- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.501
1. Nar Ağacı
2. Doğu'dan Uzakta
3. Açlık Oyunları: çok sürükleyici, 2 günde bitti gibi... ikincisine geçtim. ama sanırım ben serileri, uzatmaları sevmiyorum. bu da çok güzel ama uzadıkça sevmicem gibi hissediyorum. belki de severim, bilemedim :44:
damlasakizlikahve..............3
Sessiz Oda -Lori Schiller bitti. Bir şizofren hastasının kendi ağzından hastalık hikayesi. bu hastalığı yaşamış bir yakınm olunca dikkatimi çekti ve büyük bir hevesle okumaya başladım. çok ciddi ve ağır bir hastalık ve tamamen kurtulmak imkansız. çok etkileyici bir uslüpla anlatmış hatta bir ara ben bile delircem sandım. bu hastalrı anlamak adına tavsiye ederim ama işim olmaz derseniz sıkılıabilrsiniz.
notum:8
DatluCadu: Şubat-1
- rüya avcısı
- 35 kilo tembel teneke
- tek suçlu beyniniz -yasemin soysal
- Deli kadın Hikayeleri-Mine Söğüt
- Ekmek Kavgası-Orhan Kemal
- Beş Sevim Apartmanı-Mine Söğüt
- Az-Hakan Günday ...................> bir solukta okudum..Oğuz Atay'ın anısına
tavsiye ederim..
DonukPudra..........7
evet ben de ikinci kitabın ortalarındayım ve sanırım yanılmışım sıkalabileceğim konusunda. aynı heyecan farklı olaylar devam ediyor... dırımdırımdırımdırımDamla sakızlım açlık oyunları serisi bence çok tadında bir seri. 3 kitap ve kısacık kitaplar, özellikle 2. kitap öyle bir yerde bitiyor ki ben okuduğumda daha 3. kitap çıkmamıştı beklemek zor gelmişti bayağı.
çok akıcı, kısa sürede okunabilir bir kitap. yazarın realistliği beni kitaba bağlayan şey oldu. etkileyici bir sonu var.BENDE 1 KİTAP SONRA İNŞALLAH 1 MARTTA Doğu'dan Uzakta ya geçicem nasıl bir eser bacım..
canlarım nasılsınız?
gelemedim kaç zamandır
eskişehire taşındım.eğitimlerdeydim işi öğrenmek için.sonrasında evimi taşıdım derken bir türlü ugrayamadımherşey biraz daha düzene girdi.
burayı sohbetimizi çok özledim.bundan sonrasında daha sık gelebileceğim inşallah.
öpüyorum hepinizi
Sessiz Oda -Lori Schiller bitti. Bir şizofren hastasının kendi ağzından hastalık hikayesi. bu hastalığı yaşamış bir yakınm olunca dikkatimi çekti ve büyük bir hevesle okumaya başladım. çok ciddi ve ağır bir hastalık ve tamamen kurtulmak imkansız. çok etkileyici bir uslüpla anlatmış hatta bir ara ben bile delircem sandım. bu hastalrı anlamak adına tavsiye ederim ama işim olmaz derseniz sıkılıabilrsiniz.
notum:8
DatluCadu: Şubat-1
Kesinlikle ilgimi çekecek bir kitap. :13: Elimde okunacak 500 kitap varken hangi ara bu tavsiyeleri okuyabileceğim??? :18:
_Lavin_ 'in temennisini kendi adıma 5 kafaya çıkarıyorum.(Ayyy!!! yok yok böyle iyi)
Hatuncuklarım, kitap kurtlarım nasılsınız, ne yapmaktasınız?
Yine bol bol kitaplar okunmuş...
Aah ah en son üniversitedeyken okuyordum bolca.
Ama şimdi ne vaktim ne enerjim oluyor okumaya
Elimde kitaplar sürünmekte.
Utanıyorum artık buraya gelip okuyamıyorum demeye.
Sanırım o zirveye ben hiç çıkamıycam
Tatlım nasılsın, alışabildin mi evine, işine, yeni şehrine..
Huzurla, mutlulukla yaşarsın inşallah orda.:109::109:
Hatuncuklarım, kitap kurtlarım nasılsınız, ne yapmaktasınız?
Yine bol bol kitaplar okunmuş...
Aah ah en son üniversitedeyken okuyordum bolca.
Ama şimdi ne vaktim ne enerjim oluyor okumaya
Elimde kitaplar sürünmekte.
Utanıyorum artık buraya gelip okuyamıyorum demeye.
Sanırım o zirveye ben hiç çıkamıycam
Hoşgeldin canım. Gördüğün gibi herkes kendi koşulları içinde kitaplara gömülmüş durumda. Eki Görüntüle 640271
Okumaktan uzak bir dönem yaşıyor olsanda, kitap dostlarının topiğimizi ihmal
etmeyip, birkaç cümleyle hasret gidermesi çok önemli.
Kitap sevdalıları daima birbirinin yolunu gözlemekte.
Keyifli zamanlar dilerim AskInihancım.
Yine de gel,kitap sohbetleri yaparak ancak tekrar eski hızını yakalayabilirsin. Ben de öyle bir dönemden yeni çıktım, uzaklık uzaklığı doğurur sen yakına gel
ihsan oktay anar _yedinci gün
kafka _değişim
gonca2206_9
Kulittaam her gelişimde sevginle kucaklıyorsun beni...
Seni böyle melek gibi, hep yanımda bir abla gibi hissediyorum
Kitap kardeşliği böyle olsa gerek
Artık daha sık geleceğim inşallah.
Kitaplar almıştım bir sürü, okuyayım artık ama değil mi?
Herkesin böyle bir dönemi oluyor demek ki canım.Bak bunu duymak iyi oldu. Çok haklsın sizi böyle aşkla okurken görmek beni de heyecanlandırıyor.
Maşallah Gonca'cım..
Bu hızına, okuma aşkına hayranım.
Tebrik ediyorum can-ı gönülden...
teşekkürler canım :)) ama asosyal oldum ben iyice
okuyorum yazıyorum :)) da
okul öğrenciler bir de kendi çocuğum çaresiz zombi gibi uykusuz kalıyorum zaman zaman
Yeniden maşallah o zaman sana.
Ben çocuğum olunca napacağım hiç bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?