- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.381
Kamelyalı Kadın çok sürükleyici bir kitaptır aslında, annemin en sevdiği romanlar arasındadır ve emin ol eğer annem sevdiyse gerçekten sağlamdır, çok zor beğenir de kendisi ı
Muhtemelen kötü çeviri okudun, çevirmenler çok etkili oluyor, bazen tüm kitaptan hatta yazardan bile nefret etmene neden olabiliyorlar maalesef
Birtanecikle ben de varım PrensesPericim.
liste çok güzel olmuş konu sahibine çok teşekkürler
bu ay 12.oldum, kasım ayına ilk üçe girmek dileğiyle başlıyorum
en büyük rakibim ise limon1988
Slm arkadaşlar. Bu ayın son kitabını da bitirebildim. Elimde okuduğum bir tane daha var ama sanırım yetişmez bu aya. Sayenizde okumak için uğraşıyorum iyi ki varsınız. Prensescim iyi ki böyle bir topik açmışsın. Listede üst sıralarda olamasam da ismimin bulunması bile yetiyor. Teşekkürler bütün emeklerin için.
1- Pollyanna - E.H.Porter
2- Mavi Kuş - Mustafa KUTLU
3- Aşk - Elif ŞAFAK
4- Kamelyalı Kadın - ALEXANDRE DUMAS FILS
Sanırım okumak için yanlış çeviri seçmişim çünkü kitabın ilk girişi oldukça sıkıcıydı. Sonra hikayenin akıcı olması okumamı hızlandırdı biraz ama şimdiye kadar yapılan tartışmalarda sanırım haklılar çünkü kitabın Dünya Klasikleri arasına girip giremeyeceğine bende emin olamadım.
Ellerine sağlık Prenses' cimDereceye giren hatta bu ay kitap okuyabilen herkesi kocaman tebrik ediyorum. Umarım Kasımda daha çok kitap okuyabiliriz
Liste harika olmuş konu sahibine çok teşekkürler
En büyük rakibim artık Donuk_Pudra
kulittam kusura bakmanasıl atlamışım
EKİM
1) Senden önce ben
2) pulp- charles bukowski
3) amok koşucusu
limon-3
Kör Baykuş-Sadık Hidayet
Lavin-7
Hakan Günday- Azil
Değişik bir insan, değişik bir kitap. Özetle bu yani
Sinan Akyüz- Şahika Feraye
Açıkçası çok tatmin edemedi bu kitap. İncir Kuşları'na bayılmıştım, konusu yürek parçalayıcıydı ama yazar da çok güzel verebilmişti o duyguları. Bu kitap iseee sanki bazen aceleyle yazılmış gibiydi. Duygu yok,anlatım yavan,savaşla ilgili anlar, cümleler hep tanıdık...
AskInihan: 2
3. ya da 4. sefer Tutunamayanlar okuma denemesi yapıyorum.
İlk aldığımda üniversitede sınav konumuzdu, ben alternatif 3 kitabı okumayı tercih etmiştim, o kadar okuyamamıştım.
Sonrasında iki defa daha denedim ama olmadı.
Hakkında o kadar övücü şeyler söyleniyor ki acaba Sürü Psikolojisi mi var işin içinde de diye okuyup kendime anlamak istiyorum. Sanki edebiyatın kült bir eserini beğenmemek olmazmış gibi bir hava var, bakalım hayırlısı.
Bana şans dileyin, iyisiyle de kötüsüyle de kabulümdür, yeter ki okuyayım artık Tutunamayanlar'ı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?