Kadınların Kitap Mekanı

Ptt kitab'a üye oldum ama hiç almadım, nasıl oluyor, kredi kartımı, kapıda ödeme mi?

Son düzenleme:
Şizofrene başlayacakken vazgeçip psikoanaliste başladım ve elimden bırakamıyorum. Olasılıksız kadar iyi bir kitap mutlaka okunmalı bugün bitecek bu ayı 3 kitapla bitirmiş olurum :)

Ben de birkaç tane bilim-kurgu romanı beğendim atıyorum sepete bekleteceğim.

Daha Cuma günü aldığım Vakıf serisi kitaplarım kargolanmadı onlar kargolansın bekliyorum duruma göre hareket edeceğm.

Hayırlı olsun,güle güle oku sen de kitaplarını. Ben de senden az harcamamışımdır.

psikoanalisti tavsiye ederim

Fahrenheit 451-Ray Bradbury

Hakkında çok şey duyduğum bilim-kurgunun önemli eserlerinden biri. Kesinlikle ününü hak ediyor. Hem mükemmel bir kurguya,hem de psikolojik bir çözümlemeye sahip. Üstelik pek çok sistem eleştirisi de barındırıyor. Tekrar okunası eserlerden biri.

_Lavin_6

kukla adlı kitabı bitirdim.bu ayı 11 kitapla kapatıyorum.yanlız vikitaptaki arkadaşların kütüphanesini görünce çooooooook kıskandım.ben kitap çok az alıyorum.kütüphaneden arkadaştan akrabadan alıyorum.ama bundan sonra alacağım.kütüphanemde çooooooook kitap olmalı.
mehtap51.................1

Kürk Mantolu Madonna kitabını bitirdim.
Okuyun... Okutun! diyorum
Akıcı bir anlatıma sahip müthiş bir başyapıt. Okumayan çok şey kaybeder diyebileceğim nadir eserlerden.
''Dünyanın en basit, en zavallı, hatta en ahmak adamı bile, insanı hayretten hayrete düşürecek ne müthiş ve karışık bir ruha maliktir!.. Niçin bunu anlamaktan bu kadar kaçıyor ve insan dedikleri mahlüku anlaşılması ve hakkında hüküm verilmesi en kolay şeylerden biri zannediyoruz ?...''
Etkisinden uzun zaman çıkamayacağım kesin.
Bu aya belki bir kitap daha sığdırırım şu an başladım.

angel_elika... 2

Son okuduğum kitaplar arasında Sefiller / Victor Hugo kesinlikle tavsiye edeceğim bir kitap.

Teknede Üç Adam / Jerome K. Jerome (Ben çok sevmiştim, ama sen severmisin bilmiyorum)

Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım / Paulo Coelho ( Paulo Coelho kitaplarını çok severim, bu kitabını da çok sevmiştim)

Son düzenleme:

bu kitabı pttkitap ta bulamadım. çok merak ediyorum.

umarım kitaplarım hemen gelir teşekkür ederim. tek rahatsız olduğum nokta yayınevleri farklı olan kitaplar aynı zamanda gelmiyormuş pttkitap'ta.

bu kitabı pttkitap ta bulamadım. çok merak ediyorum.

umarım kitaplarım hemen gelir teşekkür ederim. tek rahatsız olduğum nokta yayınevleri farklı olan kitaplar aynı zamanda gelmiyormuş pttkitap'ta.

Bunu bilmiyordum, ben de ptt kargonun çok uzun zamanlarda geldiğini biliyorum,elinde okuyacak başka kitapların varsa hiçç sorun değil tabii.

Ben kitabı scanan79'dan almıştım buradan, tertemiz sıfır kitap gibiydi zaten tek bir kıvrımı yoktu,yakma zevki'ni almak istiyordum o da yoktu pttkitapta.

Kurma Kız, Cesur Yeni Dünya ve Yürüyen Şato'yu almak istiyorum ama bakayım daha kesin karar vermedim.

Gelsin diğer kitaplarım kararımı vereceğim.

canan hanım'ın listesinde görmüştüm almak istediğimde kalmadı demişti demek ki sana nasip olmuş ondan da kitap aldım 7 tane.

evet ,elimde kitaplarım var onları bitiririm ilk ama hemen gelse kitaplarım kanatlarımın altında olsalar iyi olurdu

ben dün ahmet ümit in bab-ı esrar romanını bitirdim bugün de iskender pala nın aşka dair kitabına başlıcam
yorumları çok güsel işallah severim bende :)

Kristin Hannah-Gerçek Renkler

Annelerinin ölümü ile birlikte babalarıyla kalan 3 kız kardeşin öyküsü...Bir kardeşin yaşamına neredeyse hiç değinilmiyor daha ziyade aşkı bulan küçük kızkardeşin
etrafında şekillenen vasat üstü diyebileceğim ama yazarın Kış Bahçesi romanı ile asla kıyaslayamayacağım belki 2.Ateşböceği yolunda kıvamında bir kitap

Atilla Atalay-Sıdıka

Dizisinide bayılarak seyrederdim kitabınıda çoookk keyif alarak okudum

Gabriel Garcia Marquez-Aşk ve Öbür Cinler

Kitaplığımda 10 küsur yıldır bulunan zamanında okumuş olduğum ama unuttuğum ve yeniden okuduğum bir kitap

Kilise tarafından içine şeytan girdiği iddaa edilen bir kızın manastırda ölüme terk edilmesi ve hiç beklemediği anda onu bulan aşk üzerine bir roman..Mistik diyebilirim

gulshenidil:9

babam öldüğünde ağlamadım da bitti
aslında bu ay bir tane daha bitirirdim fakat kafam çok yoğun olduğundan bitiremedim.
ya arkadaşlar şöyle çiçekler büyür bin muhteşem güneş gibi kaliteli bir kitap arıyorum.okuyorum fakat tesirinde kalamıyorum kitapların.yokmu tavsiyeniz?
birde burda mart menekşeleri diye bir kitap varmış seslisi yokta elinde yada nette word yada pdf olan varsa benimle paylaşabilirmi?
muntazar 4

******aralık ayı derecelerimiz ******

1. lerimiz LAydLiNe,gonca2206

2.lerimiz pekmez_akilli,pretty__woman :81: :129:

3.lerimiz mehtap51,kedi83 :81: :128:​

Eki Görüntüle 573173

1 ocak - 31 ocak 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. gonca2206 .......11.........
  2. mehtap51 ........10........
  3. gulshenidil ........9.......
  4. busean .......8.......
  5. donuk_pudra ........8........
  6. kedi83 .......8........
  7. sebilem ........6........
  8. _Lavin_ ........6........
  9. efla ........6........
  10. kulitta .......6.........
  11. LAydLiNe ......5..........
  12. glntpl .......4.........
  13. pekmez_akilli ......4..........
  14. limon1988 ........4........
  15. muntazar .......4.........
  16. nuclear .....3........
  17. yemyesilcit .....2...........
  18. pasorofca ..........2.......
  19. DatluCadu ..........2......
  20. Lyre .........2.......
  21. kgokce .....2........
  22. angel_elika ..........2......
  23. diltesne ....1.........
  24. neenone .....1...........
  25. KRoNiKDeLi .......1........
  26. PrensesPeri ......1........
  27. _asmunikal_ .......1.........
  28. pretty__woman ................
  29. bugu_su ................
  30. tugcecan ................
  31. roseizmir ..................
  32. yorgun savascı ...............
  33. LadyEvil .............
  34. H_İ_S ..............
  35. Sumeyye_57 ................
  36. LadySubaru ...............
  37. fidele ..............
  38. samanyolu .............
  39. yelkenlikiz .................
  40. Ausencia ................
  41. epicdeath ...............
  42. Mathilda11 ................
  43. badezuzum ...............
  44. masal26 ............
  45. ilkalp ................
  46. cemre25 .................
  47. QueenD ................
  48. eski_bir_masal ................
  49. morvent ................
  50. AskInihan ..............
  51. DisTurBia ................
  52. piolin ...............
  53. ehlimana ................
  54. tweetypinar .............
  55. december90 ................
  56. oyaebrar ..............
  57. nilayu ................
  58. pinararip ................
  59. pogopogo ..................
  60. pembelii ................
  61. EsmerKralice ...............
  62. cyd86 ................
  63. suprensesi ...............
  64. kays34 ..............
  65. soft85 ................
  66. pinaran ...............
  67. hande85 ................
  68. meLiqe34 ................
  69. melikea123 ................
  70. gaydirigubbak ................
  71. canndann ................
  72. M e L o D i ................
  73. sosyoloji12 ................
  74. nilkon4246 ................

selam kıslar

yeni şehrimden yeni yerimden yazıyorum sizlere henüz hiçbirşey oturmamış yogun bir temponun içine geldim çok çalışıyorum ama olsun şikayetim yok.hem gönlümdeki şehre hemde işe geldim

güzel anlaşmaymış sınavın inşallah gönlünce sonuçlanır

Allah kolaylık versin, herşey gönlünce olsun PrensesPericim.
Yeni düzenini kurana kadar sabırla sıcaklığını bekleyeceğiz canım.
Allaha Emanet ol.

teşekkürler ablacıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…