- 14 Mart 2012
- 5.707
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.921
KIZLARRR HİÇ VERİMLİ KİTAPPPP OKUYAMIYORUMMMMM... EŞİM EVDE SÜREKLİ YEMEK YAP TEMİZLİK ÇARŞI PAZAR VS.DERKEN BU YÜZDENMİ SICAKLARDAN MI ? BİLEMEM BENİM BAHANEMMMMİ YOKSA... OKUYAMIYORUM OKUYAMIYORUM.. HİÇ VERİMLİ DEĞİLİM... VE böyle de olunca içim içimi yiyor alışkın değilim en azındanayda 3 kitap bitiren ben 1 le yetinyorumm ufffffi...
yardımmm edin ne olur.... ne yapayımmmbu durumdan dolayı acaip huzursuz ve mutsuzummm anlatamamm inanınnn...
öylemi dersinnn bacımmmm....Bırak kitaplar biraz rafta kalsın kgokcecim. Kitaba gömüldüğünde nasıl keyfini çıkarıyorsan, okumamanın da keyfini yaşa.
Ders yok sınav yok, mecbur değilsin. Fazla doymuşsundur, için almıyordur. Acıkınca sarılırsın yine onlara.
Yazarini da ogrenebilir miyim sende canim?
Okunacaklar listeme almak istiyorum.
öylemi dersinnn bacımmmm....bu durum huzursuz etmese tadını çıkaracağımdaaa neyse sadece zamann yaniii ... bakalım inşallah düzelirim ve de erken acıkırım
canım bu kitap derleme bir kitap
netten bulabilirsin
isslamkutuphane sinde mevcut
doğrusun bacımmm ... 1 aydır kitapçı gezmiyorumm o iyi gelebilir :) evde safiye sultan serim var orijinal değil bazı sayfalaırnn basımı kötü onlara başlamamm gerekk :) inşallah eski ben olurummm ve hatta geçerim kendimiben de mekanı değiştiriyorum.
elime kahvemi alıp bazen balkonuma gidiyorum.
bazen koltuğuma gömülüyorum bazen de kütüphaneye gidiyorum.
bazen de kulittanın dediğini yapmak mantıklı oluyor.
kitapçı gezmek çok faydalı.
doğrusun bacımmm ... 1 aydır kitapçı gezmiyorumm o iyi gelebilir :) evde safiye sultan serim var orijinal değil bazı sayfalaırnn basımı kötü onlara başlamamm gerekk :) inşallah eski ben olurummm ve hatta geçerim kendimio lezzzete ermek istiyorum yoksa çok kitap okumak değil...
okuyamadığı için rahatsız olan varmı benmi anormalim???
AHHH EVET BACIM KÜTÜPHANEYE GİTMEYELİ OKADAR ZAMAN OLDU Kİ!yok sadece sen değilsin emin ol
bak ben mesela bugün kütüphaneye gittim. nasıl iyi geld anlatamam
çok rahatladım o istanbula inat sessizlik beni benden alıyor
dizili kitaplara bakmak, onları elime alıp karıştırmak harika.
ben bir de çocuk bölümüne bayılıyorum. gittiğimde muhakkak orayı da gezerim.
kitapları incelerim.
Evlendim de geldim:-D
Ama kitap da okudum, ışte listem:
Otomatik Portakal
Ruh Koleksiyoncusu
Beni Seç
Lavin-3
kızlar dediğim gibi cemalnur sargut- peygambere sevdirilen kadın kitabını anlatamaya geldim.
ben kitabı çok beğendim. neden mi? bize yutturulan birçok ''cahilce'' davranış olduğunu fark ettim. mesela kızlar konusu ve evlilik. günümüz de bazı akıllılar ne der? aile beğenmişse damat olacak kişiyi kıza he demek düşer. ama peygamberimiz diyor ki kız onaylamdan evlendiremezsin. kadınları sürekli evde tutmak isteyen bir grup vardır. kızın yeri evidir ya peygamberimiz hz.ayşe yi alıp yarışlara bile götürürmüş. hatta gittiği yerde aklına düşer eve gider gelir misin der onu da alır oraya tekrar gidermiş.
kitabın bazı yerlerinde dil çok ağır anlamam zorlaştı. ama öyle yerler var ki sizi alıp götürüyor.
aslında zamanımızın egosunun neleri yok ettiğini ve insanları soğuttuğunu gösterdi birazda bana. hep kadınları aşağı çekmek için yapılanlar ve dinin buna kılıf yapılmak istenmesini anlatan güzel bir kaynak. nedense genel de kadın üzerinde birtakım yaptırımlar var. sürekli kurallar bizim üstümüze ama ger.ekten bunların hepsi dini gereklilik mi yoksa kültürel baskı mı?
biraz feministçe bir yorum olmuş olabilir ama olması gerekeni okuduktan sonra çok sinirlendim. neden sürekli bizim üstümüzden bazı şeyler uygulanıyor???
ehlimana-1
KIZLARRR HİÇ VERİMLİ KİTAPPPP OKUYAMIYORUMMMMM... EŞİM EVDE SÜREKLİ YEMEK YAP TEMİZLİK ÇARŞI PAZAR VS.DERKEN BU YÜZDENMİ SICAKLARDAN MI ? BİLEMEM BENİM BAHANEMMMMİ YOKSA... OKUYAMIYORUM OKUYAMIYORUM.. HİÇ VERİMLİ DEĞİLİM... VE böyle de olunca içim içimi yiyor alışkın değilim en azındanayda 3 kitap bitiren ben 1 le yetinyorumm ufffffi...
yardımmm edin ne olur.... ne yapayımmmbu durumdan dolayı acaip huzursuz ve mutsuzummm anlatamamm inanınnn...
Ask kisin baslar - Simon Von Booy...
canım bu kitap derleme bir kitap
netten bulabilirsin
isslamkutuphane sinde mevcut
doğru diyorsun bacım evi hergünn kışa hazırlık mahiyetinde yatak yorgan yastık battaniye yıkıyorumm ... pazar alışverişlermi yapıp kışlıklarımıda bu hfta iyice ayarlayacağımmm .... sonra azcık kendime bakım ve dediğin müthiş okumaya dalacağım ... inşallah tabii..çok sağol bacımmm... ALLAH EN ERKEN ZAMANDA MUTLUCA KOCANA KAVUŞTURSUN SENİ :)Önce git kendine güzel bir alışveriş yap, boş boş otur, çık gez, evin bütün temizliğini bitir. En sonunda kitap okuma isteğin yine gelir canımcım :)
Herkesin mutlaka oluyordur böyle bir dönemi. Benim mesela yaklaşık 1 yıl sürdü bu isteksizliğim. Gözümün önünde onca kitap duruyordu, bakıp bakıp okumam lazım, şunu da bitirmem lazım diyordum ama elim bir türlü gitmiyordu. En sonunda evime kavuşup düzenimi kurunca düzenli okumaya başladım son 2 aydır.
SAĞOL PRENSES PERİCİMMMM :) İNŞALLAH HIZLICAAA YANINIZA GELME AŞKI OLURRR BENDEEE TABİ UTANMADANNN OKUDUKLARIMI SIRALAYARAKKr
dönem dönem hepimize oluyor.okuyamadıkça huzursuz hissedip kastıkça daha çok kaçıyor hevesin biraz akışına bırak derim
site bir harikabir çok kaynak var indirebiliyorsunda.öle göz ucuyla bakılacak bir sitede değil ilk fırsatta derinlemesine bakacagım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?