- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.081
Hihihiih hemen bu akşam bir kitaba başlayacağım.Şu an senin hayattan soyutlanmış, Romanına gömülmüş olduğunu düşünüyorum. Kitabı yarılamış bile olabilirsin.
Keyifli okumalar dilerim canım. Eki Görüntüle 541703
Aynen canım hemen aboneliklerime ekledim. Bu topicte sizlerleyim bende artıkkonuyu aboneliklerine ekleyip.mesajları takip ettikçe okuma azmin çogalır tatlım
Size Katılıyorum Ama Gülmekten / Niyazi Karabulut
Seni Çok Özledim / Federica de Cesco
Zaman Makinesi / Nick Arnold
Kamp Arkadaşları / Şule İbiş
mümkünse bu kitaplarıda ben almak isterim
nihan arkadaşımız gelince özelden ayrıntılı bilgi yazarsa bende netten sipariş aşamasında adresi vereceğim
tüm arkadaşlarımın yüreklerine sağlık,keselerine bereket
Aynen canım hemen aboneliklerime ekledim. Bu topicte sizlerleyim bende artık
Teşekkür ederim canım. Topicin sistemi nasıl? Okuduğumuz kitapları falan mı yazıyoruz hafta hafta?aramıza hoşgeldin o haldesenide listemize ekliyorum
Teşekkür ederim canım. Topicin sistemi nasıl? Okuduğumuz kitapları falan mı yazıyoruz hafta hafta?
Anladım canım süpermişaylık listemiz var canım.1 ayda bitirdiğimiz kitabı buraya yazıyoruz.kitabın ismini yazıp yorumumuzu yazıyoruz istersekmesajımızın sonuna o ay okudugumuz kitap sayısını yazıyoruz dikkatimi çekmesi için
Hihihiih hemen bu akşam bir kitaba başlayacağım.
Aynen canım hemen aboneliklerime ekledim. Bu topicte sizlerleyim bende artık
kızlar önerebileceğiniz kişisel gelişim kitaplar var mı memnun kaldığınız..
kulitacım, listendeki iki kitap evde var. ben en iyisi şimdilik onları ve içine ekleyecem bi kaç kitabı yollayayyım. evde görümcemden kalma baya bir kişisel gelişim kitapları var ödediğim kargo parasına değsin değilmi hemde görümcem adına bir hayırda bulunmuş olayım.
listenden seçtiğim iki kitap, judi picolut -kız kardeşim için ve ipek ongun bir genç kızın gizli not defteri.
alınacak kitapların listesi
Bir Genç Kızın Gizli Defteri- İpek Ongun
80 günde devri alem
Define Adası
Ateşten Gömlek
Kalp Ağrısı
Dede Korkut Hikayeleri
Kız kardeşim için-jodi picolut
İlk Gençlik çağına Öyküler 2 kitap / Selim İleri
Ciğerparem / Hanefi Söztutan
dijital kale
kitap almak isteyen arkadaşlarımız yukarıdaki listeden seçebilirler.alınmayı bekleyen kitaplarımız bunlar
iş yerindeki arkadaşıma bahsetmiştim.oda evdeki kitaplarını toplamış gelmiş sağolsun.biraz daha kitabımız olduonlarında listesini eklerim en kısa sürede
grangenin koloni ve şeytan yemini var
bide cerrah var.
onları ayırsam sanki iyi olacak :44:
selam kızlar. herkesin geçmiş kurban bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. askınihan arkadaşım bana 3 kitap ismi öner hemen siparişimi vereyim. bu ay kredi kartı ekstrem çok olduğu için 3 kitapla katılacağım. sonraki aylarda da yine aynı şekilde ikişer üçer alır yollarım ben sana . ama öncelikli olarak 3 kitap ismine ihtiyacım var.
Size Katılıyorum Ama Gülmekten / Niyazi Karabulut
Seni Çok Özledim / Federica de Cesco
Zaman Makinesi / Nick Arnold
Kamp Arkadaşları / Şule İbiş
mümkünse bu kitaplarıda ben almak isterim
nihan arkadaşımız gelince özelden ayrıntılı bilgi yazarsa bende netten sipariş aşamasında adresi vereceğim
tüm arkadaşlarımın yüreklerine sağlık,keselerine bereket
Ayyy çok teşekkür ederim arkadaşına da, selamlarımı ilet lütfen canım. Bence de bu kitapları çıkarsak daha iyi olur canım
bu kitaplara ben bakayım.bulamazsam yazarım yine.bugun değiştireceğim kitaplar için gideceğim.
Yüzüncü Ad- Amin Maalouf
gelibolu
iki dirhem bir çekirdek
dijital kale
Bu kitapları niçin değiştiryorsun tatlım, sanırım bir şey kaçırdım:26:
Listedeki kitapların 2 tanesi daha gerçek sahipleriyle buluşmaya hazır canımcım.
Ve Listede kalan diğer kitaplar paylaşılmayı bekliyor.
80 günde devri alem
Define Adası
Ateşten Gömlek
Kalp Ağrısı
Dede Korkut Hikayeleri
İlk Gençlik çağına Öyküler 2 kitap / Selim İleri
Ciğerparem / Hanefi Söztutan
dijital kale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?