- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.801
Prenses'cim seni çok çok çok çok beğeniyorum ama site beğenmemi engelliyor. Eline koluna yüreğine sağlık. Liste için bir sürü emek harcıyorsun.Ayrıca bu ay inşallah dereceye gireceğim kararlıyım
merhabaaramıza hoşgeldin
merhabaseni listemizde göremedim katılmak istermisin
Hangi liste? Kitapla ilgili her yere katılırım ama ben siteyi yeni yeni keşfettiğimden herşeyi bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.:)
canım bir önceki sayfada görebilirsin listemiziilk sayfadada yıllık listelerimiz aylık liste yapıyoruz.kitabı bitirince buraya yorumumuzla birlikte yazıyoruz.en son kısmına nickimizi ve o ay içinde okumuş oldugumuz kitap sayısını belirtiyoruz ki liste olusurken atlanmasın
Forumun hepsini okuyamadım ama 28inden 28ine sanırım.
Ben geçen ay okuduklarımı ve yorıumlarını yazmıştım:
Konuk Kız - Simone de Beaouvoir
Güneş Çavması - Dünya Varmış.
Şu anda Benden Selam Söyle Anadolu'ya (Yazar: Dido Sotriyu) kitabını okuyorum, sağlam bir tavsiyeyle aldım ve çok iyi gidiyor.
28inde gelip bu kitapla ilgili yorumumu yazacağım ve bir ay boyunca okumayı planladığım kitapların adını sizinle paylaşacağım.
Anladığım kadaıyla işleyiş böyle.
İyi okumalar hepinize.
Merhabalar tekrardan :) Uyarınızı aldım, bittikten sonra yazıldığını bilmiyordum, teşekkürler :)
Sherlock Holmes İz Peşinde ~ Sir Arthur Conan Doyle
Bitirdim kitabımı.Normalde bir kitabı bu kadar uzun sürede bitirmiyorum, 11-12 günde falan bitirdim. Ama yine de Sherlock Holmes serisi ilgimi çok çekti benim. Polisiye roman sevenlere tavsiye ederim.
yabanmersini__ : 1
28 değil canım ay'ın son günü geceyarısına kadar bir ay içinde okuyup bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz.
Her bitirdiğin kitabı tek tek sayısını üstüste ekleyerek yazabileceğin gibi, bir ay içinde okuduklarının tamamını ay sonunda
tek seferde yazabilirsin. Ben sabırsızım tek tek yazıyorum.
Yukarıdaki mesajlarda da göreceğin gibi
örneğin; Konuk Kız - Simone de Beaouvoir
Güneş Çavması - Dünya Varmış.
yazdıktan ve dilersen kiyap hakkındaki yorumunu da ekledikten sonra....
Mesajının alt kısmına nikinle birlikte candan44 . . 2 yazacaksın.
Okuyup bitirdiklerini bu sayıya ilave edeceksin. candan44 . . 3... candan44 . . 4 gibi.
Ay başından itibaren yeniden candan44 . . 1 olarak başlayacaksın.
Konu sahibi arkadaşımıza aylık liste hazırlama çalışmasına katkıda bulunmak için bu detayı unutmamaya çalışıyoruz.
Unuttuğumuz olmuyor mu? Çooook... ilk zamanlar...
Kısa sürede sisteme alışacak yeni katılımcılara destek olacaksın.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 942006
selamlar kitabını sevdiysen dizine hayran kalacaksınsherloc holmes dizini öneririm. her sezeon 3 bölümden oluşuyor şu anda 3. sezonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?