kadınsal dertler bıktım valla yaa ;(((

kızlar merhabalar kızlık zarı dikimi için daha önce yaptıranlardan bilgi edinmek istiyorum kesinlikle sonuç veriyor mu ? daha önce yaptıran oldu mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
doktorlar bunu yapmıyor, bende çok bilmiş gibi müdahale etmek istemiyorum , birde arastırma hastanesıne gıdıyorum sureklı belkıde doktor degıstırmek çözüm olabilir.
gebelikte düşünüyorum onu da etkiler diye de korkuyorum açıkcası sonuçta enfeksiyonel bir durum...
yani canım sen onu tedavi etmeden çocuk yapma ayrıca nasıl eşli tedavi etmiyorlar bugibi durumlar eşli sorunlardan olbiliyor geçmiyorsa muhtemelen eşinizde mantar olabilir ve ilişki sonrası mantar size bulaşıyor olabilir ama akıntım var demişsin onla da alakalı olabilir

yani canım sen onu tedavi etmeden çocuk yapma ayrıca nasıl eşli tedavi etmiyorlar bugibi durumlar eşli sorunlardan olbiliyor geçmiyorsa muhtemelen eşinizde mantar olabilir ve ilişki sonrası mantar size bulaşıyor olabilir ama akıntım var demişsin onla da alakalı olabilir
akıntı=mantar zaten

Doktor değilim, 2 kere başıma geldi, 2sinde de eşime de ilaç verildi ve cinsel ilişki bir süre yasaktı.
Sirke vs kullanmayın lütfen, normal sabunla bile yıkanmaması lazım genital bölgenin değil ki sirke sürülecek.

Sürekli tekrarlayan ve geçmeyen vajinal akıntım var. Ara ara koku ve kaşıntıda yapıyor, dün geceden beri yine cortladı..
Doktora r mı ???

Bazi insanlar daha yatkin oluyor enfeksiyona. Ben hayatim boyunca hic olmadim mesela, ama bir is arkadasim ne zaman antibiyotik kullansa baska bi hastalik icin, mantar olurdu. Candida bir tür mantar, mantar enfeksiyonlarinda es tedavisi gerekmez zaten. Doktorun vermemesi anormal bi durum degil.

Benim kuzenimdede var aynı sorun. Bebeği oldu yeni bebistede aynı sorun olmuş enfeksiyon akıntı. Anneden bebeğe geçiyor simdi bebek hergün iğne oluyor. Cagresi varmı bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun.

Benim kuzenimdede var aynı sorun. Bebeği oldu yeni bebistede aynı sorun olmuş enfeksiyon akıntı. Anneden bebeğe geçiyor simdi bebek hergün iğne oluyor. Cagresi varmı bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun.
Hap fitil krem veriyo doktor caresi tibben bunlardan ibaret ama bende tekrarliyor gecmiyor

kızlar var mı pekı baska alternatıf cozum bılenler ????
bir şırıngaya 10 ml çörekotu yağını çek
içeriye akıt...gün aşırı 2,3 kere yap yada durumuna göre tekrarla
ben bunu sadece günlük akıntım yoğun diye 1 kere yapmıştım...
ama çörek otu tanelerini de çiğniyordum her gün 1 tatlı kaşığı kadar şifa niyetine

X