- 18 Eylül 2010
- 53
- 0
- Konu Sahibi lal_83
tek yan etkisi kirpikleri uzatıp gürleştirmekse ne güzel :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir göz hastalığını tedavi etmek için kullanılan başka bir ilacın kirpik uzatma yan etkisinden geliştirilen ilaç, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi’nden de onay aldı.
Dünyada olay yaratan Botox’un da yaratıcısı olan Allergan, ilacaxxx ismini verdi ve üründen 500 milyon dolar yıllık gelir bekliyor. Latisse, günde bir kez üst gözkapağındaki kirpiklerin dibine özel bir aletle uygulanıyor. 10 hafta içinde kirpikler koyulaşıp, uzuyor.
Glokom hastalığı ilacının bu güzel yan etkisinin, maskaraların çöpe atılmasına yol açması bekleniyor. İlacın yan etkisi o kadar belirgin ki ABD'deki ilaç üreticisi kozmetik lisansı için başvurmayı planlıyor.
Ben 6.12,2010 tarıhınden bu yana kullanıyorum. Kırpıklerım nerdeyse kasıma degdı. Cok uzadılar daha ıkı ay daha kullanmam gerek ıkı ayın sonunda ne olur bılemıyorum Herhangı bır yan etkıde gormedım. Ama ben gozume kacırmadım kesınlıkle
arkadaslar tüm konuyu okumadım...ben glokom hastasıyım...glokom ilaclatı kirpikleri uzatır ve gürleştirir bu bilindik bir yan etki...benim anlamadıgım saglıklıyken bu ilacımı kullanacaksınız kirpikler için kafamçokkarıştı umarım öle değildir güzellik için kendi saglıgınızı riski sokmayın , damla diyip geçersiniz ama göz damlasının iç organlara yan etkisi var...şükür edinki gözleriniz saglıklı
şimdi makeupalleyde ürün yorumlarına baktım.212 yorum var ve %89u yine alırız demiş.FDA onay verdi diye herşeye güvenmiyorum.Ticaret sonuçta.hem bu ürünün fiyatı aslında pahalı değil.böyle vaadlerde bulunup hiç zararı yok ,acı yok, ameliyat yok ,kalıcı olsaydı 2000 den aşağı olmamalıydı.öyle yada böyle herkesin ulaşabilceği bir fiyat 300 -350 tl
tabiki herkes uzun gür kirpik ister.hiç rimelsiz dolaşmak ister.
aktarda suna dumankayanın kaş kirpik bakım kremini aldım.şık bir şişe dizayn etmişler.göz yakan bir formül değil.akşamları sürüyorum.sadece bakım olsun diye denemek istedim.bir mucize de beklemiyorum ama zararı var mıdır diye düşünüyor insan onu da eczacılık fakültesiyle gelistirmişler