Ne güzel bi sözPeki diğer şeyler yolundamı? Yada içinizde biriktirdiğiniz şeylermı ağır geliyor? İki kilo on dakika taşımak için ağır olmayabilir ama 10 saatte ağırlaşır o iki kilo iki ton gibi gelir.
Biriktirdiğiniz şeyler yük yapmasın?
Ben tam böyle bir dönem yaşayıp psikiyatr'ın yazdığı Pr..... isimli ilaçla pamuk şekere dönüştümSelam kızlar,
Yaklaşık 1 senedir kendimi tanıyamadığım bir döneme girdim. Kızgınlık kırgınlık çıtam o kadar düşük ki bir anda tüm gemileri yakabiliyorum. Sorsan hep ben haklıyım :) Ama gösterdiğim tepkiler utanç verici ve kendimi hiç sevmediğim bir hale dönüşüyorHerkesten dirsek yiyince artık bende mi bir problem olabilir diye düşünerek araştırmaya başladım ve tataaammm kadınlarda 35 yaşından sonra böyle şeyler yaşanabildiğini öğrendim. Bir anda sinirlenmeler, çocuğuma bile tahammül edememeler, değiştiremeyeceklerime takılı kalmak, değiştirebileceklerime gücümün olmaması ve tabi ki bu sıkışmışlık hissiyle tipik bir deli dana-kurban rolünde etrafa zarar verme halleri işte... Var mı bunu yaşayan, yok mu bunun bir çaresi? Sakinleşmek, görmemek, duymamak, farketmemek için bana bişey önerseniz de bir hemcinsinizin hayatını kurtarsanız...
hemen psikiyatrik ilaç kullanmayın arkadaşlar sakinleşmek sorunun çözülmesi anlamına gelmiyor düşünceler değişmeden değişim yakalanamazBen tam böyle bir dönem yaşayıp psikiyatr'ın yazdığı Pr..... isimli ilaçla pamuk şekere dönüştüm
Psikolog veya psikiyatra gitmeyi ertelemeyin..
Hemen kullanmadım, 3 yıl çektim o halleri. Merak etmeyin bilinçli bir insanım neyin ne olduğunu biliyorumhemen psikiyatrik ilaç kullanmayın arkadaşlar sakinleşmek sorunun çözülmesi anlamına gelmiyor düşünceler değişmeden değişim yakalanamaz
siz bilinçli olabilirsiniz ama maalesef herkes aynı değil size şifa olmasına sevindimHemen kullanmadım, 3 yıl çektim o halleri. Merak etmeyin bilinçli bir insanım neyin ne olduğunu biliyorum
bende de var kısmen ama terapi seanslarına bağlıyorum biraz da. Bide dönem olarak varlık, benlik, yokluk, dünya, ölüm… gibi gerçekleri hat safhada ilk hissettiğimiz dönem olduğu için de olabilir. Sonuçta bir gün yok olup gideceksen kendimiz hariç kimin hissi ya da ne dediği önemli olabilir ki?Selam kızlar,
Yaklaşık 1 senedir kendimi tanıyamadığım bir döneme girdim. Kızgınlık kırgınlık çıtam o kadar düşük ki bir anda tüm gemileri yakabiliyorum. Sorsan hep ben haklıyım :) Ama gösterdiğim tepkiler utanç verici ve kendimi hiç sevmediğim bir hale dönüşüyorHerkesten dirsek yiyince artık bende mi bir problem olabilir diye düşünerek araştırmaya başladım ve tataaammm kadınlarda 35 yaşından sonra böyle şeyler yaşanabildiğini öğrendim. Bir anda sinirlenmeler, çocuğuma bile tahammül edememeler, değiştiremeyeceklerime takılı kalmak, değiştirebileceklerime gücümün olmaması ve tabi ki bu sıkışmışlık hissiyle tipik bir deli dana-kurban rolünde etrafa zarar verme halleri işte... Var mı bunu yaşayan, yok mu bunun bir çaresi? Sakinleşmek, görmemek, duymamak, farketmemek için bana bişey önerseniz de bir hemcinsinizin hayatını kurtarsanız...
Biriktirdiklerim yük yapmaz mı hiç? Ama onlar yaşandı ve bitti yani her seçim bir vazgeçiş gibi...5 yıl önce affettiklerim ( affettiğimi sandıklarım) en ufak bir şeyde tetikleniyor. Esmalar çeke çeke ancak sakinleşebiliyorumPeki diğer şeyler yolundamı? Yada içinizde biriktirdiğiniz şeylermı ağır geliyor? İki kilo on dakika taşımak için ağır olmayabilir ama 10 saatte ağırlaşır o iki kilo iki ton gibi gelir.
Biriktirdiğiniz şeyler yük yapmasın?
Zaten benim de tüm patlamalarım regl dönemine denk geliyor, sonraki 3 hafta da o tahribatları onarmaya çalışıyorum, 1 ay böylece bitiyor, anlayacağın kısır döngüdeyim, ağızlarının payını verince de iyi gelmiyor ki :)Yaşla alakalı değil bence. İnsanlara tahammül kalmıyor. Onları tanıyoruz. Hak etmediklerini düşünüyoruz... Benim de kopma noktam 30ların başları oldu. İşte ve evde darbe yedim... Kimsenin o tahammülleeimi hak etmediğini düşünüyorum. Kafamı toplamak için arada ada çayı içiyorum. En azından hak ettikleri şekilde ağızlarının paylarını verebiliyorumregl durumunda ada çayı da kurtarmıyor .
Ayrıca Orta yaş artık 35 de değil, 50-55 oldu... 39 yaşımda çıtır hissediyorum