Kadınlık olimpiyatlarda ölüyor mu?

Ben evvelden beri rahatsızım bu durumdan.
Bir derdim var bölümüne açılıyor konu, belli herkes tepkili, lanet ediyoruz oradan. Sonra...Fıss.
Bu kadar kadını nerede bulursun başka?
Yapılmama sebebini çok merak ediyorum.
Yoksa kınamak karşı çıkmak herkesin harcı değil mi demeliyim?
O yasak, bu yasak... kapatılsa yine iyi, silinen konunun haddi hesabı yok.
Elinde değneği olan bir öğretmenin sınıfında gibi hissediyorum bazen kendimi.
Konuşulmasına izin verilen(!) konular var ya, ötesi yok yani.
Bir de eleştiri kabul etmeyen sert tutum.
Konunu böldüm, özür dilerim senden de.

sizin mesajınızı alıntılamayı unutmuşum. bir önceki mesajımı sizin bu mesajınızı düşünerek yazmıştım. size hak veriyorum

Gündemdeki haberlerle ilgili konu açmak yasaktı yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu yasağın nedenini anlayamıyorum. Neden gündemi tartışamıyoruz, neden yasak anlayamadım... Bence "gündem konuları" diye bir topik bulunmalı sitede.

:)) o halde konu kapanana kadar konuşup yapılacak şeye karar vermeli ....

dün bu konuyu açmak için forumları dolaşırken "Kadın" başlıklı bir bölüm buldum, "tamam yeri burası" dedim...yöneticisi Madamx di sanırım...aslında tam bahsettiğimiz şey güzel konular vardı...amma velakin tüm konular kapalıydı ve konuyu oraya açamadım...sonra konuya uygun bir yer bulamadım, yok zaten...

yazıyı şimdi gördüm hiç işim olmaz bu gazetemsilerle.. olimpiyatlara ilk kez katılan kadınlarımızın arkasında olmak varken bu tarz yazılar yazmak niye?

bir de bunun farklı versiyonu var yobaz kesimin şortla spor yapan kadınlara yönelttiği ithamlar, ikisi de birbirinden sapıkça! günümüzdeki 'medya'nın durumu bu maalesef...

bu platformda asıl bu konuların yazılıp çizilmesi lazım..

olimpiyatlara dair tek bir yazı bile göremedim tarihinde ilk kez kadın voleybolcular ve kadın basketbolcular olimpiyatlara katıldı..

kadınlar kulübü bu konularda çok aciz sadece isim var 'kadın', her kavramda olduğu gibi, gerisi boşluk.

yazıyı şimdi gördüm hiç işim olmaz bu gazetemsilerle.. olimpiyatlara ilk kez katılan kadınlarımızın arkasında olmak varken bu tarz yazılar yazmak niye?

bir de bunun farklı versiyonu var yobaz kesimin şortla spor yapan kadınlara yönelttiği ithamlar, ikisi de birbirinden sapıkça! günümüzdeki 'medya'nın durumu bu maalesef...

bu platformda asıl bu konuların yazılıp çizilmesi lazım..

olimpiyatlara dair tek bir yazı bile göremedim tarihinde ilk kez kadın voleybolcular ve kadın basketbolcular olimpiyatlara katıldı..

kadınlar kulübü bu konularda çok aciz sadece isim var 'kadın', her kavramda olduğu gibi, gerisi boşluk.

çok haklısın arkadaşım...

:)) millet gurur duyar biz "ahlak (!) nereye gidiyor" ... ironik aslında...başlarken kadın sporcularımızın çokluğuyla övündük güya sonra olanlara bakın...e nasıl, kimden, ne için başarı bekleyelim....

belirtmeden geçemeyeceğim potanın perileri ile yine gurur duydum...... olimpiyat ekibinin en başarılı ekibi idiler...gerçekten kazanmak için gitmişlerdi...

yanlış platformdamıyım, ben buraya aitmiyim diye düşündüğüm oldu zaman zaman...ama ben kadınım ve daha önce söylendiği gibi bu kadar kadını bir arada bulabileceğim tek platform...sonra farkettim ki ben sadece benim gibilerle olmak istemiyorum...kadının gücünün farkına hepbirlikte varabiliriz ve onun için burda bulduğum her fırsatta, her delikten kafamı sokmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Ben bu adamın yazısına fazla yorum yapmayip, guzel insan Mevlana'nin bir sözüyle cevap vermek istiyorum.

"Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !"
:3:

Biri de çıkıp sorsa keşke
pamuk tarlalarında pamuk toplayan kadınların elleri de kadın elinden çıkıyor onu neden yadırgamıyor dert etmiyorsunuz,
İlla memesi kalçası küçülünce mi kadını fark ediyorsunuz.
Yazık ki sizin kadına bakış açınız gördüğünüz yağ toplamlarından ibaret.

Biri de çıkıp sorsa keşke
pamuk tarlalarında pamuk toplayan kadınların elleri de kadın elinden çıkıyor onu neden yadırgamıyor dert etmiyorsunuz,
İlla memesi kalçası küçülünce mi kadını fark ediyorsunuz.
Yazık ki sizin kadına bakış açınız gördüğünüz yağ toplamlarından ibaret.

ya da tütün, fındık, çay toplamaktan nasır tutmuş ellerin kadın zarafetine yakışıp yakışmadığı aklınıza geldi mi hiç??

Back