Kadınların Kitap Mekanı

çok sıkıntılı kitap günleti yaşıyorum kendi kitaplarımı bıraktım ( çocuklar yarışmaya katılacaklar onlara soru hazırlamak için onların kitaplarını okuyorum :)))
işte zoraki okuduğum kitaplar
bitmeyen gece - mithat enç
toprak ana - cengiz aytmatov
insan ne ile yaşar - tolstoy
fadiş - gülten dayıoğlu

ilk dört kitabı okudum sırada 6 kitap daha var ve hepsini 7 sine kadar okuyup soru hazırlamalıyım çocukları yarışmaya hazırlamak için (((
o altıyı da yazarım size belki tavsiye edersiniz çocuklarınıza yakınlarınıza şimdi soru hazırlanayla uğraşmam gerek

bu arada çocuk kitaplarını okuma listeme dahil etmiyorum daha önceki gibi
bu ayı 9 kitapla kapatacak gibiyim malesef oysa "isimle aşk arasında " kitabını okumak için deliriyorum

Son düzenleme:

merhaba masal hoşgeldin konumuza tabiki seve seve eklerim seni

başka kitap topiclerini gezme fırsatım olmuyor malesef ama dışarıdan bakan birinin konumuzu bu şekilde görmesi bana mutluluk verdi kendimi çok şanslı sayıyorum bu konunun müdavimleride aynı benim gibi herkes kendi işinde gücünde ve yarışı kendiyle zaten aslında konuda hepimizin.ortak katkılarla bugune geldik o yüzden belki sürekliliğimiz 3. yılımızın içindeyiz.nice yıllar hep bu cizgide beraber oluruz inşallah seninlede birlikte pek tabi

malesefki bende okumadım canım yardımcı olamayacagım :44:

Hoşbuldum kızlar

Şimdi ben listeye eklendim mi?
Bu ay okuduğum kitapları yazayım mı yoksa önümüzdeki ay mı başlayacak?

listemiz çok uzun oldugu için göz yormasın diye belli aralıklar toparlıyorum bir dahaki şubattaki kitaplar için 1 martta sonuç listesi olacak
sen kitabını bitirdiğinde yazarsın yorumunu paylaşırsın.
mesajının sonuna da adetini yazarsın ben tüm mesajlara bakıyorum zaten görüp eklerim
adını listeye ekleyeceğim ama şubatta okuduklarını yazarsan hemen yanına adette yazmış olurum

Bu kitapları okumuş, üstelik soru hazırlama sorumluluğu ile sindirerek okumuşsun.
Öğrencilere önerilen kitaplar edebi değeri olan eserler olduğuna göre, yıldızlı okudukların olarak listeye eklemelisin.
Ayırım yapmadan okuduklarımızı paylaşıyoruz canım. Bu durumda (gonca2206 . 13) demektir.

kızlar haftaya cuma işte son günüm
bir yandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum çünkü çok şeyler atlattım. artık biraz dinlenmek istiyorum.
hoş bir yandan kpss bir yandan ev nasıl olacak diye de düşünüyorum:44:
öğrencilerimi çok özleyeceğim arada giderim yanlarına.
tabii iyi tarafları da var ki daha fazla kitap, daha fazla test demek
hayırlısı olsun

bu arada okunan kitaplarımı yazayım;
ayn rand- ben
ya kitap güzeldi tabii ben öykü mantığıyla okudum.
fakat sonra anladım ki bir ideolojinin hakkında yazmış.
bu konularda az cahilim de . neyse araştırıcam daha sonra.
ama güzeldi.
gruptan ayrılıp nasıl bireysel hareket ettiklerinden bahsediyordu kahramanların.
üstlerin biçtikleri rollerden, kurtulup kendi benliklerinin istedikleri şeyleri gerçekleştirmelerinden bahsediliyor.

amanda quick- kiralık nişanlı
çok beğendim.
yalnız bir şeye takıldım; amanda quick kitapları tarihi olmasına rağmen, günümüze bağlayan bazı ayrıntılar var gibi.
o zamanda da var mıymış dedirtiyor.
kitap akıcı. çok dar bir zamanda okudum ama hemen bitti.
boş zamanlar için kafa dağıtma kitabı diyebilirim.
bir kızımız var bu kızımızın da nişanlısı gel gelelim kızımızın başına talihsizlikler geliyor ve parasız kalıyor.
dönemin meşhur işi olan mürebbiyelik yapıyor.
ama bu sefer mürebbiyelik adı altında bir adama kiralık nişanlı oluyor.
veeeee her zaman ki son .......
tabii unutmadan az biraz da cinsellik malum yazarda para kazanacak.

agatha christie- ölüm diken üstünde
Bir AGATHA CHRıSTıE daha bitti.
uçakta yolculuk yapan bir grup insan.
birbirinden, kim olduklarıdan habersiz.
uçak iniyor ve herkes dışarı çıkıyor tek bir kadın hariç.
fransanın ünlü tefecisi olan bu kadın öldürülmüştür.
katili tahmin etmeye çalıştım, kim olduğunu bulduğumu zannettim ama yanılmışım.
ilginç bir sonuç.

ahmet ümit- bab- esrar
güzel bir kitap.
karen kimya ile 700 yıl öncesine bir seyahat.
bu kitapla mevlana merakım iyice arttı.
cidden en kısa zamanda iyi bir kitap alıp mevlana ve hayatını öğrenmek, okumak istiyorum.
karen kimya bir cinayet için konya'ya gelir londra'dan.
tabii bu arada sürekli bir araştırma içindedir.
iki arada kalır, seçimler yapmak zorunda kalır.

ehlimana:5

gonca, bence okuduğun tüm kitapları sayıya eklemelisin. iyice anlayarak okuyorsun, kitabı bitiriyorsun. okumanın hakkını fazlasıyla veriyorsun

iş yoğunluğunda kolaylıklar diliyorum.

gonca, bence okuduğun tüm kitapları sayıya eklemelisin. iyice anlayarak okuyorsun, kitabı bitiriyorsun. okumanın hakkını fazlasıyla veriyorsun

iş yoğunluğunda kolaylıklar diliyorum.

teşekkür ederim canım
öğrencilerimin aslında kitap okumanın zevkine varmalarını , yazarları tanımalarını tutkuyla bağlanmalarını çok istiyorum tüm çabam bunun için
birkaç küçük kitap kurdum oldu :))çok şükür inşallah daha fazla olur

1- Suyu Arayan Adam / Şevket Süreyya Aydemir
2- Gizli Mabet / Ömer Seyfettin
3- Yabani Adam / Jack London
4- Aşk Hikayesi / Erich Segal
5- Hiroşima'nın Çiçekleri / Edita Morris
6- İçimden Kuşlar Göçüyor / İnci Aral
7- Köhne Dünya / Adil Yakubov
8- Bir Gün, Gece / Mine G. Kırıkkanat (Yüksek tempoyla başlaması beklentimi arttırmış olacak ki, sona doğru zorlandım.)

Bu liste ile Şubat ayını tamamlamış oldum.
Yeni ay'da, yeni kitaplarımızla keyifli paylaşımlar diliyorum.

kulitta . . 8

Selam arkadaşlar,

Yukarıdaki mesajın sahibi, 2. üyelikten gitti.

Mesajında, ima yoluyla da olsa fazlasıyla olumsuz olarak bizden, yani Kitap Okumaya Var mısınız? konusundan bahsetmiş.

Oysa ki Masal, bizim konumuza hiçbir şekilde katılmadı ve bizle bir sorun yaşamadı. Bu arkadaşımız, daha önceden başka bir konuda, başka bir kullanıcı adıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle konumuzu kötüledi.

Lütfen bu tarz yorumlara inanmayın. Altında başka şeyler yatabiliyor görüldüğü gibi.

PrensesPeri, seni de açtığın bu çok başarılı konu için ayrıca tebrik ederim.

Son düzenleme:
1- En Son Yürekler Ölür / Canan TAN
2- Mozart Bir İnsan ve Sanat Adamı Olarak Kendi Sözleriyle / Friedrich Kerst
3- Meleklerle Yaşamak / Beki İkala Erikli
4- Çocuk Eğitimi El Kitabı / Haluk Yavuzer

Güzel bir kitaptı, kendi davranışlarımızı da gözden geçirme fırsatı buluyoruz, resimli anlatımlar güzel. Sevdim bu kitabı. İleride lazım olacak, arada kitabı tekrar açıp göz atmak gerekiyor.

Kitap Açıklaması

Çocuk Eğitimi El Kitabı, Haluk Yavuzer'in "Çocuk ve gençlik psikolojisi" konusundaki otuz yıllık mesleki birikiminin kısa bir özetidir. Kitabın temel amacı, çocuklarıyla sağlıklı bir iletişim kurabilmeleri için, anne-babalara yol göstermektir. Bu amaçla, kitapta, anne-babaların günlük hayatta karşılaştıkları eğitim ve iletişim sorunlarının çözümüne yönelik pratik önerilere yer verilmiş, yapılan pedagojik hatalar, olması gereken doğrularla birlikte ele alınmış, okumayı kolaylaştırmak için, her konu resimlerle desteklenmiştir.

kedi83 . . 4

Son düzenleme:

merhabalar masal a da dediğim gibi başka topicleri gezme şansım olmuyor ama onun sözüyle de pek tabi kimseyi yargılamadık
hangi topic olduğunu bile sormadık çünkü konu konuyu açar çirkin yerlere varılır.amacımız kitap okuyup kitap paylaşmak
ama sana cevap hakkı doğmuş oldu bu vesileyle
emek verilen zaman harcanan her konu değerli helede konu kitapsa
sizin topiğiniz de hayırlı ve daim olsun
keyifli okumalar bool paylaşımlar dilerim

Teşekkürler...

Sözde aranıza dönmüştüm ben değil mi arkadaşlar :26:

Yüzbaşı corellinin mandolini hala elimde.

Eminim bir çoğunuza oluyordur , bu aralar kitap elime aldığımda hiç olmayan uykum geliyor

Eşim diyor git yat ; yok yok diyorum okuyorum , hı hı diyor 25 dakikadır aynı sayfadasın

sanırım o havaya girmiş bulunmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…