Kadınlarda boy uzaması

Bizde de tam tersi abim, kardeşim, eniştem hepside çok uzun erkekler fakat kısa boylu kadınları çekici bulmuyorlar.

Bizde de tam tersi abim, kardeşim, eniştem hepside çok uzun erkekler fakat kısa boylu kadınları çekici bulmuyorlar.
Bu aslında nasıl bir fiziğe ve görünüşe sahip olduğuna göre değişir,sadece uzun boylusundur gerisi yoktur,uzun boylu denilince insanların kafalarında kurdukları genellikle bu,uzun boylu,fiziği oldukça güzel,zayıf,ve yüzüde güzel bir kadın elbetteki beğenilir,yani güzellik yarışmalarında bile bütün dünyanın güzellik algısı aradığı kriter bu,ama herşey güzellikmidir elbetteki değil bunuda söylemiş olalım ama gerçekçide olmak lazım şimdi bella hadid vs çirkinmi yani,bir erkeğin karşısına bella hadid çıkarsan ay çirkinsin sen gitmi diyeceköyle değil elbetteki.

Anladım siz doktorla konuşun bakalım
Belki korktuğunuz gibi olmaz

Benim oğlumun da aniden durmuştu boy uzaması
Yaşıtlarından hep ileride olurken

Doktor tavsiyesi ile kullandık
Hemsireye sordum normal boy aralığında dedi ancak 1.70 de normal boy 1.80 de. İkisi arasında dağlar kadar fark var
Uzun boylu olmasını istiyorum. Bende başlayayım bir şeyler yedirip içirmeye

Fantezilerini hayallerini anlatıyorsun ya böyle çok gülüyorum claire

Ö

Ahahahahhaah çok tatlısınız gerçekten sağolun yorumunuz için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…