Kadınların Kitap Mekanı

Fahrenheit 451 - Ray Bradbury

Uzun zamandır okumak istediğim, aylarca aradığım ve en sonunda kütüphanede bulduğum ve 1 ay beklemeden sonra nihayet ödünç alabildiğim kitap. Ama hepsine değdi. Çok başarılı ve ne yazık ki bir o kadar da gerçek bir distopya. Tek farkla: günümüzde kitapları yakarak değil; insanları başka şeylerle oyalayıp akıllarını bomboş şeylerle meşgul ederek, yasaklar koyarak, korkutarak düşünmek, yorum yapmak ve eleştirmek engelleniyor. Kitapta en beğendiğim cümle ise: "Hiç de anayasanın dediği gibi, kimse eşit ve özgür doğmamıştır, herkes eşit yapılır." Tek tipleştirmeyi çok güzel özetliyor.

Gareng - 4

Merhabalaarr
Çok ara verdim ama alışınca kitapsız yapılmıyor ki

Tekrar listeye eklenmemi talep ediyorumm

Çok ilginç bi kitap okuyorum : Kabalanın Seks Kitabı...
Tavsiye ederim çok güzel bi kitap öyle adı gibi değil

Totem ve Tabu-Sigmund Freud: Freud'dan çok bol bol antropolog Frazer'ın incelemelerine yer verilmiş. Açıkçası zaten en çok Frazer'ın araştırmaları ilgimi çekti.

Lavin-7

Bu kitabı da sevdim, bir an önce bitirmek istedim.

1- Türkçe'de Deyimler
2- Çıplak Ölüm (Eve Dallas, #1)
3- Görkemli Ölüm (Eve Dallas, #2)

Kitap Açıklaması
İlk kurban yağmurun altında kaldırımda yatarken bulunmuş, ikincisi kendi apartmanında öldürülmüştü. New York Polis Departmanından Teğmen Eve Dallas, iki cinayet arasındaki bağlantıları bulmakta hiç zorlanmamıştı. Kurbanların her ikisi de güzel ve son derece başarılı kadınlardı. İlgi çekici yaşamları ve aşklarıyla bütün şehrin dilindeydiler. İki kurbanın büyük güç servete sahip erkeklerle kurduğu mahrem ilişkiler. Evein, kendi sevgilisi Roarkeun da içinde olduğu uzun bir şüpheliler listesini dikkate almasını gerektiriyordu. Eve bir kadın olarak, yatağını paylaştığı erkeğe güvenmek zorundaydı; ancak bir polis olarak görevi, önüne çıkan her türlü ipucunu izlemekti. Yüreğinin sesine kulağını tıkayarak her türlü dedikoduyu ve skandalı soruşturması, her gizli arzuyu keşfetmesi gerekiyordu; ne denli karanlık ve tehlikeli olursa olsun...

kedi83 . . 3

merhaba canım hoşgeldin tekrar nasılsın?evleneli 8 ay oldu diyor.hayırlı ugurlu olsun inşallah
bir dahaki listelemede ekleyeyim ismini inşallah keyifli okumalar dilerim

merhaba canım hoşgeldin tekrar nasılsın?evleneli 8 ay oldu diyor.hayırlı ugurlu olsun inşallah
bir dahaki listelemede ekleyeyim ismini inşallah keyifli okumalar dilerim

Canım çok çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Çok sağol darısı tüm isteyenlere olsun inşallah amin
Birlikte güzel okumalara canım

1-Halka; Engelsfors Üçlemesi
2-Yüreğim seni çok sevdi
3-Şahika ve Feraya
4-İncir kuşları
5-Sokak kedisi Bob
6-Uçurumdan dönüş
7-Piruze
8-La sonsuzluk hecesi
9-Metal Fırtına1

mavişim51-----9

1) iki şehrin hikayesi
2)Yüzüklerin efendisi
3)kadın psikolojisi
4)sherlock holmes- bir kimlik vakası
5) ferrarisini satan bilge
6)sherlock holmes- dörtlü ittifak
7)kızıl soruşturma- sherlock holmes

limon-7

karamazov kardeşler iki ciltin birleştirilmiş halini okuyorum onu 2 kitap olarak yazayım mı 1032 sayfa?

cemre25 : 1

miralayın kızı süreyya

hemen hemen bir günde bitti çok beğendim .. aşk hikayesi aile siyaset hepsi iç içeydi

geçenlerde kitap blogları araştırdım böyle nitelikli kitaplar hakkında yazılmış birşeyler bulurum diye ama yok. çoğu blogda bildiğiniz ergen kitapları..

aradığım gibi bir bloğa rastlayan varsa ve yazarsa çok iyi olur

Beşibiryerdeleri 5 kitap olarak yazdığımıza göre ikisi biraradalar da 2 kitap olacak elbette. :128:
Yorumunu bekliyorum limoncum. Keyifli okumalar dilerim.

Süreyya'yı beğendiğine göre, diğer Naşide Gökbudak kitaplarından da hoşlanırsın cemrecim.

önerebileceğiniz bir kitabı var mı :) mesela perina nasıldır?

Yeni bir kitaba başladım.

Anna Campbell-Mahrem.

İlerledikçe yazacağım. İyi okumalar hepinize.

Beşibiryerdeleri 5 kitap olarak yazdığımıza göre ikisi biraradalar da 2 kitap olacak elbette. :128:
Yorumunu bekliyorum limoncum. Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 720622

teşekkürler :) henüz ortalardayım ama sardı kitap klasik diye korkuyorum bir de 1000 küsur sayfa olunca tırstım şimdilik güzel gidiyor

1. Yatakta İyi - I / Jennifer Weiner
2. Karmaşık İlişkiler - II / Jennifer Weiner
3. Donumdaki Para / Muzaffer İzgü
4. Swann'ların Tarafı-Kayıp Zamanın İzinde (1. Cilt) / Marcel Proust

5. Yalnızlığın Özel Tarihi / Ahmet Altan (Okunabilir)

6. Nisan Yağmuru / Emine Işınsu (Maneviyat, Ulvî öğretiler, fena değil.)

kulitta . . 6

1) iki şehrin hikayesi
2)Yüzüklerin efendisi
3)kadın psikolojisi
4)sherlock holmes- bir kimlik vakası
5) ferrarisini satan bilge
6)sherlock holmes- dörtlü ittifak
7)kızıl soruşturma- sherlock holmes
8)karamazov kardeşler(2 cilt)

limon-9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…