- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.581
herkese merhaba. kitap kulübünüzü yeni keşfettim. Ben de nacizane bir kitap sever olarak aranıza katılmak isterim. Görüşmek üzere.
herkese merhaba. kitap kulübünüzü yeni keşfettim. Ben de nacizane bir kitap sever olarak aranıza katılmak isterim. Görüşmek üzere.
merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorumkitap okumaya bayılan biriyim.. suan ceyiz hazırlıgından eski performansımı gösteremesem de
şuan ;falih rıfkı atay : zeytindağı ve dr.aysegül coruhlu'nun alkali diyeti kitabını okuyorum.
merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorumkitap okumaya bayılan biriyim.. suan ceyiz hazırlıgından eski performansımı gösteremesem de
şuan ;falih rıfkı atay : zeytindağı ve dr.aysegül coruhlu'nun alkali diyeti kitabını okuyorum.
selamlar
limon ağacını soran arkadaşım kitap bir romandan ziyade araştırma kitabı niteliğinde..bence okunması gereken bir kitap.ssana tavsiyem araya bir kitap katarak oku ve muhakkak bitir.en azından bir amerikalının gözünden filistin olayına objektif bakabiliuyorsunuz.
Burada Limon Ağacını okuyanlar olmuştu.
60.sayfadayım ve çok fena sıkılmış durumdayım. Anlatılanlar bana fazlasıyla yabancı. Hep böyle mi devam ediyor kitap acaba?
Esas kahramanlar ne zaman adam gibi bir şeyler yaşayacaklar? ŞU ana kadar sadece 3 kuzen el-Ramlaya geldi. Biraz Dalia ve ailesinden bahsetti. Onun dışında kalanlar hep yabancı bana ve hiç ilgimi çekmeyen konular:26:
Nerdeyse her sayfada farklı farklı isimler var bağlantı kurabilmek için sürekli geriye gidiyorum ama arka sayfalardaki isimlerle de bağlantı kuramadığım için konular isimler havada kaldı hep. Arada başka kitap okuyunca daha kötü olmaz değil mi? :26:Limon Ağacı / Sandy Tolan yüksek beklentilerle başladığımız bir kitap olduğu için mi, hayal kırıklığına sebep oluyor acaba?
Benim de zorlanarak, araya kitaplar katarak bitirebildiğim, bitirdiğimde iyiki tamamlamışım dediğim bir kitaptı.
Alıntıda da göreceğin gibi muntazar arkadaşımızın yorumu, kitapla ilgili beklentilere doğru yön verecek nitelikte.
Nerdeyse her sayfada farklı farklı isimler var bağlantı kurabilmek için sürekli geriye gidiyorum ama arka sayfalardaki isimlerle de bağlantı kuramadığım için konular isimler havada kaldı hep. Arada başka kitap okuyunca daha kötü olmaz değil mi? :26:
Bazı konularla da doğru zamanda buluşmamış oluyoruz canım. Bir ay kadar önce Köhne Dünya / Adil Yakubov kitabına başlamıştım.
150 sayfa kadar okuduktan sonra, fazla zorlayarak konunun hakkını veremeyeceğimi anlayınca, daha sonra tamamlamak üzere başka
kitaplar okumaya başladım. Prensiplerini esneterek okumayı daha keyifli ve verimli hale getirebilirsin. En azından deneyebilirsin. Eki Görüntüle 571669
O zaman ben arada başka kitap da okuyarak bitireyim. Araya başka kitap eklemek de fayda etmezse bırakır daha sonra okurum:) Teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?