Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Birde böyle bir durum var.Çocuklarını masum gibi göstermek ,arkadaş kurbanı gibi göstermek.Be kadın çocuğunun nasıl bir insanlarla arkadaşlık kurduğunu hiç mi takip etmedin?Pişmanlık,iyi niyet demeyelim de ona malum oda arkadaşlarına uymuş.Malum oturma organı korkusu diyelim.

Ötekini okuduktan sonra bunu okumaya cesaret bile bulamadım ,okumadım.Ben okumaya korkarken kimbilir o anı yaşayanlar ne kadar korku çekti,ne kadar acı çekti

Bu ülkede kundaktaki bebeğe de tesettürlü kadına da tecavüz edildi ve hala ama... diye başlayan cümleler kuruluyor!!
Üstelik bunları da hem cinslerimiz yapıyor.
Çok üzüldüm ve içim çok acıdı gerçekten.
Şu adamın tipine bakan zaten potansiyeli olduğunu anlar.Ona bir şey demiyorum bile!!

sapıklık bir hastalıktır. tedavi edildi edildi .edilemedi kesilsin penisleri kökten çözüm..amma memlekette şu şekil gezen hatunlara bayılıyorum ,,bitiyorum..

"Haketti" kelimesini asla kabul edemem,ve evet kadının istediği saatte istediğini giyme hakkı var, bu da tecavüzcüyü kesinlikle haklı çıkarmaz.
Yalnız şu var,ülke sapık,pedofili kaynıyor malum,bu bir anda tek yasayla değiştirilebilecek bir durum değil.Ben 8 yaşındaki kızımı okula özgürce yalnız gidip gelme hakkı var banane canım onlar düşünsün diyerek yalnız gönderirsem,bu sapıklarla karşılaşma riskini artırmış olurum.Onlar adam olacak diye ben kızımı kurban edemem,riske atamam.Bu anlamda biz kadınların önlem alması ve dikkatli olması gerekiyor maalesef,çünkü olan bize oluyor,sinir bozucu ama gerçek.

Hiç bir gerekçe tacizi ve tecavüzü haklı gösteremez kesinlikle bu ülkede tecavüze uğramak için kadın olmak yeterli hatta minicik yavrulara hayvanlara bile tecavüz eden sapık zihniyette insanlar var ki insan bile denemez bunlara Allah korusun böylelerinden, ama şöyle de birşey var bazı kadınlar görüyorum sokakta öyle açık tahrik edici giyiyorlarlar ki kız halimle ben bile bakıyorum erkeklerde elbet bakıyordur hatta laf eden bile oluyor bu kadınların bilerek böyle giyindiğini düşünüyorum ben teşhirciliğe de karşıyım kesinlikle.

o fotoğraf bir amaç için yapılmış. newyorkta. pantalon yerine boya kullanılmış.

fotoshop değilmiş ama gerçekte keyfi giymekte yok olayda
http://www.haberturk.com/galeri/yasam/444787-sokakta-ciplak-gezdi-kimse-fark-etmedi

Geri
SOKAKTA ÇIPLAK GEZDİ KİMSE FARK ETMEDİ
Nydailynews'un haberine göre, model Leah Jung New York sokaklarında sosyal bir deney için çıplak gezdi... Vücut boyama sanatçıları tarafından üzerinde pantolon varmış gibi boyanan genç kadın, sokağa iç çamaşırıyla çıktı ama kimse onu fark etmedi... İşte genç modelin sıra dışı deneyimi...

kısacsa sıradışı bir deney yapılmış. insanlarda farketmemiş

Çocuklarının yanında" kadın tecavüze uğramış,erkek pisliğin teki ama kadında gece mini etekle dolaşmasaymış"cümlesini kurup sonrada istediğin kadar " oğlum sakın tecavüz etme" de. Çocuğa verdiğin mesaj bazı kadınlar bazı durumlarda tecavüzü hakederler olur.
Yani çocuğa" vereceğin dersler" değil " senin davranış şeklin öğretmen olur.
Çocuğuma " kimseye tecavüz etme " demedim, ama kadın erkek her bireye saygı duyması gerektiğini, kimseye zarar vermemesi gerektiğini öğrettim. İlerde sigaraya başkamayacağını garanti edemem, ama bir kadına tecavüz etmeyeceğini garanti edebilirim. Çünkü ben çocuğuma sadece kendi bedeni üzerinde söz sahibi olabilceğini öğrettim.

o phoshop buda arabanın arkasında giyinmeye karar vermiş. kıyafet değiştiriyor
he,he diyemiyorsun dimi cicim evet kakao malesef bu tarz absürt giyinenler var diyee..o basketbol maçlarında o amigo kızlarmıdır nedir ,,o reklamlarda araba lastiklerinde kullanılan o cıbıldak hatunlar,,bir dondurma reklamında aşırıya kaçılan o görüntüler ve daha neler var.. haa tecavüzcüyü hadım et gitsin meydanda sallandır gitsin onlar adı üstünde sapık peki bu tarz gezen hatunları konuşmamız gerekmiyormu nedir bu özgürlük adına yapılan bu saçmalıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…