- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.401
Ben bayadır azalttım, ayda 8 kitap okurken 3 e düşürdüm... Bu ay tam bir fiyasko ama canım...
slm kızlar bii konuda yardımınıza ihtiyacım var.limon ağacını aldım ama yarıda bırakıp kitaplığıma koydum çünkü hiç bişi anlamadım.her görüşümdede üzülüyrm çünkü okumadığım kitaplar sankiii bende vicdan yapıyorrr canlı bi varlık gibi üzülüyrm
severek okuduğum kitaplar canan tanın bütün kitapları,leyla,bin muhteşem güneş,uçurtma avcısı,olasılıksızlık... sizce limon ağacı nasıl bi kitap
Ben de başladığım kitabı bitirmeden bırakmak istemeyenlerdenim.
Bir kaç yıl öncesine kadar sarmayan kitapları aylarca da sürse bitirmeden elime başka kitap almazdım.
Bu şekilde de okumak istediğim kitaplara sıra gelmezdi. Son yıllarda uyguladığım formülle zorlandığım
kitap bitene kadar arada başka kitaplar da okuyorum.
Limon Ağacı / Sandy Tolan kitabını da bu şekilde bitirdim. Konu itibariyle fena sayılmaz lakin
gereksiz tekrarlarla uzatılmış ve sıkıcı hale gelmiş.
Limon ağacı bitmediği sürece rahat edemeyeceksin. Hemen keyifli bir kitaba başlayıp bitirdikten sonra biraz daha diğer kitaptan okursun.kitap okumayı çok sevdiğim halde bazı kitaplar okuyunca bidaha kitap okuyasım kalmıyor.bazılarıysaaa günlerce etkisini sürdürüyor
Ama 10 günde 8-10 kitap okuyanlardanmışsınız
Vizelere hazılanırken bolca ders kitabı okuduğun için kafan karışmış olmalı.
Son listeden sonra taradığımda bu ay ilk kitabını bitirmiş oldun canım.
Finallerde başarılar dilerim.
Öyle evet özellikle yolda çok okurdum günde 4 saatim yolda geçerdi... Eşim askere gitti gideli kafamı verip okuyamıyorum...
selamlar
limon ağacını soran arkadaşım kitap bir romandan ziyade araştırma kitabı niteliğinde..bence okunması gereken bir kitap.ssana tavsiyem araya bir kitap katarak oku ve muhakkak bitir.en azından bir amerikalının gözünden filistin olayına objektif bakabiliuyorsunuz.ben dan brown un kitaplarını tavsiye ederim sana yada ayşe kulinin veda ve umut kitaplarını.amaaa okuduğunda muhakkak beğeneceğini düşündüğüm şu kitaplarııda söylemeden geçemeyeceğim
:çiçekler büyür,leylaa
bu arada aklından bir sayı tut bitti.
dün otobüste yassı adanın kara kutusuna başladım
birde yaşamak istiyoruma başlayacağım bugün
Sonunda vizelerim bitti. Kitaplarıma dönebilirim :)
Dün sahaflara gittim...Yeni evimde yerim olmadığı için gerçekten kitaplığımda bulunmasını istediklerimin dışındaki kitaplarımı yenileriyle takas ettim...5 tane yeni kitabım oldu
Açık konuşmak gerekirse netten çok kitap alan birisi değilim kulitta...Kitap sahaflardan kitap kokusu içine çekilerek alınır diye düşünüyordum...Ama internetle sahaflar arasında ciddi fiyat farkı olduğu için artık internetten almayı da düşünüyorum...Senden öğreneceğim çok şey var sanırım...İhtiyacım oldukça senden yardım isterim
Ben de geldim ben dee
Ama aralık ayına başlayım ben okuduklarımı takip etmeye geç kalmışım biraz :26:
selamlar
limon ağacını soran arkadaşım kitap bir romandan ziyade araştırma kitabı niteliğinde..bence okunması gereken bir kitap.ssana tavsiyem araya bir kitap katarak oku ve muhakkak bitir.en azından bir amerikalının gözünden filistin olayına objektif bakabiliuyorsunuz.ben dan brown un kitaplarını tavsiye ederim sana yada ayşe kulinin veda ve umut kitaplarını.amaaa okuduğunda muhakkak beğeneceğini düşündüğüm şu kitaplarııda söylemeden geçemeyeceğim
:çiçekler büyür,leylaa
bu arada aklından bir sayı tut bitti.
dün otobüste yassı adanın kara kutusuna başladım
birde yaşamak istiyoruma başlayacağım bugün
Ben okuyamıyorum bu aralar nedense kitap. bitirmeme az kalan bir kitap var elimde.
sonra diğerlerine geçicem. neden böyle tutukluk oldu anlamadım.
******Ekim ayı derecelerimiz ******
1. miz eski_bir_masal
2.miz LadySubaru :81::129:
3.lerimiz morvent,KRoNiKDeLi,kulitta,diltesne :81::128:
1 kasım - 30 kasım 2012
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- LadySubaru .......7........
- gonca2206 ......5..........xxxxxxxx
- diltesne .......4......
- yelkenlikiz ........3.........
- DatluCadu ........2........
- kulitta ........2........
- LadyEvil .......2......
- kedi83 .......2.........
- samanyolu ......2.......
- fidele ......2.........
- nuclear .......1......
- Ausencia ........1........
- epicdeath .........1.......
- KRoNiKDeLi .......1.........
- roseizmir ...................
- Mathilda11 ........1........
- badezuzum ......1.........
- masal26 .....1.......
- muntazar .........1.......
- PrensesPeri ......1........
- eski_bir_masal ................
- morvent ................
- gulshenidil ................
- yorgun savascı ...............
- busean ..............
- AskInihan ..............
- H_İ_S ..............
- DisTurBia ................
- orlic ................
- neenone ...............
- tugcecan ................
- piolin ...............
- prenses_84 ................
- gonca2206 ................xxxxxxxxxx
Julia Navarro - Kutsal Kefen
kitap ortanın biraz üstü diyebilirim. Kurgusu, anlatımı güzeldi. Tavsiye ederim, okunmalı.
busean. . 1
bende elimdeki kitabımı nihayet bugun hasta yatagımda bitirebildim :44: dönem dönem oluyorama bizdeki okuma aşkı sönmez
zülfi livaneli-serenad
kitap akıcı olmasına rağmen ben ancak bitirebildim :44: bu kitabın başka bir havası var.şimdiki aşklara aşkmı denir böyle aşkları okudukça gördükçe.içimden tuttu bazı yerleri
PrensesPeri:1
PrensesPericim busean'ın da bir kitabı vardı. Mesajlar çoğalınca arada kalmış.
gonca2206 Listede iki kez yazılmış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?