Kadınsal bir derdim var :(

Peçeteyi değiştiriyorum zaten o bölgeyi kapattigi icin pede veya camasirima akıntı gecmiyor. Ama koku ter vs olmamasi icin camasirimi degistiriyorum her gün

iç çamaşarını her gün değiştirin zaten siz günde beş kere diyorsunuz.
nasıl bi akıntı bu çeşme gibi hem ped hem peçete. vallahi eziyet ya. hepimiz terliyoruz illaki koku da oluyor yani. normal şeyler bunlar.

Haklisiniz. Eşim de diyor bazen butun gun disarda oluyoruz sen neden hic wc ye girmiyosun falan. Kimin girip kullandığını bilmiyorum ki yada klozet kapagina ne sicradi ay midem kalkti
Bende hiç dışarda wc ye girmem. Ama bazen grmek zorunda kalıyorum o zamnda wc nın heryerıne peçete dziyorum . içinede atıyorum . o zaman içime siniyor . Sende öyle yap..

yalnis yapila bilcek herseyi yapmisin.

bi arkadas acmisti bu konuyu baya yazildi oraya bak istersen. ama uyurken ic camasiri olmadan uyu. o kisim havalansin. sabun pet wc kagidi sakin elini sürme
Peki gunluk ped veya pecete kullanmayanlar nasil yapiyor merakimdan soruyorum. Camasiri gunde kac kere değiştiriyolar

Parfümlü tuvalet kağıtları, parfümlü normal ve günlük pedler de mantar sebebi bilginiz olsun.

Peki gunluk ped veya pecete kullanmayanlar nasil yapiyor merakimdan soruyorum. Camasiri gunde kac kere değiştiriyolar

Sabunlarla o bolgenin florasini bozarsaniz tabi ki mantar sorunu yasarsiniz. Pamuklu camasir kullanin, sık degistirin, su ile temizleyin yeterli. Dogal elma sirkesi mantara iyi geliyor diye biliyorum ek olarak.

Günlük ped veya pecete kullanmasam bes kez degistiricem.

Zaten ben su kismi hic anlamiyorum, biri bana da anlatsin. Neden temiz olmaya calisiyoruz, neden kendimizi evimizi temizliyoruz? Daha saglikli bir hayat surmek icin degil mi.
Sonucu bizi saglimizdan edecek yontemler nasil temizlik olabilir? Mesela konu sahibi, suyla temizlik yaptiginizda neden kendinizi pis hissediyorsunuz? Bariz bir sekilde digeri daha pis ki suanki sorunlari yasiyorsunuz.

Seffaf da olsa hic mi akinti gelmiyor. Akinti gelince napiyosunuz
Akıntı gelıyor doğal olarak . ama şakır şukur gelmıyor. Az bişe. Ki ben sabah 8 akşam 6,30 çalışıyorum . Ve iş yerınde öğle namazımı kılıyorum .
Akıntı abdestı bozmaz.

ic camasirlarini iyice yikarken kaynat, herzaman 100% pamuk olsun. namaz kiliyormussun anladigim kadariyla ozaman her namazda degistie. alisinca zorlanmazsin.

örnegin. ben giyinirim. duruma göre akintim fazla olduysa eve geldigimde hemen degistiririm. aksamlari yada artik bugün disari cikmicaksam bol esyalar giyerim, icimde ic camasiri olmaz. kiyafetleri tekrar giymem yikarim.

inanmicaksin ama cok isime yaradi. bide eczane omni biotik diye bi toz vermisti bi ay kurunu ictim o cinsel organina iyi gelicek olan bakterileri cogaltiyormus migdede. yarim sene oldu bi kere olmadim. Aman Allah korusun, agzimi hayra aciim

Hergun dus alir boylece degistiririm.Akintim fazlaysa gebelikte oldugu gibi ya da yaz mevsiminde sabah aksam degistiririm.

Normal gunde bir, yazin iki.
Akintinin yogun oldugu donemde gunluk ped de kullaniyorum, ayda 4-5 gun oluyor o da.

Bu temizlik takıntısı çağın bize sunduğu bir şey. Eskiden insanlar böyle değildi. Modern çağ insanı hiçbir şeyin daha aziyla yetinmiyor. Her şey en üst düzeyde olmalı temizlik de dahil. Her yer parlamalı her yer tertemiz olmalı. Aman pasakli demesinler. Saçlar envai çeşit şampuan ister çamaşır envai çeşit deterjan o da yetmez yumuşatıcı o da yetmez ekstra deterjan lazım. Bir temizleyici yetmez. Salona ayrı banyoya ayrı mutfağa ayrı. Oo siz hepsine ayrı mı kullanıyorsunuz, alın bunu hepsi için bir. Diğeri çıkar yo yo hepsine ayrı. Öyle öyle insanlarda farklı takıntılar ortaya çıkıyor. Temizlik bağımlıları diye bir program var bilen bilir. Anne kız vardı. Anne saçıni yeterince temizleyememekten korktuğu için hep üç numara kesiyor. Yetmiyor yüzünü her sabah tras ediyor daha temiz olmak için. Kızıyla bile sarilmiyor vs.

Günlük ped zararli evet ama gunde 5 kez çamaşır değiştirmek zor degil mi? Gunluk ped kullanmayanlar nasil yapiyor bu isi

Günde 5 kere iç çamaşırı değiştirmek zor olduğu için, günlük ped, tuvalet kağıdı vs de mantara ve enfeksiyona yol açtığı için ben artık yıkanabilir ped kullanıyorum. Araştırmanızı öneririm çok rahat oluyor. Ama önceden namaz öncesinde mutlaka çamaşır değiştirirdim. Mantarla ilgili olarak da ne kadar tedaviyi geciktirirseniz kendinize o kadar eziyet edersiniz. Mutlaka tedavinizi olun, hatta titizlik takıntınız yüzünden danışmanlık alabilirseniz de rahatlayabilirsiniz belki. Uyguladığınız yöntemler çok mantığa uygun değil zira.

ilk insanlar acep mantar oldu mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…