insanın canını yakıyor...ama kucağına almaya günler kalmışken tekmeleri sıcacık atarken kaybetmek daha da acıtıyor insanı...ahhh düşük,kürtaj,erken doğum hepsini yaşadım..sizi çok ii anlıyorum...
allah rahmet eylesin yavrularınızı.. başınız sağolsun..allahım sabırlar versin..yavrularınızın kardeşlerini tez zamanda kucağınıza versin....

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin yavrum melake çok güzel günde kaybetmişsin allahım dabırlar versin...

Allah hepinize sabirlar versin, diyecek bir sey yok maalesef ama beterinden,yavrularinizi kucaginiza alip ta kaybetmekten korusun.

Allah sabirlar versin arkadasim..en yakin zamanda dilerim yeniden hamile kalir saglikla sihhatle bebegini kucagina alirsin insallah..Allah bundan sonrasi icin saglikli gebelikler nasip etsin insallah..

ne kadar uzucudur bilirim tatlim, Allah beterinden korusun hepimizi. Insallah saglikli bir bebege en yakin zamanda hamile kalip vaktinde kucagina almak da nasip olur. su an en iyisi zamanin bu aciyi hafif de olsa dindirmesini beklemek.

canım düştü mü bebeğin :KK43:
Allah sabır versin

evt cnm akşam saat 8 başladı düşük gece 4 kadar sürdü bebeği düşürdüm evde ama parçayı düşüremedim.hemen dr aradım sabah ezanıyla kürtaj oldum ve bitti.bugünde kont. gittim dr 2 ay sona tekrar hamile kalabilirsin dedi.şafak saymaya başladım ........

rabbim sabır versin canım rabbim en kısa zamnda sana bir melek daha gönderir inşallah canım amin

evt cnm akşam saat 8 başladı düşük gece 4 kadar sürdü bebeği düşürdüm evde ama parçayı düşüremedim.hemen dr aradım sabah ezanıyla kürtaj oldum ve bitti.bugünde kont. gittim dr 2 ay sona tekrar hamile kalabilirsin dedi.şafak saymaya başladım ........

denizcim senin bu düşüğün benim ilk hamileliğim gibiydi aynı .kese büyümüyordu doalyısyla bebek sığmadı içine .bak ben şimdi yeni doğum yaptım. çok şükür sorunsuz geçti .sende çok ara vermeden 2. yi düşün bak gör sağlıkla kucağına alacaksın yeni olacak bebeğini .

canim arkadasim basin sag olsun
bende ayni gece bebegimi kaybettim 8 haftalikti kalp atisi olusmustu 1 hafta once
1 hafta icinde kanamada olmadan icimde eriyip gitmis usg de keseyi bile goremedik rahimde absorbe olmus
bugun kuretaj oldum ama canim onun haberini aldigim kadar acimadi
ALLAH bize sabir versin bizimde cennetten elini uzatacak bir elimiz var artik... cennette bulusmak umidiyle bebegimle ilk bebegimdi ve tup bebek tedavisi ile olmustu

saolun arkadaşlar..
seko4517 seninde başın saolsun cnm..
allah kimseye böle bi acı yaşatmasın.
en kısa sürede kucaklarımız dolar inş.
sağlıklı sıhatlı kalın..
destekleriniz için tşk ederimmm....
ilsu bebeğinle size mutluluk diliyorum.analı babalı uzun ömürlü olsun cnmm..
çok değil biliyorum 2 ay sonra ben tekrar müjde hamileyim yazıcam biliyorummm..

ALLAH Sabir versin canlarim; bende tam 5 kez yasadim o aciyi bilirim:KK43:7 22 18 15 15 haftlkken rabbim yenisini kucagina almayi nasip eder ins.

X