Kadınların Kitap Mekanı

BENDE 1 KİTAP SONRA İNŞALLAH 1 MARTTA Doğu'dan Uzakta ya geçicem nasıl bir eser bacım..

Sessiz Oda -Lori Schiller bitti. Bir şizofren hastasının kendi ağzından hastalık hikayesi. bu hastalığı yaşamış bir yakınm olunca dikkatimi çekti ve büyük bir hevesle okumaya başladım. çok ciddi ve ağır bir hastalık ve tamamen kurtulmak imkansız. çok etkileyici bir uslüpla anlatmış hatta bir ara ben bile delircem sandım. bu hastalrı anlamak adına tavsiye ederim ama işim olmaz derseniz sıkılıabilrsiniz.
notum:8

DatluCadu: Şubat-1

1. rüya avcısı
  2. 35 kilo tembel teneke
  3. tek suçlu beyniniz -yasemin soysal
  4. Deli kadın Hikayeleri-Mine Söğüt
  5. Ekmek Kavgası-Orhan Kemal
  6. Beş Sevim Apartmanı-Mine Söğüt
  7. Az-Hakan Günday ...................> bir solukta okudum..Oğuz Atay'ın anısına tavsiye ederim..

DonukPudra..........7

Evet ilgimi çeken,okuma listemde bulunan ama kitap kulemin devreilmesinden korktuğudan ertelediğim kitap kendisi. Merakla beklediğim bir yorumdu

Hakan GÜNDAY senin diğer tüm kitaplarını yaza sakladım. Keşke bir kafam daha olsaydı da daha çok okusaydım.

evet ben de ikinci kitabın ortalarındayım ve sanırım yanılmışım sıkalabileceğim konusunda. aynı heyecan farklı olaylar devam ediyor... dırımdırımdırımdırım
BENDE 1 KİTAP SONRA İNŞALLAH 1 MARTTA Doğu'dan Uzakta ya geçicem nasıl bir eser bacım..
çok akıcı, kısa sürede okunabilir bir kitap. yazarın realistliği beni kitaba bağlayan şey oldu. etkileyici bir sonu var.
ama sonuç olarak yine de bana bir yetersiz geldi. sanki eksik bir şeyler oldu, tatmin olmadım.

sen de oku bakalım senin yorumun ne olacak

Meyhane/Emile Zola

Kazaklar/Tolstoy

Ölü Canlar/Gogol

Umut-Hayat Akan Bir Sudur/Ayşe Kulin

İffet Ya Hu/Ali Demirel

Kuşatma 1453/Okay Tiryakioğlu

bugu_su................6

1- Suyu Arayan Adam / Şevket Süreyya Aydemir
2- Gizli Mabet / Ömer Seyfettin

3- Yabani Adam / Jack London Harika...
4- Aşk Hikayesi / Erich Segal Güzel...
5- Hiroşima'nın Çiçekleri / Edita Morris Atom bombası vahşetinin dokunaklı hikayesi. Okunmalı...
6- İçimden Kuşlar Göçüyor / İnci Aral İlk okuduğum İnci Aral kitabı. İlk fırsatta diğer eserlerini de okumak isterim.
7- Köhne Dünya / Adil Yakubov Gazneli Mahmud, Bîrûnî, İbn Sînâ dönemi. Karakterler kalabalık ve herbirinin birkaç
ismi olunca ileri, geri okuyarak uzun zamanda tamamladım. 1000 yıl önceki havayı solumak hoştu...

kulitta . . 7

Tatlım nasılsın, alışabildin mi evine, işine, yeni şehrine..
Huzurla, mutlulukla yaşarsın inşallah orda.:109::109:

Hatuncuklarım, kitap kurtlarım nasılsınız, ne yapmaktasınız?
Yine bol bol kitaplar okunmuş...
Aah ah en son üniversitedeyken okuyordum bolca.
Ama şimdi ne vaktim ne enerjim oluyor okumaya
Elimde kitaplar sürünmekte.
Utanıyorum artık buraya gelip okuyamıyorum demeye.
Sanırım o zirveye ben hiç çıkamıycam

Kesinlikle ilgimi çekecek bir kitap. :13: Elimde okunacak 500 kitap varken hangi ara bu tavsiyeleri okuyabileceğim??? :18:
_Lavin_ 'in temennisini kendi adıma 5 kafaya çıkarıyorum. (Ayyy!!! yok yok böyle iyi)

Kesinlikle ilgimi çekecek bir kitap. :13: Elimde okunacak 500 kitap varken hangi ara bu tavsiyeleri okuyabileceğim??? :18:
_Lavin_ 'in temennisini kendi adıma 5 kafaya çıkarıyorum. (Ayyy!!! yok yok böyle iyi)

Gerçekten böyle iyi,görüntü olarak hayal ettim bir an:83:

Hoşgeldin canım. Gördüğün gibi herkes kendi koşulları içinde kitaplara gömülmüş durumda.
Okumaktan uzak bir dönem yaşıyor olsanda, kitap dostlarının topiğimizi ihmal
etmeyip, birkaç cümleyle hasret gidermesi çok önemli.
Kitap sevdalıları daima birbirinin yolunu gözlemekte.
Keyifli zamanlar dilerim AskInihancım.

Yine de gel,kitap sohbetleri yaparak ancak tekrar eski hızını yakalayabilirsin. Ben de öyle bir dönemden yeni çıktım, uzaklık uzaklığı doğurur sen yakına gel

Kulittaam her gelişimde sevginle kucaklıyorsun beni...
Seni böyle melek gibi, hep yanımda bir abla gibi hissediyorum
Kitap kardeşliği böyle olsa gerek
Artık daha sık geleceğim inşallah.
Kitaplar almıştım bir sürü, okuyayım artık ama değil mi?

Yine de gel,kitap sohbetleri yaparak ancak tekrar eski hızını yakalayabilirsin. Ben de öyle bir dönemden yeni çıktım, uzaklık uzaklığı doğurur sen yakına gel

Herkesin böyle bir dönemi oluyor demek ki canım.Bak bunu duymak iyi oldu. Çok haklsın sizi böyle aşkla okurken görmek beni de heyecanlandırıyor.

ihsan oktay anar _yedinci gün
kafka _değişim

gonca2206_9

Maşallah Gonca'cım..
Bu hızına, okuma aşkına hayranım.
Tebrik ediyorum can-ı gönülden...

Jane Eyre-Charlotte Bronte

tam bir kadın kitabı.
Kitabın başında Jane'in yaşadıklarına üzüldüm,çocukluğundaki güçlü duruşuna hayran kaldım.
Cesaretini sevdim, ama yer yer kırılmayan gururundan nefret ettim. Bazı yaptıklarını onayladım kendimce,bazılarına çok sinirlendim,'Neden,neden?'dedim.
Sonlarda da derin bir oh çektim, dediğim gibi tam bir kadın kitabı bir erkek okuyunca acaba neler hissediyordur çok merak ettim.

Lavin-5

teşekkürler canım :)) ama asosyal oldum ben iyice
okuyorum yazıyorum :)) da
okul öğrenciler bir de kendi çocuğum çaresiz zombi gibi uykusuz kalıyorum zaman zaman

Sorunlu Okul Çocuğu-Alfred Adler

Hakkında yorum yapılamaz ancak bilgi verilebilir bir kitap.
Adler vakalar üzerinden sağaltım çalışmalarını aktarmış bu kitabında, kitap vaka incelemeleri açısından çok zengin bir kitap olmasına karşın bence sağaltım konusunda yetersiz kalmış. Ancak Adler'in bu kitapta zaten üzerinde durduğu nokta da bireysel psikolojiye göre sorunlu çocuk vakalarını ele almak olduğundan amacına hizmet ettiğini söyleyebiliriz.

Lavin-6

Bundan sonra Jane Austen-Kül ve Ateş ile Alfred Adler'in Yaşama Sanatı ile devam edeceğim önümüzdeki hafta.

teşekkürler canım :)) ama asosyal oldum ben iyice
okuyorum yazıyorum :)) da
okul öğrenciler bir de kendi çocuğum çaresiz zombi gibi uykusuz kalıyorum zaman zaman

Yeniden maşallah o zaman sana.
Ben çocuğum olunca napacağım hiç bilemiyorum

Yeniden maşallah o zaman sana.
Ben çocuğum olunca napacağım hiç bilemiyorum

hiç dert etme canım çocuklar kitap okuanan evde daha mutlu büyürler
bizim evde tv açılmaz çok mesela müzik kitap
tv izlesem bile internetten onun uyuduğu saatlerde izliyorum
bir çocuğun olursa onunla okursun :)))
ben saftririk serisini okudum kızıma çok eğlendi
küçükken bayılarak okuduklarımı arşivlemeye başladım okumayı öğrenir öğrenmez hediye etmeye başlayacağım
aslında şuanda okuduğun her satır zaten ilrde çocuğuna yatırım :))

araf'a devam ederken araya bir tane daha blog yazarı kitabı sıkıştırdım ve bitirdim
Bizim De Renkli Televizyonumuz Vardı ismi çerez kitaplardan okuması keyifli

Lyre;3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…