- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 184
- 163
- 41
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.561
Bu konuyu açanı, paylaşımda bulunanı ve takip ettireni seviyeli paylaşımları ve konuşmaları nedeniyle kutluyorum.
Farklı bir kitap konusuna gözüm takıldı da, resmen çeteleşilmiş, yeni gelene ali kıran baş kesen tavırlar, çok nahoş. Kitap mı okunuyor egolar mı tatmin ediliyor belli değil. Kitap konusunda da bunlar oluyorsa pes artık
Beni de listeye ekler misiniz lütfen, umarım dereceye girebilirim
Benim tatlı kitap perileriiim nasılsınız?
Ya size bir şey danışmak istiyorum. Sadık Yalsızuçanların Vefa Apartmanı ve Birdenbire kitaplarını okuyan var mı aranızda?
Bir proje kapsamında bu kitapları okuyup yazara soru sormamız gerekiyor:26:
Normalde alır okur ve sorarız ama zaman öyle kısıtlı ki,bizim o kitapları alıp getirmemiz bile günler sürecek.
Nasıl yapacağım bilemedim:44:
Hoşbuldum kızlar
Şimdi ben listeye eklendim mi?
Bu ay okuduğum kitapları yazayım mı yoksa önümüzdeki ay mı başlayacak?
çok sıkıntılı kitap günleti yaşıyorum kendi kitaplarımı bıraktım( çocuklar yarışmaya katılacaklar onlara soru hazırlamak için onların kitaplarını okuyorum :)))
işte zoraki okuduğum kitaplar
bitmeyen gece - mithat enç
toprak ana - cengiz aytmatov
insan ne ile yaşar - tolstoy
fadiş - gülten dayıoğlu
ilk dört kitabı okudum sırada 6 kitap daha var ve hepsini 7 sine kadar okuyup soru hazırlamalıyım çocukları yarışmaya hazırlamak için(((
o altıyı da yazarım size belki tavsiye edersiniz çocuklarınıza yakınlarınıza şimdi soru hazırlanayla uğraşmam gerek
bu arada çocuk kitaplarını okuma listeme dahil etmiyorum daha önceki gibi
bu ayı 9 kitapla kapatacak gibiyim malesef oysa "isimle aşk arasında " kitabını okumak için deliriyorum
Bu kitapları okumuş, üstelik soru hazırlama sorumluluğu ile sindirerek okumuşsun.
Öğrencilere önerilen kitaplar edebi değeri olan eserler olduğuna göre, yıldızlı okudukların olarak listeye eklemelisin.
Ayırım yapmadan okuduklarımızı paylaşıyoruz canım. Bu durumda (gonca2206 . 13) demektir. :
teşekkürler canım :)))
zoraki olması tat almayı biraz kısıtlıyor aslında o yüzden eklemiyorum
bir de çoktan seçmeli soru hazırlamak işkence , açık uçlu olsa neyse hazırlanırdı
mart ayına yoğun bir giriş yapacağız bakalım kalan 6 kitap okunacak , mehmet akif ersoy haftası hazırlıkları , ardından şehitleri anma hepsi birleşecek
bana kolaylıklar dileyin hepiniz :))
hepinize okumalar
Bu kitapları okumuş, üstelik soru hazırlama sorumluluğu ile sindirerek okumuşsun.
Öğrencilere önerilen kitaplar edebi değeri olan eserler olduğuna göre, yıldızlı okudukların olarak listeye eklemelisin.
Ayırım yapmadan okuduklarımızı paylaşıyoruz canım. Bu durumda (gonca2206 . 13) demektir. :
teşekkürler canım :)))
zoraki olması tat almayı biraz kısıtlıyor aslında o yüzden eklemiyorum
bir de çoktan seçmeli soru hazırlamak işkence , açık uçlu olsa neyse hazırlanırdı
mart ayına yoğun bir giriş yapacağız bakalım kalan 6 kitap okunacak , mehmet akif ersoy haftası hazırlıkları , ardından şehitleri anma hepsi birleşecek
bana kolaylıklar dileyin hepiniz :))
hepinize okumalar
Kuşkusuz kolay değildir canım. Allah yardımcın olsun.
Yarışmada da bol şans ve başarılar dilerim.
gonca, bence okuduğun tüm kitapları sayıya eklemelisin. iyice anlayarak okuyorsun, kitabı bitiriyorsun. okumanın hakkını fazlasıyla veriyorsun
iş yoğunluğunda kolaylıklar diliyorum.
Bu konuyu açanı, paylaşımda bulunanı ve takip ettireni seviyeli paylaşımları ve konuşmaları nedeniyle kutluyorum.
Farklı bir kitap konusuna gözüm takıldı da, resmen çeteleşilmiş, yeni gelene ali kıran baş kesen tavırlar, çok nahoş. Kitap mı okunuyor egolar mı tatmin ediliyor belli değil. Kitap konusunda da bunlar oluyorsa pes artık
Beni de listeye ekler misiniz lütfen, umarım dereceye girebilirim
Selam arkadaşlar,
Yukarıdaki mesajın sahibi, 2. üyelikten gitti.
Mesajında, ima yoluyla da olsa fazlasıyla olumsuz olarak bizden, yani Kitap Okumaya Var mısınız? konusundan bahsetmiş.
Oysa ki Masal, bizim konumuza hiçbir şekilde katılmadı ve bizle bir sorun yaşamadı. Bu arkadaşımız, daha önceden başka bir konuda, başka bir kullanıcı adıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle konumuzu kötüledi.
Lütfen bu tarz yorumlara inanmayın. Altında başka şeyler yatabiliyor görüldüğü gibi.
PrensesPeri, seni de açtığın bu çok başarılı konu için ayrıca tebrik ederim.
Gece 12'ye kadar sıfırlamayın listeleri lütfen.
şubat ayını yarın toparlayacagım canımcım
bu ay da dereceye giremedim
merhabalarmasal a da dediğim gibi başka topicleri gezme şansım olmuyor ama onun sözüyle de pek tabi kimseyi yargılamadık
hangi topic olduğunu bile sormadık çünkü konu konuyu açar çirkin yerlere varılır.amacımız kitap okuyup kitap paylaşmak
ama sana cevap hakkı doğmuş oldu bu vesileyle
emek verilen zaman harcanan her konu değerlihelede konu kitapsa
sizin topiğiniz de hayırlı ve daim olsun
keyifli okumalar bool paylaşımlar dilerim
Sözde aranıza dönmüştüm ben değil mi arkadaşlar :26:
Yüzbaşı corellinin mandolini hala elimde.
Eminim bir çoğunuza oluyordur , bu aralar kitap elime aldığımda hiç olmayan uykum geliyor
Eşim diyor git yat ; yok yok diyorum okuyorum , hı hı diyor 25 dakikadır aynı sayfadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?