- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
ayette önce erkekler daha sonra kadınlar ele alınmış. Yani erkeklere ilk iffetli olma emri gelmiş. Keşke konuşulabilse. Aslında öylesine açıkki herşey kanun nizam düzen Kuran 'dakadının tesettürü örtü ise erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır
ALLAH cc herkese akıl fikir ve hür irade vermiş
şöyle giyinin diye emretmiş bunu sorgulama hakkımız yok (inanananlar olarak )o yüzden dileyen dilediği gibi giyinsin deme hakkına sahip değilim
ama kadın açık giyiniyor diye ,erkeğe tecavüz -taciz-rahatsız etme hakkınıda vermez sonuçta onada emredilen var
ve o emre uymak zorunda
anne baba evladığını ahlaklı inanan temiz ve emredildiği şekilde yaşayacak nitelikte yetiştirmek zorunda
yani arasında çok ince bir çizgi var
burası 42 milletin olduğu bir forum o yüzden daha detaylı yazamıyorum
Aaa olur mu hiç damacana mini etek giymiştir, atlar eşekler frikik vermiştir. Yani illa şehvet duyulacak bişey yapmıştır onlar. Sapıkların hiç suçu yok, ne yapsınlar nefsi var ya onların !!Konu kıyafet ya da davranış ise, ne kadar çok giyerseniz giyin ne kadar mesafeli olursanız olun, karşınızdakinin niyeti bozuk olduktan sonra başınıza gelecekler az çok Bellidir.
Bu dünyada çite, damacanaya, cansız mankene, kaza, eşeğe, kundaktaki bebeğe şehvet duyanlar var.
Hem de sayıları hiç de az değil. Onların duydukları sapkınlığı neye bağlayarak haklı çıkaracaksınız acaba?
Verilen mesaj çok güzel, ama anlayana....http://mwebtv.hurriyet.com.tr/haber/anlayana-anlamli-mesaj-kadin-yoksa-tecavuz-de-yok-_107035
Şöyle bi video var paylaşıldımı izlediniz mi bilmem ama bu konuya noktayı koyar.
Adam gibi Adamlari mi? Adamlik kritlerimiz şükür ki cok farklı! Bir kadının ciplakligindan etkilenip ona tecavüz eden adam gibi adamlar olamaz.!hayır sende beni gayet iyi anladın oky.. Hiçbir tecavuzcu haklı değildir. Zaten o giyim tarzı tecsvuzculeri değil adam gibi adamları baştan çıkartıyor.. Kadının haksızlığının simgesi tecavuz değildir. Kendi çizgisinde olan adamın gonlune dahi fesatlık giriyorsa hiçmi suçu yok o kadının.
evet gerçekten,o zaman bir guruh saldırsın plajlara. ve orada yakaladığı mayoluları kaçırıp tecavüz etsin.O zaman plajlarda mayolu bikinili kızlar kadınlar da tecavüzü hakeder deyil mi yani.Bu kadınların bide çıkıp bu gibi yazılanları tasvip etmiyorlar mı çıldırmak işten deyil.Kimse tecavüzü haklı çıkarmaya çalışmasın.Sapık sapiktir eline bir fırsat geçmesin sizin o kapaliliginiz da kurtaramaz sizi bu şahsın sözlerini destekleyen hanımlar....
baştan çıkan adam gibi adamlar.Adam gibi Adamlari mi? Adamlik kritlerimiz şükür ki cok farklı! Bir kadının ciplakligindan etkilenip ona tecavüz eden adam gibi adamlar olamaz.!
Iste bunu diyen kadın olamaz ya. Bu bir kere kadinligin fitratina aykırı. 4 yasindaki kızım evde kendi kendine takiyor takistiriyor saçlarını yapıyor. Hangi erkek icin?Kına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.
Erkekler olmasa, bir tane makyaj yapan kadın bulamazsın, yok şunu mu giysem bunu giysem falan kimse kasmaz. Hatta millet banyo bile yapmaz yahu!!!
Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.
aklın yolu bir. . tabiki kadın değil:)Iste bunu diyen kadın olamaz ya. Bu bir kere kadinligin fitratina aykırı. 4 yasindaki kızım evde kendi kendine takiyor takistiriyor saçlarını yapıyor. Hangi erkek icin?
Ben hic yaa erkekler buna bayilir diye bir sey giydigimi hatırlamıyorum. Ama kizlar bunu cok begenecek buna bayilacaklar diye giydigim cok sey var.
Iste sen anlayamiyorsun Mervecik bosuna kasma. Normal
her cümlenin sonunda uğraşamam cvb veremem diyip tekrar konuya dönmen çok komik.sen süslenmeyi bakım yapmayı erkekler için yapabilirsin ama ben kendim için yaparım.kınalarda erkek var diyorsun.hatun ben hamama bile giderken ağdamı yapıp en güzel çamaşırlarımı giyerim.şimdi sen lezbiyensinde dersin.düşüncelerini savunacaksan az mantıklı konuşKına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.
Erkekler olmasa, bir tane makyaj yapan kadın bulamazsın, yok şunu mu giysem bunu giysem falan kimse kasmaz. Hatta millet banyo bile yapmaz yahu!!!
Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.
öyleymiş yaBanyoyu erkekler icin mi yapiyor musuzdemek bizim millet bunu iplemedigi icin les gibi kokuyor
işte bu kadınlar evlat yetiştirip topluma salıyorlar.birilerini bi ay eve kapatsak banyo yapmicak anlamış olduk. 2 gün duramam banyosuz. İnsan görmesem kendimden tiksinirim. Kış günü bacağımı gören yok. Eşim burda değil. Ağdasız evde oturamam. bu mantıkta cümleleri ancak bir erkek kurabilir. Haftasonu evden çıkmasam bile sabahtan duşumu alır kremlenir yayılır kitabımı okurum. Aynaya bakınca kendimi güzel görmek isterim. Bu nasıl bir mantık. Babanem kanserden öldü. Saçlarını boyamak yasaktı. Ağlayıp yalvarıyodu boyayın diye. En sonunda boyadık kadınn kafasını. Bu cümleleri asla bir kadın yazmış olamaz.
kadınlar. soru işareti:)işte bu kadınlar evlat yetiştirip topluma salıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?