- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- Konu Sahibi eftelya2015
yarıyor mu gercekten duymustum ama hıc denemedım , o bolgenın ph ını bozmayım dıye ...
Öyle sey olur mu bozar tabi sakin boyle bir hata yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarıyor mu gercekten duymustum ama hıc denemedım , o bolgenın ph ını bozmayım dıye ...
bunun için yeni konu açsanız da konumu kirletmeseniz olmaz mı ???kızlar merhabalar kızlık zarı dikimi için daha önce yaptıranlardan bilgi edinmek istiyorum kesinlikle sonuç veriyor mu ? daha önce yaptıran oldu mu ?
yani canım sen onu tedavi etmeden çocuk yapma ayrıca nasıl eşli tedavi etmiyorlar bugibi durumlar eşli sorunlardan olbiliyor geçmiyorsa muhtemelen eşinizde mantar olabilir ve ilişki sonrası mantar size bulaşıyor olabilir ama akıntım var demişsin onla da alakalı olabilirdoktorlar bunu yapmıyor, bende çok bilmiş gibi müdahale etmek istemiyorum , birde arastırma hastanesıne gıdıyorum sureklı belkıde doktor degıstırmek çözüm olabilir.
gebelikte düşünüyorum onu da etkiler diye de korkuyorum açıkcası sonuçta enfeksiyonel bir durum...
akıntı=mantar zatenyani canım sen onu tedavi etmeden çocuk yapma ayrıca nasıl eşli tedavi etmiyorlar bugibi durumlar eşli sorunlardan olbiliyor geçmiyorsa muhtemelen eşinizde mantar olabilir ve ilişki sonrası mantar size bulaşıyor olabilir ama akıntım var demişsin onla da alakalı olabilir
Sürekli tekrarlayan ve geçmeyen vajinal akıntım var. Ara ara koku ve kaşıntıda yapıyor, dün geceden beri yine cortladı..
Doktora r mı ???
Hap fitil krem veriyo doktor caresi tibben bunlardan ibaret ama bende tekrarliyor gecmiyorBenim kuzenimdede var aynı sorun. Bebeği oldu yeni bebistede aynı sorun olmuş enfeksiyon akıntı. Anneden bebeğe geçiyor simdi bebek hergün iğne oluyor. Cagresi varmı bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun.
bir şırıngaya 10 ml çörekotu yağını çekkızlar var mı pekı baska alternatıf cozum bılenler ????