Kadınların Kitap Mekanı

Hoşgeldin kayscım. Birkaç sayfaya göz atabildiysen, aylık performaslarımızı değerlendirdiğimizi anlamışsındır.
Her ay kendi rekorumuzu kırma enerjisi ile o ay içinde okuduğumuz kitapları yazıyoruz.
Kitaplar hakkında söyleşmek için topiğimizi ziyaret edebileceğin gibi ay içinde okuduğun kitapları paylaşarak
listemize de katılabilirsin. Keyifli okumalar dilerim.

Son Koloni-John Scalzi Yaşlı Adamın Savaşı serisinin 3. kitabı ancak John Perry'nin hikayesinin maalesef son kitabıydı. İlk etapta özel hayatımdan dolayı tempo tutturamadım ama sonrasında yine çok bağlandım. Bayıldım resmen özellikle sonunu çok çok sevdim. İçinde bilimkurgu+aşk olması çok güzel. Ama bu ergen wampir kitaplarındaki gibi değil de daha sade, tadında ve cıvımamış bir aşk. Belki de ondan daha dokunaklı ama asla bilim-kurgunun önünde değil. Bu arada benim kk'da 'enter' tuşum çalışmıyor bugün. Alt satıra geçemiyorum nedense. Lavin-9

Biraz aç gözlülük yapıp iki kitabı aynı anda okudum ama en azından onca yoğun geçen iki haftada iki kitap okuyabildim buna da şükür...

1- Aziz Nesin' den "Böyle Gelmiş, Böyle Gitmez" = Kendi hayatını anlattığı bir kitap Aziz Nesin' in, ama kitabı okuduktan sonra fark ettim ki bir cildi daha varmış, bulabilirsem onu da okuyacağım inşallah...

2- Özdemir Asaf' tan "Yuvarlağın Köşeleri"

H_İ_S 2

Böyle Gelmiş Böyle Gitmez -Yol 1 / Anı
Böyle Gelmiş Böyle Gitmez 2-Yokuşun Başı / Anı
Böyle Gelmiş Böyle Gitmez 3-Yokuş Yukarı / Anı

Üç kitapmış canım. Eminim okuma şöleni yaşatıyorlardır.

Cinsel Yaşamın Psikanalizi bitti, ancak hakkında yorum yapmak istemiyorum, ite kaka bitirdim. Hala Enter tuşum çalışmadığından yazarken de sinir oluyorum. Lavin-10

Mayıs ayı biterayak bir kitap daha okudum. Çok akıcı bir kitap olması ve diş ağrım nedeniyle bütün günü kendime izin vermiş olmanın sonucu bitirebildim kitabı.

Bakire_Nancy Pickard

nuclear_5

pemcereme aşk kondu
LaVyrle Spencer

Açıklama : Yeniden mutlu olabilmelerinin tek yolu vardı: Mavi mutluluk kuşunu beklemekten asla vazgeçmemek. Ya kavrulmuş topraksındır, ya da taze bir yağmur... Elly Kasabada ona herkes Deli Elly diyordu fakat onun bunu umursadığı pek görülmemişti. Eksantrik bir aile içinde katı kurallar altında eve hapsedilmiş ve kendi hayatına bile dışardan bir gözle bakmaya alışmıştı. Şimdiyse elinden tutmak zorunda olduğu iki küçük çocuk, dünyaya gözlerini açmaya hazırlanan bir bebekle yapayalnız kalmıştı. Will Yolu Whitney'e düştüğünde onu nelerin beklediğiyle ilgili en ufak bir fikri yoktu. Karanlık geçmişini akan bir nehir gibi geride bırakmak istiyordu. Daha önce ona hiç iyi davranılmamış, evi diyebileceği bir sığınağı olmamıştı. Şans kapısını asla çalmayacaktı. Onu gidip bulması gerekiyordu. Hayat uzun, dolaşık bir yumak gibi göründüğünde aşk iki nefes arasında çıkagelir ve sihirli bir ilmek gibi tüm örgüyü değiştirebilir.

boş koltuk
Yazar : J. K. Rowling

Açıklama : Eşi benzeri olmayan bir hikâye anlatıcısı J.K. Rowling'den... Küçük bir kasaba hakkında büyük bir roman. Barry Fairbrother kırklı yaşlarının başında beklenmedik bir şekilde hayata gözlerini yumar. Bu ani ölüm yaşadığı kasabanın halkı için büyük bir şok olacaktır. Arnavutkaldırımlı meydanı ve eski kilisesiyle Pagford, sıradan bir İngiliz kırsalı gibi görünse de bu tatlı görüntüsünün ardında bir savaş sürmektedir. Zenginler fakirlerle, gençler ebeveynleriyle, kadınlar kocalarıyla, öğretmenler öğrencileriyle sürekli bir çatışma halindedir. Pagford kesinlikle göründüğü gibi bir yer değildir. Belediye Meclisi'nde Barry'den boşalan koltuk, kasabanın görüp göreceği en büyük savaşın tetikleyicisi olacaktır. Türlü düzenbazlıklar ve hırsla süren, herkesin birbirinin foyasını ortaya çıkaracağı seçim savaşında zafer kimin olacaktır?

merhaba hoşgeldin aramıza keyifli okumalar dilerim

kadınların kitap mekanında mayıs ayında okunan kitap sayısı 77

******mayıs ayı derecelerimiz ******

1. lemiz _Lavin_,mavisim51

2.miz limon1988 :81: :129:

3.müz kulitta:81: :128:​

dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim haziran ayında keyifli okumalar dilerim

******mayıs ayı derecelerimiz ******

1. lemiz _Lavin_,mavisim51

2.miz limon1988 :81: :129:

3.müz kulitta:81: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 mayıs - 31 mayıs 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. mavisim51 ......10......
  2. _Lavin_ .......10.........,
  3. limon1988 .......9......
  4. kulitta ..........8.........
  5. gulshenidil ......5...........
  6. Donuk_Pudra .....5.........
  7. Gareng ......5.........
  8. nuclear ........5.........
  9. kedi83 ........3.......
  10. cemre25 ........3........
  11. _asmunikal_ ...........2......
  12. muntazar .........2.......
  13. ftm55 ........2........
  14. mehtap51 .........2.......
  15. PrensesPeri ......2.......
  16. H_İ_S ........2.........
  17. tugcecan .......1.......
  18. Lyre ........1........
  19. _Medcezir_ ...............
  20. DatluCadu ................
  21. ehlimana ...............
  22. gonca2206 ...............
  23. LadySubaru ...............
  24. bugu_su ...............
  25. kgokce ...........
  26. diltesne ............
  27. duygum_duygum ................
  28. uğur böcüğü ...............
  29. nAyino ................
  30. sara_28 ................
  31. AskInihan ..................
  32. piolin ...............
  33. pekmez_akilli ............
  34. pretty__woman .................
  35. _MinigininFaresi ................
  36. Ausencia ...............
  37. busean ..............
  38. pogopogo ..................
  39. angel_elika ................
  40. efla ................
  41. muhat ................
  42. LAydLiNe .................
  43. DamlaSakizliKahve ................
  44. lajoie ................
  45. cornella ...............
  46. glntpl ................
  47. yemyesilcit ................
  48. neenone ................
  49. roseizmir ..................
  50. yorgun savascı ...............
  51. LadyEvil .............
  52. fidele ..............
  53. samanyolu .............
  54. masal26 ............
  55. eski_bir_masal ................
  56. tweetypinar .............
  57. december90 ................
  58. nilayu ................
  59. pinararip ................
  60. pembelii ................
  61. EsmerKralice ...............
  62. pinaran ...............
  63. hande85 ................
  64. beachclub ................
  65. yolhali_34 ................
  66. Boleynkizi88 ................
  67. Elouise ................
  68. carpe__diem ................
  69. biscolataa ................
  70. prenses_84 ................
  71. kays_ ................

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yazmayı unutmuşummmmmmmmm
prensesperi ben mayısta kitap okudum.
ama yazamadımmmmmm

Derecedeyimmmmm, hepimizi tebrik ediyorummm.

merhba bayanlar bnde kıtap okumayı cok severım bnde sızınle bırlıkte okusam olurmu ki :)

merhba bayanlar bnde kıtap okumayı cok severım bnde sızınle bırlıkte okusam olurmu ki :)

Hem de çok iyi olur yasemnncim. Bu günden itibaren okuduğun kitapları yazıyorsun.
Ayın son gününden itibaren yeniden başlıyorsun. Keyifli okumalar dilerim.

Dereceye giren, okuyan arkadaşlarımı yürekten kutlar, PrensesPericiğime teşekkür ederim.
Gönlünüzce bir Haziran ay'ı geçirmenizi ve ketifli okumalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…