Kadınların Kitap Mekanı

Maşallah bize.

Hepinizi tebrik ederim,inşallah artarak devam eder kitap sayımız.

Meyhane / Emile Zola

Uzun betimlemeli cümleleri sevenler,reailst-natüralist yazarlardan hoşlananlar mutlaka okumalı.Ben sıkılmadan okudum,sürükleyici bir kitaptı.İçkinin toplumu ne hale getirdiği,bir ailenin nasıl toz duman olduğunu çok güzel anlatmış yazar.

bugu_su...............1

Okumadım.seri canan hanımda vardı. Hem diğer kitaplar kaldıysa alabilirsin,hem de okuduğundan yorum da yapabilir sana.

Teşekkür ederim. İyice karıştırıp bakacağım diğer kitapları için, olmazsa yavaş yavaş alırım artık. 12 kitap varmış.

Teşekkür ederim. İyice karıştırıp bakacağım diğer kitapları için, olmazsa yavaş yavaş alırım artık. 12 kitap varmış.

Ben de Canan Hanımdan Anahtar serisini aldım ama ne zaman sıra gelir bilmiyorum. Yakın zamanda okuyacak olsam yazar hakkında yorum yapardım. Telefondan biraz yetersiz oldu yorumum idare edin

Son düzenleme:
kızlar size son bitirdiğim kitaptan bahsedicem.
ben çok beğendim.
kitap bittiğinde aynı zamanda gözyaşlarımı sildim.
564 sayfa ama 200 sayfalık bir kitap gibi aktı gitti.
ne zaman bitti anlamadım. gün içinde küçük fırsatlar yakaladığımda okuyabiliyordum ancak.
ona rağmen sanki hemen bitti.
kitaba ilk başladığımda bıraksam mı diye çok ikilemde kaldım.iyi ki bırakmamışım.
hem hüzünlendim hem sinirlendim hem de güldüm.
kitabı anlatmak istemiyorum,. okuyun ve siz fikirlerinizi yazın.
yazarın diğer kitaplarını da okumak istiyorum.

kitaptan aklımda en çok kalan kısım şurası oldu;
bembeyaz saçları,buruşuk ciltleri sadece bir giysi.
oksijen tüplü yaşlı amcalar bir zamanlar ne yürekler yaktı.
uzaklara dalmış bakan teyze eskiden arkadaşlarıyla şakalaşan,ınzır bir genç kızdı.
hepsi gençti. aşkları, arkadaşları, partileri ve önlerinde bitmek bilmeyen bir hayatları vardı.
okunması gereken bir kitap bence:)

Dereceye giren herkesi ve kendimi kutluyorum Fazla okuyamıyorum diye kendimi çok sıkıyordum. Finallerin bitmesiyle bu ay kitap okumaya dilediğim gibi vakit buldum. İnşallah hep böyle olur :)

bende nıhayet huzur sokağını bitirdim kızlar......valla başları hıc cekılmıyordu da sonlara dogru daha iyi gitti....ama şunu söyleyeyim dizi ile alakası yok ....tamamı ile islami bir kitap daha çok bu konu üzerine konuşmalar var.....

Benim de ilgili çekmişti bu kitap,otobüste minibüste kafa yormadan okuyabileceğim bir kitap olduğunu düşünüp not almıştım aklıma.

Bakalım okunacak kitaplar çok birikti,müsait olunca okumaya çalışacağım.

Amma ara vermişim okumaa. Bu aralar burnuma takık durumdayım sürekli araştırma yapıyorum. Ama bir yere kadar boş zaman geçirebiliyorum. Elimde yarım kalan iki kitabım var Yüzyıllık Yalnzlık ve Küçük Mucizeler Dükkanı. Sanal kütüphanemde de sözde bu yıl 60 kitap bitirecekmişim gibi yazmışım :) neyse biz niyetlenelim de :)
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Bu ay ben de hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum.
Bir de şuursuzca kitap almamın zararlarından biri olan aynı kitaptan iki tane alma hatasına düşmüşüm. Kinyas ve Kayra yı takas yapabilirim isteyen olursa.

Harici diskimi kurcalarken çok sayıda e_book buldum:) kaydedip bırakmışım içinde çok sayıda kitap var. isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.

Ben mesaj atamıyorum henüz ama benimle paylaşırsanız çok severim. İşteyken bazen boş vakit oluyor ona rağmen dikkat çekmemek adına çerez gibi gidiyor E-kitaplar.

Bu kitabı okumadım ama hem ağlatıp hem güldüren buna benzer bir kitabı memnuniyetle önerebilirim:
Marian Keyes - Senden Başka Yok

Gerçekten gözüm kapalı tavsiye ederim. İki sene önce okudum ama hala etkisini yaşıyorum...

Ocak ayında dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim. Okumaya devam kızlar :)

Sofie'nin Yaramazlıkları - Comtesse de Segur

Çok güzeldi :) Çocuk kitabı olmasına rağmen çok severek okudum.

busean.....1

Meyhane/Emile Zola

Kazaklar/Tolstoy

Kazakların aşklarını,mücadelelerini anlatan bir kitap.Süren çatışmalar arasında filizlenen aşklar...Çok beğendiğimi söyleyemem ama Tolstoy Usta'nın hatrına okudum.

bugu_su...........2

kızlar öncelikle dereceye girenleri daha sonra kitap okuyan tüm herkesi tebrik ederim.

kitapları ikileme hatasına bende düştüm.
elden çıkarmayı bende istiyorum.
açıkçası aklıma şöyle bir fikir geldi;
kitaplıkları elden geçirelim. elden çıkması gereken kitapların ikinci el kitap bölümünde sayfa açıp resimlerini koyalım.
belki ortak bir sayfa olursa okumak istediğimiz kitapları da buluruz birbirimizde.
altına aradığımız kitapları da yazabiliriz.

kızlar;bugün bir yerde bir kitap buldum uzun zamandır okumak istiyordum.
neyse girdim içeri kadına bu kitap ne kadar diye sordum.
bana dedi ki; 8 tl.
dedim ki ama üzerinde 4 tl yazıyor.(ki kocaman 4 rakamı vardı)
bana verdiği cevap şu oldu: ama baskısı yok.burada başka yerde bulamazsınız.
kızlar tamam istediği fiyattan satabilir ama 2.el bir kitap yani. yenisini alsam 4 tl.

Ocak ayı dereceye giren giremeyen, kitaba gönül veren herkesi kutluyor şubat ayında devamı olmasını diliyorum. Vi kitaba şubat ayı okumayı hedeflediğim kitapları okuyor olarak ekledim inşallah hedefimi tutturabilirim

kitap gerçekten baskısı bitmiş ve bulunmaz ötesi ise olabilir.

Mesela ben Asimov'un bi kitabını arıyorum ikinici eli bile yok ortada,baskısı bitmiş ki ne bitmiş, biri çıkıp 20 tlye satsa alınabilir o derece.

Ama sen yenisini 4 tlye alırım diyorsan dediğin kitabın baskısı tam anlamıyla bitmiş bir kitap da sayılmaz, hangi kitap bu?

Kitaba göre yorum yapacağım kafam karıştı:44:

ehlimana, basım yılı kaç o kitabın? başka sahaflarda ya da yayın eviyle iletişime geçip bulabilirsin belki.
hangi kitap, onu da yazar mısın?

Son düzenleme:
Küçük Prens
Dayak Birincisi

Körlük- J.Saramago - çok güzel bir kitaptı, okumayanlara tavsiye ederim.

Efla-3

kızlar kitap; tavuk suyuna çorba annelerin yüreğini ısıtacak öyküler.
ki ben gg de baktım orada vardı ve istediği fiyatın altında.
sahaflık bir kitap değil yani

ayın ilk kitabını bitirdim.

1.Stephen KiNG- Rüya Avcısı

(stephen king okumaya başlayanlar ilk deneyimlerini bu kitap ile yapmasınlar. digerlerine nazaran karısık gecen bir kitap.. okunmaya deger.)

DonukPudra............1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…