- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.401
Liste harika olmuş konu sahibine çok teşekkürler
En büyük rakibim artık Donuk_Pudra
prensesperi ben 3 kitap okumuştum göznden kaçtı sanırımdüzeltme imakanın varsa
Pericim ben de 7 okumuştum, sanırım gözünden kaçtı. Sorun değil yıllık listeme eklensin yeter
3. ya da 4. sefer Tutunamayanlar okuma denemesi yapıyorum.
İlk aldığımda üniversitede sınav konumuzdu, ben alternatif 3 kitabı okumayı tercih etmiştim, o kadar okuyamamıştım.
Sonrasında iki defa daha denedim ama olmadı.
Hakkında o kadar övücü şeyler söyleniyor ki acaba Sürü Psikolojisi mi var işin içinde de diye okuyup kendime anlamak istiyorum. Sanki edebiyatın kült bir eserini beğenmemek olmazmış gibi bir hava var, bakalım hayırlısı.
Bana şans dileyin, iyisiyle de kötüsüyle de kabulümdür, yeter ki okuyayım artık Tutunamayanlar'ı.
bu ayki ilk kitabım buradaki bir arkadaştan ismini duyduğum boyalı kuş kitabı oldu.
yani kitabı okudukça böyle hayatlar gerçekten varmıymış demekten ve batının saçma inançlarına saplantılı olduklarını ve ne kadar insanlıktan uzak olduklarını görüyorsunuz.yani bizim buralarda olsa o çocuğa öyle işkenceler mi yapılır.
benim dedemler Ermenilerden kaçıp daha 5 6 yaşlarındayken 2 abisiyle türkiyede bir köylünün yanına sığınmışlar
onlarda adamın hayvanlarına bakmışlar işini yapmışlar ama adamda bunlara sahip çıkmış
yani bir tane normal insan girmemiş çocuğun hayatına ve nitekim sonundada intihar etmiş gitmiş
bunca kötü şeyler yaşayan birinin karakterinin sağlamlığı nasıl olur,hayata nasıl umutla bakabilir ki
yazık gerçekten
ııığğğ almanlardan gerçekten nefret ettim iyice
şuanda sibel Eraslan ın çöl deniz kitabını okuyorum.
bu yazarın dilini çok sevdim çok
öyle bir anlatıyor ki sanki gerçekten o şahsın ruhunda geziniyor
muntazar 1
iki kere okudumbir kere daha okurum ben bunu kii aklıma düşürdün bak okuma listeme ekliyorum. yine okuyasım geldi
merhaba kızlar
off ya offf ki ne offf. o-ku-ya-mı-yo-rum.
ehlimana nerdesin kuzum?
Ama neden kitabın sonunu söyledin ki? Ben okumamıştım ve okumak istiyordum, şimdi okumanın tadı olmayacağından okuyamayacağım.
Biraz hassas olsak bu konularda, burada hepimiz kitapseveriz. Bir kitapla ilgili değerlendirme yazarken özellikle fazla detaylı bilgi vermeden değerlendirmeler yazmalıyız.
82. sayfadayım. Umarım güzel bir okuma olur. Şimdilik düşüncelerim güzel noktalara, ironik bir şekilde değinmesini sevdim kitabın ama bazen, bazı konuşmaların da fazla olduğunu hissediyorum.
Ama neden kitabın sonunu söyledin ki? Ben okumamıştım ve okumak istiyordum, şimdi okumanın tadı olmayacağından okuyamayacağım.
Biraz hassas olsak bu konularda, burada hepimiz kitapseveriz. Bir kitapla ilgili değerlendirme yazarken özellikle fazla detaylı bilgi vermeden değerlendirmeler yazmalıyız.
82. sayfadayım. Umarım güzel bir okuma olur. Şimdilik düşüncelerim güzel noktalara, ironik bir şekilde değinmesini sevdim kitabın ama bazen, bazı konuşmaların da fazla olduğunu hissediyorum.
lavinciğim kitabın sonunda çocuk intihar etmiyor ki bu kitabı yazmış yazar olmuş ondan sonra intihar etmiş
bu bilgide yazarın hayatının anlatıldığı bölümde geçiyor
kitap taa olgun yaşına kadar devam ediyor
okuyun kesinlikle yaşadıklarına şaşıracaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?