- 19 Ekim 2022
- 1.589
- 4.344
- 29
-
- Konu Sahibi Siiregazale
Çocuk için katlanmak boşanmak istemeyen kadınların bahanesi..Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Eşiniz alkolik,madde bagimlisi,tehdit eden (evini,namusunu,evladini) son ses gece gündüz demeden bağıran,narsist,sorumluluk almayan,is hayatinda yanlış cevre secmek,küfür eden,bitti diyip sürekli evi terk eden,hatta herseyi bırakıp sehir dışına giden (defalarca) yaptigi konustugu seyleri inkar eden (eşine suçunu atan) iftiralar, Vs…
Sizce hanımlar katlanir miydiniz evladiniz icin yoksa bitirir miydiniz? Sizler neler yaşadınız?
Degilmi cok haklısınız bende kendime şaşmış kalmışım… teşekkür ederim yorum icinNasıl dayandınız bunca zaman?
Malesef…Okurken sabıka kaydım oluştu öyle hissettim
Boşanın kurtulun hemen
Cok gecmis olsun rabbim şifa versinGeçen hafta teyzem kalp krizi geçirdi öncesinde eşi içmiş ve arayıp ağzına geleni deyip birde namus iftirasi atmış. Teyzem boşanmak istiyor beş tane de çocuğu var. Siz niye duruyorsunuz çocuk olsun diye mi ?
İleriyi geriyi hiç düşünme. Kendine saygını koru. Yoluna bak lütfen.Degilmi cok haklısınız bende kendime şaşmış kalmışım… teşekkür ederim yorum icin
Cok dogru kelimeler yazmışsınız… evet! Haklısınız. Yorumunuz icin teşekkür ederim… sağlıklı mantıklı görüşünüz icinBöyle bir kocaya, babaya sabretmenin evladınıza ne faydası olacak?
Kendinizi evladını için zorluklara sabreden mağdur anne rolünden çıkarın. Bu tamamen kendinizi kandırmanız.
Çocuk o babaya ne kadar az maruz kalırsa o kadar iyi olur.
Haklısın canım elbette öyle yapacağım evet…İleriyi geriyi hiç düşünme. Kendine saygını koru. Yoluna bak lütfen.
Cok haklısınız kesinlikle en sağlıklısı bu olmalı!Çocuğunu kurtar, lütfen koru onu o adamdan
Kesinlikle evet haklisiniz çok çok. Ve evet Karakolda uzaklastirma kararim gecmiste mevcut… evet bunu yapacağım! Teşekkür ederim yorum icinÇocuğunuzun babasının yolundan gitmesini istemiyorsanız hemen boşanın hatta hukuken oluyorsa çocuğu görüştürmeme kararı da aldırın. Psikopat canlandı gözümde.
Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Eşiniz alkolik,madde bagimlisi,tehdit eden (evini,namusunu,evladini) son ses gece gündüz demeden bağıran,narsist,sorumluluk almayan,is hayatinda yanlış cevre secmek,küfür eden,bitti diyip sürekli evi terk eden,hatta herseyi bırakıp sehir dışına giden (defalarca) yaptigi konustugu seyleri inkar eden (eşine suçunu atan) iftiralar, Vs…
Sizce hanımlar katlanir miydiniz evladiniz icin yoksa bitirir miydiniz? Sizler neler yaşadınız?
Rica ederimCok gecmis olsun rabbim şifa versin
Haklısınız cok haklısınız… oyle yapacağım
Teşekkür ederim yorum icin
Bunun bir tık üstü diri diri mezara gömmek.Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Neyi bekliyorsun boşanmak için ? Haklarını al ve o adamdan kurtul.Onla boşanmayarak çocuklarının bile hakkına girmişsin.Merhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.
Evladım için bitirirdimMerhaba hanımlar. Görüşlerinizi merak ettiğim için genelleme konu açmak istedim.