Kadınların Kitap Mekanı

canım arada bir öyle duraklama dönemi hepimizde oluyor.seveceğin düşündüğün bir kitapla dönüş yapabilirsin

bılmıyorumkı cnm
evdede kıtap yok bakım neler okuyabılırımm sızlerden

bu ay sadece her kalp kendı şarkısını söylerı okudum 2 günde o kadar
bu haftada kuzenın düğünü var onun telaşı var sanırım haftya sahalara dönerım bende

bır arkadaşımız doğum yapmıştı 4 nısandı sanırım tebrık edıyorum Allahım evlat acısı yaşatmasın

ayrıca nisan ayında dereceye gıren tüm arkadaşlarıma tebrıkler

Canlarım ben bu ayı çok kısır kapatcağım galiba

Her ay sonu muhakkak okumak istediğim tüm kitapları sipariş vermiş olurdum.
Bu ay içimden hiç gelmedi..

Sherlock Holmes serisine başladım. İlk kitabı bitmek üzere. Toplam 7 kitaptan oluşuyor seri.

Bu ayı sadece bu seriyle tamamlayacağım galiba.:26:

Peki öyle olsun. Çokça okuyarak seni çatlatırız artık.

Jose Vasconcelos-Şeker Portakalı

Acı-sevgi dolu küçük beyin Zeze'yi anlatan kitabı öyle severek okudum ki. Geç kalınmış bir kitap belki hayatımda ama iyi ki de geç kalmış. İyi ki hem çocuk hem de yetişkin olduğum bu çağımda okudum diyorum, okumayanlara tavsiye ediyorum.Laf aramızda ağladım da biraz

Lavin-2

1.George Orwell-1984

2.Mustafa Ulusoy-Yakınlık

3.JacK London-Beyaz Diş (Modern dünyanın vahşetini kendi üslubuyla betimleyen ve bu gerçekliği ortaya koyan bir başyapıt.)

DonukPudra--- 3

başucumda müzik kürşat başar bitti
açıkçası ben beğenmedim
dili hiç hoşuma gitmedi habire .. dedi .. dedim ... dedi ... dedim tekrarlaması yapmış resmen çoocuk kitabı gibi geldi
konu olarakta güya güzel bir aşk hikayesi anlatmak istemiş ama ahlaksız bir ilişkiyi gayet normal birşeymiş gibi lanse etmiş
belki yazar böyle yapmak istememiş ama bence böyle olmuş
ha diyeceksinizki bu bir kitap hiçmi eşini aldatan bayanlarla ilgili kitap okumadın :evet okudum ama bu kitaptakiyle alakası yok beğenmedim
eğer seçiciyseniz ben kesinlikle okumanızı tavsiye etmiyorum
şuan adolf hitler kavgam ve rıfat ılgaz kararttma gecelerini okuyorum
muntazar 1

hiç kitap okuyasım yok ya zorla galba çok yüklendim kendime

Birbirimizi gaza getirerek abarttığımız oluyor gerçekten.
Dekanımız; bayram, yarıyıl, dönem sonu tatili de vermeyince kendimize iyice yüklenmiş oluyoruz.
Latife bir yana limoncum, bir süre keyfince takılırak okumayı özlet kendine.

1 haftadır giremedim ama okumaya devam ediyorum

1-Halka; Engelsfors Üçlemesi
2-Yüreğim seni çok sevdi
3-Şahika ve Feraya ( çok güzeldi yaa :) herkese tavsiye ederimm sinan akyüz ile bu kitapla tanıştım devamı gelicek inş.. )

mavişim51--3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…