- 22 Eylül 2024
- 21
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi Siiregazale
Katlanılır tabi. Hatta hemen bir çocuk daha yapın.Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Eşiniz alkolik,madde bagimlisi,tehdit eden (evini,namusunu,evladini) son ses gece gündüz demeden bağıran,narsist,sorumluluk almayan,is hayatinda yanlış cevre secmek,küfür eden,bitti diyip sürekli evi terk eden,hatta herseyi bırakıp sehir dışına giden (defalarca) Vs…
Sizce hanımlar katlanir miydiniz evladiniz icin yoksa bitirir miydiniz? Sizler neler yaşadınız?
Tabi ki katlanmam.Çocugumda madde bagimlisi babanı napsın ki kendine hayrı yok bize de olmaz.Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Eşiniz alkolik,madde bagimlisi,tehdit eden (evini,namusunu,evladini) son ses gece gündüz demeden bağıran,narsist,sorumluluk almayan,is hayatinda yanlış cevre secmek,küfür eden,bitti diyip sürekli evi terk eden,hatta herseyi bırakıp sehir dışına giden (defalarca) Vs…
Sizce hanımlar katlanir miydiniz evladiniz icin yoksa bitirir miydiniz? Sizler neler yaşadınız?
Saydiklarinizin her biri tek başına bile yeterli. Sizin esinizde hangileri var?Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Eşiniz alkolik,madde bagimlisi,tehdit eden (evini,namusunu,evladini) son ses gece gündüz demeden bağıran,narsist,sorumluluk almayan,is hayatinda yanlış cevre secmek,küfür eden,bitti diyip sürekli evi terk eden,hatta herseyi bırakıp sehir dışına giden (defalarca) yaptigi konustugu seyleri inkar eden (eşine camur atan) iftiralar, Vs…
Cok teşekkür ederim kesinlikle öyle…Dünyaya bir kere geliyorum, dediklerinin çok daha azı için bile boşanirdim. Çocuk böyle bir baba olmadan daha mutlu olur ayrıca
Aynen öyle kesinlikle cok teşekkür ederimTabi ki katlanmam.Çocugumda madde bagimlisi babanı napsın ki kendine hayrı yok bize de olmaz.
Lütfen katlan başka bir kadına bunları yapamasın.Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Eşiniz alkolik,madde bagimlisi,tehdit eden (evini,namusunu,evladini) son ses gece gündüz demeden bağıran,narsist,sorumluluk almayan,is hayatinda yanlış cevre secmek,küfür eden,bitti diyip sürekli evi terk eden,hatta herseyi bırakıp sehir dışına giden (defalarca) yaptigi konustugu seyleri inkar eden (eşine suçunu atan) iftiralar, Vs…
Hepsi harfiyen mevcut…Saydiklarinizin her biri tek başına bile yeterli. Sizin esinizde hangileri var?
O kadar haklısınız ki… aynen öyle! teşekkür ederim yorum icinLütfen katlan başka bir kadına bunları yapamasın.
Hanımefendi siz şaka mısınız neyine katlanacaksiniz bu herifin?
Aynen öyleKatil olmadığı kalmış sadece
Degilmi degilmi… asla! Cok teşekkür ederim yorum icinKatlanılır tabi. Hatta hemen bir çocuk daha yapın.
Katlanılır tabi. Hatta hemen bir çocuk daha yapın.