- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.081
kızlar kontenjanlarımız açıklandı. beklediğimizden az.
tam ortasındayım 1718 alım var ben 900 lerdeyım.
şubat ataması iddiası var. malum seçimden ötürü.
şimdiiii gelelim takıldığım, kafayı yeme noktasına geldiğim yere:
ben eğer şimdi tercihlerimi yapıp 26 yı açarsam 26 da bir yere atanma ihtimalim var.
yok eğer açmazsam atanmama ihtimalim var.
açsam diyorum ya kötü bir yer olursa????
açmasam şubatı beklesem şubatın garantisi yok olsa bile yerler nasıl olur?
ha şöyle de bir duyum aldım: şimdi sayı az millet neresi olursa diyecek bu yüzden kötü yerler açılır. şubatta da büyük alım olur ve güzel yerler açılır.
ama ya açılmazsa????
kızlar çok kararsızım
fikirlerinizi benimle paylaşın kafamdan dmanlar çıktı artık:95::95::111::111:
evleneceğim insana karar vermek bile daha kolay offffff
öncelikle hayırlısı diyorum....kızlar kontenjanlarımız açıklandı. beklediğimizden az.
ben eğer şimdi tercihlerimi yapıp 26 yı açarsam 26 da bir yere atanma ihtimalim var.
ha şöyle de bir duyum aldım: şimdi sayı az millet neresi olursa diyecek bu yüzden kötü yerler açılır. şubatta da büyük alım olur ve güzel yerler açılır.
ama ya açılmazsa????
kızlar çok kararsızım
canım çıkacak olan yer senin kısmetin, şimdi de yazssan çıkacak , şubatta a yazssan çıkacak. nasibin seni orda bekliyo, şubata kadar akla karayı seçmektnese yaz gitsin derim. allah hakkında hayırlsını versin.
bende 2 yıl önce aynı durumda kalmıştım , tercihlerim arasından geldi ama şubat ayında çok daha güzel yerler açıldı. Fazlasıyla şans işi. bir kaç soru sorsam
1) evli miisin eş durumu olayın olabilir mi?
2) kötü bi yer olursa istifa etme noktasına gelirmisin?
3) istanbul ağırlıklı yazar mısın?
Ehlimanacım, evet Şubat atamasında genelde güzel yerler açılır, ama benim eşim 2011 şubat atamasıyla atandı ve Sadece Doğu -Güneydoğu açıldı. Şehir merkezi bile sayılıydı.
Hem sıralaman tam ortada, sonlara en kötü ihtimalle gelecek yerleri yazarsan, 26'ya kalmazsın zaten. İçini böyle düşüncelerle bunaltma bence.
Ayrıca hemen bir maşallah çekiyorumNe güzel okudun böyle sen bu ay.
öncelikle hayırlısı diyorum....
bu yılki açılan tercihlerindeee ölç biç doğuda kaç yer var kaçı batı sonraaa batıyı ve iyi merkezi doğu görevleri hesapla ve bak bakalım ne kadar yer kalıyorrr..
zira ben atanırken 5 yıl öncee ilk 3 tercihim doğuydu erzincan ve erzurum orası gelmedi 4. tercih bilecik geldi....bilecik diyincee millet il olarak değilde aaa urfa bireciğemi gittin derlerdiii düşün o yüzden batıda kenarda ücrada kalmış okadar v
ahim yerler varki ne millet yazmakta nede bişeyyyy... derken bir arkdşmm ennn yüksek yerleri yazmıştı ve 26 yıda yazmıştı 85 puanlaa ve istanbul 26.tercihle gelmiştiii hani nerenin geleceği belli olmazzz...çünkü o yıl bizim bölüme genelde batıdaa ve batıdaki doğu görevleri yoğunlukla açılmıştı...
hakkkında hayırlısııı amaaa illa doğu görevimi istersin yoksa
fark etmez yer 1-2 yıla evlenirim eş durumu vs.olur dersennn bence yaz ve erkenden başla derimm bacımmmm... nacizane kendi fikirlerimm... hakkında hayırlısı diliyorumm
istanbul yazarsan kesin gelir canım ya sıralaman çok iyi inş diyorum. Bende beklyiorum tercih dönemini heycanla inş çok güzel yerler açılır. istersen konu aç bende araştıracağım şehirler konusunda fikir alışverişi yaparız. şimdiden hayırlı olsun HOCAM :)
güzel haberlrini bekliyoruz, hakkında hayırlsı olsun .iç anadolu tercihi yapcan mı canım, içimde bu taraflara atanacakmışın gibi bi his vardatlucaducum aynı şeyleri düşünmüşüz.
bende dün baya kafa yordum çıkan sonuç bu.
amin ininşallah hakkımda hayırlısı olsun
teşekkürler
evli değilim ama evlilik hazırlığındayım. eş durumum olabilir ama erkek arkadaşımda diyor ki istediğin yeri yaz bende gelirim yanına. hatta dün illere bakmış doğu da.
istifa etmem inşallah çünkü yine aynı sıkıntıyı çekmek var canım. yine aynı olayları yaşamaktansa başka bir çaresine bakarım.
geçen yıl istanbul ağırlıklı yazdım. ama pek açılmamıştım belli ilçeler vardı.olmadı. bu yıl ilk 10 istanbul olabilir diye düşünüyüoruz
bende şubatta ya şimdikinden kötü yerler açılırsa diye düşünüyordum. sonra dedim ki böyle ya.. ya... diye düşüneceğime şimdiki fırsatı değerlendireyim. ve şimdi hem 26 yı açıcam hem üstüne kendi seçtiğim doğudan yerler yazıcam.
lavincim millet kendini efkarlanınca başka şeylere ya verir ben kitaplarıma gömülüyorumancak zihnimi böyle uzaklaştırıyorum. kitapta; ona kız, buna içerle, şuna sevin valla dış dünyadan ve sorunlardan kopuyorum. terapim oluyor
hedefim daha fazlaydı ama bu ay böyle oldu. inşallah diğer aylarda daha da okurum. belki atandığım yerde kendimi sadece kitaplara veririm.
teşekkürler kgokcecim inşallah hayırlısı olsun diyorum bende her şeyden önce
kırmızı ile işaretlediğim yerde söylediklerini yapıcam güzel bir yöntem
ben il il ayırırım diye düşünmüştüm dediğini yapmak daha iyi.
bir de arkadaşlarımdan anladım ki didiklemek gerekiyor. bir arkadaşım seçtiği illerdeki okullara tek tek teleon edip bilgi almıştı ve kız çok düşük bir puanla istanbula atandı. bu işler nasip ama bende bu yıl baya araştırıcam.
eş durumumdan önce benim okulu va burada o bile bana özür grubundan oluyor bildiğim kadarıyla.
hayırlısı olsun
kızlar hepinize çok teşekkürler
inşallah güzel haberlerimi de yazarım buraya.
canım ben tercih yaparken bi yer vardı karadanizde şehir çok güzel ama okul köyde ve ulaşım yok herhangi bi yere öyle bi yer yerine biraz uzak olup gelişmiş yaşanabilecek şeylere bakmak lazım.
bir de şey var sen batıda merkezden köye ilçeye gelgit yapabilirsin ama hava koşullarının ( yolları sık kapanan yerler) zor olduğu yerlerde gel- git yapamazsın bunu da göz önüne al. tercih listeni hazırlayınca okulları da ara tek tek bilgi alırsın. nüfusları, ortamı araştır. facede okulların da grup sayfaları oluyor oralarada yazıp bilgi alabilirsin.
istanbul yazarsan kesin gelir canım ya sıralaman çok iyi inş diyorum. Bende beklyiorum tercih dönemini heycanla inş çok güzel yerler açılır. istersen konu aç bende araştıracağım şehirler konusunda fikir alışverişi yaparız. şimdiden hayırlı olsun HOCAM :)
güzel haberlrini bekliyoruz, hakkında hayırlsı olsun .iç anadolu tercihi yapcan mı canım, içimde bu taraflara atanacakmışın gibi bi his var
canım oralar çok tercih ediliyor.yani bana gelmesi için ohoooooo
konya kayseri zaten hayal kaldı.herkes oraya gitmek istiyor.
ankara pek açılmıyor
eskişehir herkesin rüyası ama herkes avucunu yalıyor çünkü yer olmuyor
canım oralar çok tercih ediliyor.yani bana gelmesi için ohoooooo
konya kayseri zaten hayal kaldı.herkes oraya gitmek istiyor.
ankara pek açılmıyor
eskişehir herkesin rüyası ama herkes avucunu yalıyor çünkü yer olmuyor
Asiklarin Gizli Yasamlari -Simon Van Boyl
Kızlar ben gibi okuma hızı, alma hızının çok gerisinde kalanlar için;
İki ay içinde okunmadığında yazıları silinen kitap
Arjantin yayınevi Eterna Cadencia'nin Latin Amerika'dan yeni yazarları ve eserlerini tanıttığı kitap için hayata geçirdiği 'The Book That Can't Wait' adlı projede, kitabı satın alan kişi onu iki ay içinde okuyup bitirmek zorunda. Çünkü Özel bir mürekkep kullanılarak basılan kitabın yazıları güneş ve hava ile temas ettiğinde silinmeye başlıyor. İki ay içerisinde kitap tamamen boş sayfalardan ibaret hale geliyor.
Okuyucunun devamlı kitap okumayı ertelemesinin önüne geçen ve böylece yazarların ikinci kitaplarını da çıkarabilmesine yardımcı olmayı hedefleyen kampanya, gazete dergi ve televizyonlarda adından sıkça bahsettirerek yayınevinin satışlarını yüzde 40 arttırdı.
Projenin tanıtım videosunda "İlk denemesinde okuyamayanlar bir daha asla okuma şansı bulamayacak" sloganını kullanan yayınevi, bu konsepti ikinci baskısını yapmayacak kitaplar için kullanacağını duyurdu. (alıntı)
Kitabın ilk baskısı piyasaya çıktığı gün tükenirken, binlerce yeni sipariş verildi.
Allahım Okunmayı bekleyen 700 kitabımı bu durumda düşünüyorum da...
kızlar kontenjanlarımız açıklandı. beklediğimizden az.
ama ya açılmazsa????
kızlar çok kararsızım
Ben her zaman ki gibi rezil kepaze durumdayım..
tek kitap: Jean Christophe Grange - Kaiken
Grange'in okuduğum ilk kitabıydı... Zaman zaman kitap, acaba ne olacak, dedirtse de yer yer sıkıldım ve sonu ile hiç tatmin olamadım... Ama okuduklarım gözümde resmen canlandı, tasvirler güzel yapılmıştı sanki. Onun dışında da okunsa da olur, okunmasa da .... Yine de Grange'e başka kitaplarına bir şans daha tanıyacağım
angel_elika...1
kadınların kitap mekanında ağustos ayında okunan kitap sayısı 75
******ağustos ayı derecelerimiz ******
1.mizehlimana
2.miz limon1988 :81::129:
3.müz Gareng :81::128:
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum16 kitap benim için hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?