- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Yani esinde tedavi olmali falan hic demedi hatta gittigim doktor onkolojik jinekolog tu en son... Her seferinde fitil veriyodu, son gidisimde hap ve kremde verdi kullandim ama gecmiyor ;(Enfeksiyon geçmeden gebelik düşünmeyin derim illallah dedirtti bana çünkü. İlaç filan kullanamıyorsunuz her seferinde alttan muayene enfeksiyonun geçmesini kontrol etmeler. Eğer geçmez ise doğuma kadar mecburi sezaryen oluyorsunuz çünkü bebeğin cildini etkiliyor doğumda. Eşli tedavi derken bende geçtim o devrelerden. Eşim kendi doktoruna ben kendi doktoruma gittim ve şükür bu illetten kurtuldum. Eşinde tedavi olması şart ama siz eşli tedavi kabul etmiyor diyorsunuz orayı anlayamadım. İllaki aynı doktora gitmeye gerek yokki
Benimde su an hafif aci ve kasinti var bu aksam bir deneyim sirkeyi...bende sirkeyle kurtulanlardanım. kaşıntı , acı başlayınca gece yatmadan sirke peceteye döküp siliyorum . ertesi güne bir şey kalmıyor. doktor mantar ilacı da verdi hiç işe yaramadı bende ya. sirkeyi dene. geçene kadar kullan .
Siz istediğiniz kadar tedavi olun eğer eşinizden dolayı tetikleniyorsa birlikte tedavi sonuç veriyor. Siz temizleniyorsunuz fakat bu illet öyle kötü ki en ufak bir bulaşmada tekrarlanıyor en başa dönüşüyor. Bende öyle oldu ama madem tek tedavi işe yaramıyor eşli tedaviye başvurun mutlakaYani esinde tedavi olmali falan hic demedi hatta gittigim doktor onkolojik jinekolog tu en son... Her seferinde fitil veriyodu, son gidisimde hap ve kremde verdi kullandim ama gecmiyor ;(
eşiniz gidip başvuracak . nasıl yapılsın başka Türlü ?doktorlar bunu yapmıyor, bende çok bilmiş gibi müdahale etmek istemiyorum , birde arastırma hastanesıne gıdıyorum sureklı belkıde doktor degıstırmek çözüm olabilir.
gebelikte düşünüyorum onu da etkiler diye de korkuyorum açıkcası sonuçta enfeksiyonel bir durum...
gıttım zaten arastırma hastanesıne gıttım, ilk gıttıgımde uzman bır doktor muayene etmıstı, bır yıl sonra rutın kontrol ıcın gıttım sıkayetlerım de tekrarlayınca o zaman da gıttıgım doktor onkolojık jınekolog tu ve prof du adam, sebep belli candida türü enfeksiyon yani mantar ama ilaçlar etki etmiyor bana, tekrarlıyor.İyi bir doktora gidin. .
bendekı akıyor ama devamı gelıyor sureklı, bır kere aksada kurtulsam ne olsa ıcerım sıkıntı degıl, bunu da bır kenara yazayımBen bu konuda allaha şükür sıkıntı yaşamadım ama bu tip konular ilgimi çeker okurum.
Burada bir bayan brokoli kürü ile bu sorununu atlattığını yazmıştı ve onu tasdikleyen bir kaç kişi de oldu.
Brokoliyi haşlayıp suyunu bir günde içiyorlar (1 kilo brokoli)
İçinden yağ gibi akmış tüm iltihaplar .
Denemekte fayda var .
yağ gibi akmış işte kökü kazınmış .kesinlikle deneyin .bendekı akıyor ama devamı gelıyor sureklı, bır kere aksada kurtulsam ne olsa ıcerım sıkıntı degıl, bunu da bır kenara yazayım