Ben bitkisel kürlerle birlikte kullandığım için 20 gün sonra adet olmuştum bakalım ne kadar günde adet olacaksınız
kaç aydır adet görmüyorsunYok kullanmadım 30 martta 37 olacağım
arkadaşlar bunda üzülecek birşey yok...banada 38 yaşında, menopoza giriyorsun dedi doktor. ilaçla adet olmaya çalışıyorum 4 yıldır.sürekli ilaç kullanıp adet olmayı bekliyorum. 2-3 gün sürüyo oda çok az ...kısaca ilaç kullanmazsam adet olamıyorum ve hemen ateş basmaları karın ağrılarım başlıyor. ilaçlar sayesinde 5-6 kilo aldım. ama napabilirim az yiyerek kiloyu ortaladım..biraz ruh halim bozuk onuda
Selam kızlar ben de aynı durumdayım ama yaşım çok gençsadece 19 yaşındayım ve 4 yıldır diane 35 ile adet oluyorum.ilaçla en fazla 35e kadar düştü ama yıllardır bana hiç AMH testi yapılmadı ve direk erken menopoz dendi.bu test nası yapılıyo bilgi verir misiniz ?
canım günaydın eski bir konu ama inşalallah görür cevap verirsin bende aynı durumdayım şu an 27 yaşımdayım ve 20 yaşımdan beri ilaçla adet görüyorum erken menopoz dendi bana şu an ki durumunu merak ettim çocuk falan ? bende evlendim çok istiyorumSelam kızlar ben de aynı durumdayım ama yaşım çok gençsadece 19 yaşındayım ve 4 yıldır diane 35 ile adet oluyorum.ilaçla en fazla 35e kadar düştü ama yıllardır bana hiç AMH testi yapılmadı ve direk erken menopoz dendi.bu test nası yapılıyo bilgi verir misiniz ?
Siz yardımcı olmayı çok isterim menopoz ile ilgili ürün kullandırdığım kişilerden olumlu sonuçlar aldım geri dönüş yaparsanız yardımcı olabilirim
İçi yumurta dolu yeni yumurtalık filan mı takıyosunuz?Siz yardımcı olmayı çok isterim menopoz ile ilgili ürün kullandırdığım kişilerden olumlu sonuçlar aldım geri dönüş yaparsanız yardımcı olabilirim
Ablacım yasak yasak.Herkese yardımcı olmayı çok isterim kullandırdığım bir üründe çok güzel olumlu sonuçlar aldım almaya da devam ediyorum lütfen iletişime geçin WhatsApp üzerinden
Tabi ki hayır fsh değerlerini yükselten vücudun normal dengesini kazanmasını sağlayan bir ürün kullandırıyoruz. Biz vücuda ihtiyacı olanı verince vücut kendini zaten otomatik yeniliyor. Bu konuda önyargılı olmamanızı tavsiye ediyorum.İçi yumurta dolu yeni yumurtalık filan mı takıyosunuz?
Ablacım fsh değeri bizim düşürmeye çalıştığımız bi değer neden yükseltiyorsunuz?Tabi ki hayır fsh değerlerini yükselten vücudun normal dengesini kazanmasını sağlayan bir ürün kullandırıyoruz. Biz vücuda ihtiyacı olanı verince vücut kendini zaten otomatik yeniliyor. Bu konuda önyargılı olmamanızı tavsiye ediyorum.
Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum yasak olan ne numara bırakmam mı sizin için saçmalık olabilir ben aldığım sonuçlardan bahsediyorum ister değerlendirin ister değerlendirmeyin size kalmış bir durumAblacım yasak yasak.ve saçmalık.
ya siz iyi misiniz. Neden umut tacirliği yapıyorsunuz. Hırlı mısnız hırsız mısınız nesiniz siz. Bir kendinize gelinBen sadece yardımcı olmaya çalışıyorum yasak olan ne numara bırakmam mı sizin için saçmalık olabilir ben aldığım sonuçlardan bahsediyorum ister değerlendirin ister değerlendirmeyin size kalmış bir durum
Merhaba filiz hanım gerçekten çok üzücü bir durum benimle iletişime geçerseniz bu konuda kullandırdığım bir ürün sayesinde ben ve ekip arkadaşlarımın çok güzel olumlu sonuçları var düzenli kullanımda sıkıntınız için olumlu sonuç alabiliceğimizi düşünüyorum lütfen benimle iletişime geçin WhatsApp üzerinden yardımcı olmayı çok isterim
Ben umut tacirliği yapmıyorum ne hırsızım ne de başka bişey ortada aldığım bir sonuç var bunu paylaşıyorum.ya siz iyi misiniz. Neden umut tacirliği yapıyorsunuz. Hırlı mısnız hırsız mısınız nesiniz siz. Bir kendinize gelin
ya siz iyi misiniz. Neden umut tacirliği yapıyorsunuz. Hırlı mısnız hırsız mısınız nesiniz siz. Bir kendinize gelin
Siz kimsiniz hanım efendi. sarı .Çizmeli Mehmet ağa. Size mi kaldı kala kala bu işler. Her işin yolu yordamı var ve bu yolu değilİsteyen dener sonucunu alır istemeyen kullanmaz içinde bulunduğu durumu kabul eder durum bundan ibaret. Herkes kullansın diye bişey söylemedim ben burda yalan dolan la da işim yok. Ben de kadınım hepimizin başına gelebilir bu tür rahatsızlıklar ben yardımcı olmaya çalışıyorum önyargılarınızı bırakın .. bantlarını araştırın ne işe yaradığını içeriğini inceleyin hücre yenilemesi sağlayıp kan dolaşımını arttırdığı için birçok rahatsızlıkta sonuç alıyoruz. Parasal boyut çok önem arz etmiyor. Ben ne kadar çok insana bu ve bunun gibi konularda yardımcı olabilirim bunun peşindeyim
Burda herkes fikirlerini paylaşıyor. Ben yanlış bişey yaptığımı veya yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum. Olumlu ya da olumsuz düşünceleriniz yorumlarınız size kalmış. Burda herkes sarı çizmeli Mehmet Ağa kimin kim olduğunu hiçkimse bilmiyor.Siz kimsiniz hanım efendi. sarı .Çizmeli Mehmet ağa. Size mi kaldı kala kala bu işler. Her işin yolu yordamı var ve bu yolu değil