- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.181
Ptt kitab'a üye oldum ama hiç almadım, nasıl oluyor, kredi kartımı, kapıda ödememi.
Sineklerin Tanrısı
Beyaz Diş
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim
Otomatik Portakal
Ekmek Kavgası
Deli Kadın Hikayeleri
Bin Dokuz Yüz Seksen Dört
Beş Sevim Apartmanı - Rüya Tabirli Cinperi Yalanları
35 Kilo Tembel Teneke
evettttttttttttttt.. pttkitaptan aldıklarım.. dayanamadım..çeyiz almam gerek ,ben durduramadım kendimi yine. bu ay kitaba 250 -300 verdim bununla sanırım. bittim ben :18::18::18: ama yeni kitaplarım gelecegi için de cok mutluyum
merhabalar, pttkitap bu siteyi ilk kez duydum ve inceledim fiyatları uygun çok beğendim, teşekkürler.
Bi şey daha, son zamanlar okuduğunuz ve kesinlikle okunmalı dediğiniz bi kitap var mı ?
Ne zamandır kitap alıp okumadım,tavsiye bekliyorum : ))
merhabalar, pttkitap bu siteyi ilk kez duydum ve inceledim fiyatları uygun çok beğendim, teşekkürler.
Bi şey daha, son zamanlar okuduğunuz ve kesinlikle okunmalı dediğiniz bi kitap var mı ?
Fahrenheit 451-Ray Bradbury
Hakkında çok şey duyduğum bilim-kurgunun önemli eserlerinden biri. Kesinlikle ününü hak ediyor. Hem mükemmel bir kurguya,hem de psikolojik bir çözümlemeye sahip. Üstelik pek çok sistem eleştirisi de barındırıyor. Tekrar okunası eserlerden biri.
_Lavin_6
bu kitabı pttkitap ta bulamadım. çok merak ediyorum.
umarım kitaplarım hemen gelirteşekkür ederim. tek rahatsız olduğum nokta yayınevleri farklı olan kitaplar aynı zamanda gelmiyormuş pttkitap'ta.
Bunu bilmiyordum, ben de ptt kargonun çok uzun zamanlarda geldiğini biliyorum,elinde okuyacak başka kitapların varsa hiçç sorun değil tabii.
Ben kitabı scanan79'dan almıştım buradan, tertemiz sıfır kitap gibiydi zaten tek bir kıvrımı yoktu,yakma zevki'ni almak istiyordum o da yoktu pttkitapta.
Kurma Kız, Cesur Yeni Dünya ve Yürüyen Şato'yu almak istiyorum ama bakayım daha kesin karar vermedim.
Gelsin diğer kitaplarım kararımı vereceğim.
kızlar sevgilimden kpss konusunda müthiş destek görüyorum.
kendisiyle anlaşma yaptık.
her bitirdiğim kpss soru kitabı için 1 okuma kitabı alacak.
tabii bende ki soru aşkını görmeniz lazım.
gerçekten de çok güdülendim.
yarışma gibi olunca insan daha da hırslanıyormuş.
eeee bir de sonunda ödül kitap olunca daha da hırslanıyorum.
neyse ben sorularıma döneyim.
hepinize keyifli ve bol okumalar:)
Allah kolaylık versin, herşey gönlünce olsun PrensesPericim.
Yeni düzenini kurana kadar sabırla sıcaklığını bekleyeceğiz canım.
Allaha Emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?