Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gercektenmı sonuc nasıl peki ıyı oldumuArkadaşımın kayınvalıdesı yaptırdı ama agrılı bır surecı varmıs bilginiz olsun öyle demişti
Yaptırdım hepsini sıkımtı yok prpde bırakınca aynı dedıler görüştüm mezo prp dedı minoksil kullancakmısım ömür boyu ama yan etkısı cok dıyorlar tepe bolgem acılıyor acılmada var suanBaska tedaviler denediniz mi? Hormon testleriniz tam mi? Yengem PRP yaptirdi asiri memnun kaldi, sac ekmeye gelinceye kadar baska tedaviler de var uzman bir dermatologla gorustunuz mu?
Yaptırdım hepsini sıkımtı yok prpde bırakınca aynı dedıler görüştüm mezo prp dedı minoksil kullancakmısım ömür boyu ama yan etkısı cok dıyorlar tepe bolgem acılıyor acılmada var suan
Evet hamileylken minoxil kullanılmıyor uzun vadede mıgren göz tansıyonu yapıyormus ya kadınlarda cok duymadım sadece tutmama oranı yuksekmiş dıyorlar pekı ektıre. Arkadasınız ıyımı sacı suan psıkolojımı cok etkılıyor artık ınanınO zaman tamamdir, bence yaptirin. Minoxile hic bulasmayin derim, bir kez kullaninca hayatboyu zorunlusun. Onun yerine sac ektirmek bence de daha mantikli. Ex is arkadasim Istanbulda yaptirmisti, tonla klinik var gayet temiz hijyenik yapiyorlar.
Benimde aynıydı erkek tipi dökülmeydi. Neredeyse saç kalmamıştı. 2 doğal ürünle önüne geçtim felaket saç çıkıyor şu an da ama alerjiniz yoksa tabiki.Arkadaslar kadınlara sac ekimi yapıyorlarmı cevrenizde yaptıran varmı benım yok hep erkeklerde bılıyorum tepe kısmımda acılma var ne yaptıysam olmuyor vitamınlerım iyi genetik birazda bilen yazarmı ya kafama cok taktım bu ara moralım bozuluyor artık
Ben gormedım ama arkadasım memnun kaldıgını soylemıstı hatta esı de yaptırdı annesı memnun kalıncaYa gercektenmı sonuc nasıl peki ıyı oldumu
Ürünleriniz neler acaba cok acılmam olduBenimde aynıydı erkek tipi dökülmeydi. Neredeyse saç kalmamıştı. 2 doğal ürünle önüne geçtim felaket saç çıkıyor şu an da ama alerjiniz yoksa tabiki.
Valla bende artık düşünüyorum kel kalmaktan korkar oldu hayır tıroid vs yok tahlıl yaptırdum demirim azcık düşükmüş onuda kullanıyorum ama yok yaniBen gormedım ama arkadasım memnun kaldıgını soylemıstı hatta esı de yaptırdı annesı memnun kalınca
Özelden yazarsanız tarifini atayım, her evde bulunan 2 ürün. Bir de saçınızın tepe fotosu atarsanız kendiminkiyle karşılaştırayım eminim sizinki benimden kat kat daha iyidir. 2 ay da kapandı tepem. Ama düzenli yapılması lazım bilginiz olsun.Ürünleriniz neler acaba cok acılmam oldu
benımde tepe bolgemde cok acılma var ektırmeyı dusunuyorum artık ama dökülmemde devam edıyorArkadaşımın ön tarafları dökülmüştü. Saç ekimi yaptırdı ve sonuç güzel oldu. Yalnız saçınızı kazımaları gerekiyor.
Genetik miydi? Anne ve teyzenizin saçları nasıl?Benimde aynıydı erkek tipi dökülmeydi. Neredeyse saç kalmamıştı. 2 doğal ürünle önüne geçtim felaket saç çıkıyor şu an da ama alerjiniz yoksa tabiki.
Benim saç yapım babamınkiyle aynı. İnce telli ve normaldi. Gür ve kalın telli değildi. Tahlillerim normal çıkmasına rağmen tepem açıldı doktor stres dedi. Kullanmadığım ürün kalmadı. Herhalde peruk kullanırım diyordum çünkü gerçekten kafa derim tam ortadaydı, abartmıyorum. Şu an çok memnunum.Genetik miydi? Anne ve teyzenizin saçları nasıl?
Banada atar misinizÖzelden yazarsanız tarifini atayım, her evde bulunan 2 ürün. Bir de saçınızın tepe fotosu atarsanız kendiminkiyle karşılaştırayım eminim sizinki benimden kat kat daha iyidir. 2 ay da kapandı tepem. Ama düzenli yapılması lazım bilginiz olsun.
Genetik dökülmede doğal ürünün pek işe yarayacağına inancım yok da o yüzden sordum. Dht hormonundan falan bahsettiler mi? Nedir o ürünler yazar mısınızBenim saç yapım babamınkiyle aynı. İnce telli ve normaldi. Gür ve kalın telli değildi. Tahlillerim normal çıkmasına rağmen tepem açıldı doktor stres dedi. Kullanmadığım ürün kalmadı. Herhalde peruk kullanırım diyordum çünkü gerçekten kafa derim tam ortadaydı, abartmıyorum. Şu an çok memnunum.
Hepsine bakıldı tüm hormonlarım kan değerlerim normal seviyede çıkmıştı. Bana bunu öneren kişi 54 yaşındaydı ve onda da saç çıkmıştı kalın tel. Hiç inanmamazlık etmeyin ben de inanmıyordum diyorum ya neler neler kullandım etki etmedi. 2 ay da sonuç aldım bununla. Bazı profiller açılmıyor siz bana özelden mesaj atarsanız göndereyim.Genetik dökülmede doğal ürünün pek işe yarayacağına inancım yok da o yüzden sordum. Dht hormonundan falan bahsettiler mi? Nedir o ürünler yazar mısınız
Profiliniz açılmıyor siz bana mesaj atarsanız göndereyimBanada atar misiniz![]()