Kadınların Kitap Mekanı

Oleeey!!!

Gözünaydın ehlimanacım, tebrik ederim.

Ataman gerçekleştikten sonra pastayı keseriz İnşallah.

Tebrikler ehlimana
Benim sınavım beklediğim gibi geçmemişti zaten çok da iyi gelmedi puanım ama yine de şansımı deneyeceğim. Olmazsa seneye artık kısmet.

Tebrikler ehlimana
Benim sınavım beklediğim gibi geçmemişti zaten çok da iyi gelmedi puanım ama yine de şansımı deneyeceğim. Olmazsa seneye artık kısmet.

teşekkür ederim canım
inşallah bu yıl hayırlı bir yere atanırsın da bir daha uğraşmazsın.
inşallah buradan birlikte atandık haberini veririz

Okul öncesi için iyi puan tebrıkler bende geçen sene atandım .. tercıh işi daha zor ama

kesinlikle tercih beni çok düşündürüyor.
o yüzden şimdiden geçen yıl hangi okul neyle kapatmış hepsinin excellerini indirdi.
bilgim olsun diye.
ayrıca okulların ve illerin kaçıncı bölge olduklarını araştırıcam.

Evet merkez ama doğu hizmetine gıren okullara bak bu yıl degıstı.. benm okulum merkez ve dogu hzmetydı ama artk kaldırıldı bu sene mesela.. Ben ilk terchme gttm darısı sana :)

Evet merkez ama doğu hizmetine gıren okullara bak bu yıl degıstı.. benm okulum merkez ve dogu hzmetydı ama artk kaldırıldı bu sene mesela.. Ben ilk terchme gttm darısı sana :)

amin canım ama bir şey sormam gerekiyor: ben 2012 ağustosta okulların atama puanlarının listesini bulamıyorum şubata kadar var ama ağustos yok ortalarda. sence nasıl bulabilirim?
puanları indirdim yani hizmet puanlarını o benim baya işime yarayacak.

bir de tercih yaparken başka neye dikkat etmeli sence?

Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi

Başından sonuna kadar heyecanla okuyacağınız, elinizden bırakamayacağınız; kitabın sonun da da Nasıl ya diye ağzınızın açık kalacağı, durmadan ters köşe olacağınız bir roman. Her zamanki gibi bir Zülfü Livaneli şaheseri...

angel_elika... 3

Aslında olması lazm canm dur ben yarın bı bakım bulursam ekleym buraya.. Facede sayfalar oluyor atama donemı herkes nereyı dusundugunu yazıyor. sen hangı ıllerı dusunuyosun.. bır de brans bazında sıralaman cok onemlı.. ben bransımda 18. oldugum halde strese grdm

bulursan dua ederim valla:)
saatlerdir arıyorum.
sen 18. oldunsa 90 civarı mı yaptın geçen yıl?
hangi okuldan mezunsun?
istanbul konya balıkesir sakarya bitlis muş ve 26 olur herhalde.

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar
son anda yettim gayrı
bu ay 3 kitabı son anda bitirdim ve üçünede bayıldım
İskender pala efsane kitabını çok beğendim
halit Ertuğrul Aysel kitabını burada okuyan bir arkadaş tavsiye etmişti teşekkürler bayıldımm ağla ağla bir hal oldum
sinan akyüz incir kuşlarına hele ne demeli
aman allahım çok üzüldüm çok ağladım allah bu sırpların soyunu kırsın inşallah
2 günde bitirdim kitabı
hamileliğin etkisinden sanırım zırt pırt ağlayasım var bu kitaplarda da yeterince ağladım
herkese tavsiye ediyorum üçünüde
muntazar 3

bulursan dua ederim valla:)
saatlerdir arıyorum.
sen 18. oldunsa 90 civarı mı yaptın geçen yıl?
hangi okuldan mezunsun?
istanbul konya balıkesir sakarya bitlis muş ve 26 olur herhalde.

Evet canm 89 aldım :) Mersin üni mezunuyum . dur canm bakım smdı lısteye .. gdersn ya dedgn yerlere hayli haylii

Evet canm 89 aldım :) Mersin üni mezunuyum . dur canm bakım smdı lısteye .. gdersn ya dedgn yerlere hayli haylii

maşallah canım:)))
inşallah bakalım hayırlısıyla.
verdiğin link değil.
yine de teşekkür ederim:)))
hizmet puanları önemliymiş.
tercih döneminde kapını çalarım.

verdiğin link değil.

Tamam canm :) ya ben gecen sene burdan bakmıstım aslında.. yazacagn okulu ıyı arastr ımkanları ve ulasım cok onemlı .

verdiğin link değil.

Tamam canm :) ya ben gecen sene burdan bakmıstım aslında.. yazacagn okulu ıyı arastr ımkanları ve ulasım cok onemlı .

prensesperi gelmediğine göre listeme devam edebilirim herhalde ya da geldiğinde kendisi karar versin ağustosa mı temmuza mı ekleyeceğimizi.

knulp-hermann hesse

bu kitap bitene kadar bende bittim.
felsefik bir kitap gibiydi bazı yerleri çok hoşuma gitti.
özellikle knulpın karşılaştğı yerlerdeki insanlar ve ruhlar hakkındaki fikirleri.
ehlimana:13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…