Kadınlarda saç ekimi canım sıkkın bakarmısınız

Yazarsanız memnun olurum bende baslıcam

Tarifi buraya da yazayım, çok fazla mesaj geldi. Bu tarifi 54 yaşındaki bir tanıdıktan öğrendim. Onun yeni saçları çıkıyordu. Benim de erkek tipi dökülmem vardı. Ne kullandıysam düzelmedi saçlarım ince telli. Tahlillerim normaldi doktor stres sonucu dedi. Ben de tarifi uyguladım ve çok memnun kaldım. Ama mesajlarda da dediğim gibi benim alerjim yok kullanacak olanlar küçük alanda denesinler gerçi her evde bulunan malzeme ama olsun.
Tarif:
Ama bu koku yapıyor bilginiz olsun. Gece uyurken değil gündüz saç diplerinize uygulayıp 3 saat tutup yıkayın.Saati önemli değil sadece ayakta olun ve yağ başka kısımlara gelmesin. Normalde 2 haftada 1 kullanılıyor ama benim gerçekten kafamın üstü neredeyse kel kaldığı için ben haftada 2 uyguladım. Herkes kendine göre uygulasın. Benim hiçbir şeye alerjim yok. Bunun haricinde başka hiçbir şey kullanmadım.
Yapılışı:
Bir kavonoz zeytinyağına altı adet sarımsağı ikiye bölerek (12 parça olacak yani) atıyorsunuz iki hafta sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Közlenmiş biber, patlıcan kavanozları var ya onlara göre ölçü bu. Karanlık ortamda muhafaza edin.
Bu arada bunu yapınca banyo olarak değilde sadece saçınızı yıkayın eğip çünkü her yerde kıl çıkarabilir. Ben saç boyadığım fırçayla sürüyorum. Yağı arındırmak için su değdirmeden şampuanlıyorum sonra suyla yıkamaya devam. Kafam kapandı şu an sorunum kalmadı o nedenle ayda 1 koruma amaçlı devam ediyorum.

Erkeklerde de işe yarar mı acaba?

Ben de saç dökülmesini bitiren ve çok ilginçtir saçı düzleştiren bir tarif vereyim. Düzlük etkisi 2 hafta sürdü ve dökülme olayı da bitmişti.

2 yk nescafe
2 yk saç kremi (endişe etmiştim ama hiçbir sıkıntı olmadı)
2 yk süt
2 yk bal
2 yk sirke (ben beyaz kullandım farketmiyor)

Hepsini karıştır. Aslında boya fırçası ile dediler ama ben karışım sıvı olduğu için o şekilde zor geldi bana. Lavaboya eğilip döktüm kafama masajla yedirip saçıma toka taktım. Akmıyor. 2 saat bekleyip yıkayın. Süper oldu saçlarım. Kesin tavsiye ederim.

Diğer konu için biberiye veya karanfil hidrosolünü tavsiye ederim. Hangi işlemi yapacaksanız, öncesinde mutlaka kafa derinize masaj yapın.

Benim saç kıranım oluşmuştu ben düz sarımsak sürüp kurtulmuştum bir de doktor badem yağı e vitamini vs reçete etti eczacı hazırladı yumurta sarısı gibi. Senelerdir her sene kullanıyorum. Ve her sene saç için vitamin kullanıp vichy aminexil kullanıyorum. Saç dökülmesinde saça kan akışı lazım. Kafa derisine bakın çok gergin olanlarda dökülme oluyormuş( bilimsel değil muhtemelen) bu yüzden o gerginlik için masaj diyorlar

Bir de ben dermapen ve mezo yaptırdım memnunum. Benim saçlar genetik olarak kalın ve gür. Ama hormonel olabilir stress olabilir ara ara saç kıran olur. Dibi açılır. Ben saç için olan vitaminleri 3 ay kullanıyorum her sene. Kabak çekirdeği yağı içiyorum. Saçıma masaj yapıyorum. Yurtdışında çok fazla kadın minoxil kullanıyor hem de oral. Bazen bu dökülme tedavisi ömür boyu. Dökülme mesela çam ağacı gibi mi bunlara bakın. Biberiye Biberiye diyorlar ama bu araştırma yapılan biberiye cinoil? Kuş dili mi ne diyorlar. Ben minoxil kullandım bu arada. Bıraktım ama bırakınca prp yaptırdım vitamin içtim ve aminexil kullandım. Benim hamileliğimde saçlarımda hiç dökülme yok. Bu yüzden bence benim hormonal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…