Kadınların Kitap Mekanı

efendinin dönüşü-tuba azkat

sabahları yürüyüş bandında e-kitap olarak okudum.bu kitap gerçekte basıldımı bilmiyorum.tuba azkat gibi bir kaç yazar daha keşfettim ablam sayesinde.hepsinin e kitapları var.hele bir tanesi haftalık dizi gibi haftalık bir bölüm yayınlıyor.bu kitap the vampire diares e çok benziyor kurt adamlar vampirler ruhlar içinde yok yok.gayet akıcı dili.

fatih murat arsalın-seni sevmek istemedim

serinin son kitabı.bu kitabı diğerleri kadar sevmedim daha çok cinsellik içeriyordu.dili yine akıcıydı çabuk bitti ama bu yazarı artık okumayı düşünmüyorum.4 kitap yettide arttı bünyeme

PrensesPeri:3

benimde begeneceğim mesajlar yorumlar var ama bende begenemedim yüreğine sağlık canım benim seve seve yapıyorum işlerim çok yogun çok sık gelemesemde sizler zaten benim açığımı kapatıyorsunuz sonuçta konu hepimizin bende şu anda 4. kitaba başladım.yürüyüş bandında da kimliksiz diye bir e-kitaba başlayacagım.5 olursam benimde derece şansım olur belki inşallah girebiliriz bir sürü birincimiz birsürü ikincimiz üçüncümüz olsun inşallah

Merhabalar tekrardan :) Uyarınızı aldım, bittikten sonra yazıldığını bilmiyordum, teşekkürler :)

Sherlock Holmes İz Peşinde ~ Sir Arthur Conan Doyle

Bitirdim kitabımı. Normalde bir kitabı bu kadar uzun sürede bitirmiyorum, 11-12 günde falan bitirdim. Ama yine de Sherlock Holmes serisi ilgimi çok çekti benim. Polisiye roman sevenlere tavsiye ederim.

yabanmersini__ : 1

1- Bir AKP Belge'seli - Maskesiz Soygun / İlhan Taşcı
2- Yalnız Bir Defa - M. Onuralp
3- Gülümsemek Direnmektir - Mustafa Balbay
4- Acımak - Reşat Nuri Güntekin

5- Balyoz - Dani Rodrik, Pınar Doğan (Martin Luther King'in sözleriyle duygularımı yansıtmak istiyorum.
''Birlikte kardeş gibi yaşamayı öğrenmeliyiz, yoksa birlikte aptal gibi öleceğiz..!'')

kulitta . . 5

Hangi liste? Kitapla ilgili her yere katılırım ama ben siteyi yeni yeni keşfettiğimden herşeyi bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.:)

canım bir önceki sayfada görebilirsin listemizi ilk sayfadada yıllık listelerimiz aylık liste yapıyoruz.kitabı bitirince buraya yorumumuzla birlikte yazıyoruz.en son kısmına nickimizi ve o ay içinde okumuş oldugumuz kitap sayısını belirtiyoruz ki liste olusurken atlanmasın

Teşekkür ederim. Ben başlandı ve katılanlar katıldı diye düşünmüştüm. O zaman ben de aylık listemi yapayım hemen.

Forumun hepsini okuyamadım ama 28inden 28ine sanırım.

Ben geçen ay okuduklarımı ve yorıumlarını yazmıştım:

Konuk Kız - Simone de Beaouvoir
Güneş Çavması - Dünya Varmış.

Şu anda Benden Selam Söyle Anadolu'ya (Yazar: Dido Sotriyu) kitabını okuyorum, sağlam bir tavsiyeyle aldım ve çok iyi gidiyor.

28inde gelip bu kitapla ilgili yorumumu yazacağım ve bir ay boyunca okumayı planladığım kitapların adını sizinle paylaşacağım.

Anladığım kadaıyla işleyiş böyle.

İyi okumalar hepinize.

Osmanlı Tarihinde Maskeler ve Yüzler-Mustafa Armağan
Mevlana/Aşk Beni Sende Öldürür-Okay Tiryakioğlu

MonaLiisa-2

28 değil canım ay'ın son günü geceyarısına kadar bir ay içinde okuyup bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz.
Her bitirdiğin kitabı tek tek sayısını üstüste ekleyerek yazabileceğin gibi, bir ay içinde okuduklarının tamamını ay sonunda
tek seferde yazabilirsin. Ben sabırsızım tek tek yazıyorum.
Yukarıdaki mesajlarda da göreceğin gibi
örneğin; Konuk Kız - Simone de Beaouvoir
Güneş Çavması - Dünya Varmış.
yazdıktan ve dilersen kiyap hakkındaki yorumunu da ekledikten sonra....
Mesajının alt kısmına nikinle birlikte candan44 . . 2 yazacaksın.
Okuyup bitirdiklerini bu sayıya ilave edeceksin. candan44 . . 3... candan44 . . 4 gibi.
Ay başından itibaren yeniden candan44 . . 1 olarak başlayacaksın.
Konu sahibi arkadaşımıza aylık liste hazırlama çalışmasına katkıda bulunmak için bu detayı unutmamaya çalışıyoruz.
Unuttuğumuz olmuyor mu? Çooook... ilk zamanlar...
Kısa sürede sisteme alışacak yeni katılımcılara destek olacaksın.
Keyifli okumalar dilerim.

selamlar kitabını sevdiysen dizine hayran kalacaksın sherloc holmes dizini öneririm. her sezeon 3 bölümden oluşuyor şu anda 3. sezonda

Tamamdır, ben 30unda gelip üç kitabı hep birlikte yorumla tekrar basacağım o zaman. Doğru söylüyorsun herkes kendi yapınca çok daha kolay. Güzel sistem. :)
Okuyan da anlar bu sisteme gireli kaç kitap okumuş ve yorumu nedir.

selamlar kitabını sevdiysen dizine hayran kalacaksın sherloc holmes dizini öneririm. her sezeon 3 bölümden oluşuyor şu anda 3. sezonda

Evet dizisine de bir ara baktım ama başlayamadım koptu gitti, izlediğim çok dizi vardı, öyle arada kaynadı gitti. Teşekkürler tavsiyen için. Bakacağım mutlaka :)

Son düzenleme:
Ben geldiiiiim...
Az sonra yazacagim 3 kitabi akici ve keyifli anlatimlarindan dolayi keyifle okudugumu soyleyebilirim. Artik e-kitaplarimi okumaya geciyorum, cok biriktiler yahu 14 tane.

Seda Diker - Haz
Aret Vartanyan - Cirilciplak Ask
Ahmet BatmMan - Soguk kahve

Lady Subaru............ 3

günaydın arkadaşlar umarım herkes çok iyidir
hemen listeye 2 kitap ve yorumlarımı eklemek istiyorum:bu ay 4. kitabım Mehmet ali gönül ün piri intifada kitabı.kitap beni çok etkiledi.hamas ın kurucusu şeyh Ahmet yasinin hayatının anlatıldığı kitap yüzünden bir Müslüman olarak kendimi sorgulamama neden oldu.müslüman olan herkes okumalı kesinliklefelçli bir adam olan şehit yasinin kitabın sonundaki mektubu ise vijdanımı titretti hala etkisindeyim.şeyh yasin orada diyor ki:ben elleri ne kalem ne silah tutamayan felçli saçı ağarmış bir adamım.ben kudüs için sadece yapılan zzulmü sesli şekilde dile getiriyorum.ey sesleri kesilmiş ölüler olan müsslümanlar sizler neden ilk secdegahınız olan kudüs için seslerinizi çıkartmazsınız...çocuklarımız öldürülüyor eşlerimiz öldürülüyor hani komşusu açken yatan bizden değildi ey arap ve Müslüman dünya filistine yapılan zulme neden sessiz kalmaktasınız
inanın felçli bir insanın bunca işi başarması ve benimde böyle eli kolu dili bağlı oturmam cenneti asla düşünmemem gerektiği kanaatini oluşturdu bende.hem bırakın ahireti insan olan insanın nasıl olurda vijddanı titremez ki...
5.kitabım doğan cüceloğlundan onlar benim kahramanımkitap açıkçası bence Gültekin yazganın yazmış olduğu kör uçuş kitabının tekrarı olmuşç.arada çok az cüceloğlunun kendi yorumları vargerek varmı derseniz kör uçuş kitabını okuyun derim.
muntazar 5

1. Yağmur Sonrası-Sarah Jio
2. Gog 1-2:Giovanni Papini
3.Beş Dilim Portakal-Joanne Harris
4.Yüksek Topuklar-Murathan Mungan

Lavin-4

4) kaiken; grange severim bu kitabını da sevdim.

limon-----4

Son düzenleme:
hem kitabı tanıtayım hem yorumumu yazayım

Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz
Melisa Kesmez

Cesaretimiz var mı her şeyi bir anda öylece bırakıp gitmeye? İnsan her nereye giderse gitsin kendini de beraberinde götürmez mi? Varlığından güç aldığımız arkadaşlar ne zaman yük haline geldi? Hepimiz başarılı olmak zorunda mıyız bu hayatta? Her seferinde duvara tosladığımız halde hâlâ yeni ilişkiler kurmaya, var olanı kurtarmaya çalışmak hayal kırıklıklarına bağımlı hale gelmemizle açıklanabilir mi? Melisa Kesmez, heyecanlı ve mütevazı sesinin her satırda hissedildiği kısa öykülerinde soruları müzikle, dramla, şiirle yoğuruyor, cevapları ise nüktedanlığı da elden bırakmayarak veriyor.

"Aklımızın devre dışı, sadece kalbimizin olduğu" yeniyetmelikten zaman mefhumunun olmadığı balık krakerli ve kaygısız çocukluk yıllarına, yüzyıllık dostla oturulan öğle rakısından patrona son çare olarak yazılan istifa maillerine, sevdiğimiz "o" olmayı çoktan bırakmış uzatmalı evliliklerden gel demese de gittiğimiz, gitmek istediğimiz sevgililere, eski sevgililere, aileye, aldatmalara, aldatılmalara; üzerimize haddinden fazla gelen ancak bir türlü vazgeçemediğimiz "modern dünyamızın" tüm inceliklerine dokunuyor, yalın ama coşkulu, naif ama kararlı, fısıldıyor kulaklara: Atları Bağlayın, Geceyi Burada Geçireceğiz.
(Tanıtım Bülteninden)

birbirinden bağımsız 22 kısa öykü.kadın gözüyle yazıldıgı için mi bilmem çok sevdim kitabı.oldukça samimi..birkaç hikaye de kendimden parçalar buldum.ayrılık aşk ihanet travesti bile var içinde

PrensesPeri:4 kış mevsimi bana yaradı

Son düzenleme:
Bilinçaltının Gücü : Joseph Murphy
süper bir kitap çok bayıldım, herkese tavsiye ettim çevremde sizlere de tavsiye ederim. bu kitap hayat felsefenizi değiştirecek, tüm negatif enerjinizi atıp mutlu huzurlu olacaksınız, içinizde ki sizi tanıyacaksınız ve neler yapacağınıza inanamayacaksınız, bilinçaltınızı yönlendirirken :) Joseph şükranlarımı sunuyorum bana çok şey kattı.
diğer kitap,
İÇ'ten Lider: Sinan Yaman
eğlenceli bir kitap yene kişisel gelişim :)

elfmet ..... 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…