- 23 Ağustos 2012
- 50.288
- En iyi cevaplar
- 1
- 233.679
- 898
Benim saç yapım babamınkiyle aynı. İnce telli ve normaldi. Gür ve kalın telli değildi. Tahlillerim normal çıkmasına rağmen tepem açıldı doktor stres dedi. Kullanmadığım ürün kalmadı. Herhalde peruk kullanırım diyordum çünkü gerçekten kafa derim tam ortadaydı, abartmıyorum. Şu an çok memnunum.
Özelden yazarsanız tarifini atayım, her evde bulunan 2 ürün. Bir de saçınızın tepe fotosu atarsanız kendiminkiyle karşılaştırayım eminim sizinki benimden kat kat daha iyidir. 2 ay da kapandı tepem. Ama düzenli yapılması lazım bilginiz olsun.
Profiliniz kapalı siz bana yazın göndereyim :)Ben de isterim:)
Profiliniz kapalı yazamıyorum, siz bana mesaj atın göndereyim :)Bana da yazar mısınız tarifi
Evet hamileylken minoxil kullanılmıyor uzun vadede mıgren göz tansıyonu yapıyormus ya kadınlarda cok duymadım sadece tutmama oranı yuksekmiş dıyorlar pekı ektıre. Arkadasınız ıyımı sacı suan psıkolojımı cok etkılıyor artık ınanın
bana da tarifini atar mısınız? benzer durumdayım ve psikolojimi çok etkiliyor bu durum.Özelden yazarsanız tarifini atayım, her evde bulunan 2 ürün. Bir de saçınızın tepe fotosu atarsanız kendiminkiyle karşılaştırayım eminim sizinki benimden kat kat daha iyidir. 2 ay da kapandı tepem. Ama düzenli yapılması lazım bilginiz olsun.
Ben de ilgileniyorum. :)Profiliniz kapalı yazamıyorum, siz bana mesaj atın göndereyim :)
Forum kurallarını okumadım :) o nedenle yasak olabilir diye yazmadım. Bdv alanı olduğu için. Özel mesaj atarsanız tarifi gönderirim.Ben de ilgileniyorum. :)
Ancak tarifi neden buradan paylaşmadığınızı merak ettim.
Burada saçla ilgili o kadar konu var ki ilgilenen çok kişi olacaktır.
@ 6 61eda61 Biberiye suyu için çok iyi diyorlar. Onu da deneyebilirsiniz.
Diğer şeylerin yanında sabah akşam saç tararken saça sıkmak bile işe yarayabilir.
bana da atar mısınızProfiliniz kapalı siz bana yazın göndereyim :)
Mesaj atarsanız göndereyim bazı profiller kapalıbana da atar mısınız
Bende oyleyım doktora gittinizmibana da tarifini atar mısınız? benzer durumdayım ve psikolojimi çok etkiliyor bu durum.
Ektirmeek ıstıyorum ama hıc bayan gormedımkı tutma oranı azmıs bayanlarda galubaBen de ilgileniyorum. :)
Ancak tarifi neden buradan paylaşmadığınızı merak ettim.
Burada saçla ilgili o kadar konu var ki ilgilenen çok kişi olacaktır.
@ 6 61eda61 Biberiye suyu için çok iyi diyorlar. Onu da deneyebilirsiniz.
Diğer şeylerin yanında sabah akşam saç tararken saça sıkmak bile işe yarayabilir.
Gittim, genetik dendi. İlaç kullanmama rağmen ve eksozom vs yaptirmama rağmen çözüm bulamadım. Siz yağ bakımı vs denediniz miBende oyleyım doktora gittinizmi
Benımde genetik aynıyız denedım ama işte cözüm olmadı bu sıra asırı dokulme var prp yaptırım diyorum ramazandan somra yoksa kel olcam ya bakım yaglarıda gayda etmediki sıkıldım bır sure sonraGittim, genetik dendi. İlaç kullanmama rağmen ve eksozom vs yaptirmama rağmen çözüm bulamadım. Siz yağ bakımı vs denediniz mi
Erkek tipi dökülmeyse tutuyor saç ekimi diyorlar. Kök hücre tedavisi var bir de duydunuz muEktirmeek ıstıyorum ama hıc bayan gormedımkı tutma oranı azmıs bayanlarda galuba
Hangi yağları kullandınızBenımde genetik aynıyız denedım ama işte cözüm olmadı bu sıra asırı dokulme var prp yaptırım diyorum ramazandan somra yoksa kel olcam ya bakım yaglarıda gayda etmediki sıkıldım bır sure sonra
Onu bılmıyorum ya bilgi verirmisiniz moralım cok bozuk inanın yaErkek tipi dökülmeyse tutuyor saç ekimi diyorlar. Kök hücre tedavisi var bir de duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?