Kadınlık olimpiyatlarda ölüyor mu?

jeanneCdarc

my little warrior.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.837
1.975
398
Kadınım, çalışırım...
Kadınım, üretirim....
Kadınım, kendime güvenirim...
Kadınım, başarırım...

Kadınım, ben bu dünyanın çok önemli bir parçasıyım....
Kadınım...ama önce İnsanım...sadece senin zevklerini tatmin etmek için gelmedim dünyaya...sen göğüs, popo gör diye yaratılmadım...senin adına üzgünüm ama senin olduğun her alanda, senden daha başarılı bir şekilde varım...

Kadınlık olimpiyatlarda ölüyor?

link vermeyeceğim sadece isim...bu zavallı yazıyı okuyun...

uygun bir başlık bulamadığım için buraya açtım konuyu gerekirse gereken yere taşıyın lütfen

yahu spor yaparken spor kıyafeti giyilir, kadınsı bir kıyafet giyilemez. ikincisi, spor yapan kadınlar kaslı ve fit duruyor diye çirkin de olmaz. bu kadınların kadınsı görünüp görünmemesi bu adama niye dert olmuş ki

hayatımda daha komik bir yazı okumadım.ne kadar boş bir adammış bu.spor yapan insan öyle oluyor popo daralıyor,yağlar gidip yerini kas alıyor,göğüste yağdan oluştuğu için o da büyük ölçüde kaslaşıyor.yani kadınlar erkekleşmiyor sadece sporculaşıyor,erkek de spor yaparsa aynı tarzda değişikliklere uğruyor.tek fark erkekler daha çok spor yaptığı için gözümüz onlarınkine alışkın.ayrıca hiç de kadınsılıkları gitmiş değil.yani şurda üç-beş başarılı sporcu kadınımıza laf edeceğine,onların seksiliğinin peşine düşeceğine bari obeziteyle mücadeleye soyunsun.böylece daha çok kadının seksepalitesini kurtarır.

bir de cahil...yüzücülerin göğüsleri mayolar yüzünden düz... görememiş ya ...çok ama çok çirkin...

adamcağızın baktığı şey farklı...onun zihninde kadın önce göğüs, popo ve bilimum çıkıntılar yuvarlaklıklar...

spor yapan kisinin kadın erkek farketmez vucudunda kas olusur yapacak birsey yok bu yuzden sporu bırakacak degil kadınlar onlar bundan memnunsa kimseyi ilgilendirmezki

Birkaç başlıkta yazdım, buraya da yazacağım.
Keşke site olarak bir tepkimiz olsaydı.
Böyle sessiz sedasız buralarda çekiştirmek rahatsız ediyor beni.
Kadınlar sokaklarda bıçaklanıyor kk'dan tık yok.
Kadınlar aşağılanıyor kk'dan tık yok.
Kadınlar eziliyor kk'dan tık yok.
Kadınlar tecavüze uğruyor, akla zarar kararlar alınıyor kk'dan tık yok.
Melek ölüyor kk'dan tık yok.
Site vizyonunu misyon edinerek de ortaya koyarsa daha iyi olur kanımca.
Bu şekilde "bütün kızlar toplandık" havasıyla magazinsel bir oluşumdan öteye gidemez.

bir zamanlar var gibiydi aslında...yapılanlar bundan daha iyiydi...

Gerçekten hevesleniyorum böyle mesajlar okuyunca yapalım o zaman, madem kadınlar kulübü Türkiyedeki en büyük kadın portalı, Türkiye'deki kadınlar olarak buradan da sesimizi çıkaralım derdimizi anlaalım diyorum. Ama nasıl kısmında takılıyorum ben. Sanırım birkere nereden nasıl başlayacağımızı çözsek benim gibi hevesli ancak pratiüe geçmekonusunda tereddütlü başka destekçiler çıkar

bir zamanlar var gibiydi aslında...yapılanlar bundan daha iyiydi...

Ben evvelden beri rahatsızım bu durumdan.
Bir derdim var bölümüne açılıyor konu, belli herkes tepkili, lanet ediyoruz oradan. Sonra...Fıss.
Bu kadar kadını nerede bulursun başka?
Yapılmama sebebini çok merak ediyorum.
Yoksa kınamak karşı çıkmak herkesin harcı değil mi demeliyim?
O yasak, bu yasak... kapatılsa yine iyi, silinen konunun haddi hesabı yok.
Elinde değneği olan bir öğretmenin sınıfında gibi hissediyorum bazen kendimi.
Konuşulmasına izin verilen(!) konular var ya, ötesi yok yani.
Bir de eleştiri kabul etmeyen sert tutum.
Konunu böldüm, özür dilerim senden de.

Son düzenleme:

Çok zor değil ki bunun için bir birim oluşturmak.
Ama önce site tabularını yıkmalı.

önemli değil ben de yapıyorum arada...bulduğumuz delikten kafamızı sokuyoruz

daha önce en azından farklı simgelerle, ikonlarla güncel olaylara dikkat çekiliyordu ya da çok suya sabuna dokunmasa da biraz daha toplumsal ve duyarlı bir yönü vardı..

"suya sabuna dokunma, köşende sana verilen iki boyayla resmini yap" şu anki vizyonu...

elimdeki boyaları karıştırıp farkı renkler elde etmeye çalışıyorum...

neyse ben de dağıtmayayım kendi konumu...

Allahtan bu konuda susmamış birileri...

Keşke o birileri içinde kk da olabilseydi.

Olabilir. Uygun bir zamanda bir mesaj yazalım...
Belki birkaç üyenin imzası olursa dikkate alınır.

belki böyle bir talep olmamıştır şimdiye kadar...kimse böyle bişey istememiştir ki bence bu kuvvetle muhtemel...birşey olduğunda direk yönetimle iletişime geçelim ya da böyle bir bölüm açsınlar, isteklerimizi orda dile getirelim...

Gündemdeki haberlerle ilgili konu açmak yasaktı yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu yasağın nedenini anlayamıyorum. Neden gündemi tartışamıyoruz, neden yasak anlayamadım... Bence "gündem konuları" diye bir topik bulunmalı sitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…