- Konu Sahibi delikanli_kiz
-
endokrin bölümüne gitmeni tavsiye ederim hormonlar metabolizma metabolik hastalıklar onların alanıarkadaslar vbenım sıze sorum bu sızce kadınlar dılaprost yanı proscar kullanabılır mı benım dermatologum yazdı hamılelık dusunmedıgın surece sorun olmaz zaten bekarsın sadece 9 ay kullanacaksın dıane 35 le dedı sızce sorun olur mu yoksa gıdıp aldoctone mı alsam dıane 35 ıle yanı pcos hastasıyım eyvahedigeldismile
pco ve adrenal hiperplazinin belirtileri ve muhtemelen de nedenleri aynı kökendenMerhaba delikanlı kız, ben de senin gibi pcos hastasıyım. Geçen hafta hem dermatoloğa gittim bana minoxil forte tavsiye etti. Senin doktorun sana hormon tavsiye etmiş, bence bu tarz bi ilacı kullanmadan önce yapılacak en doğru iş jinekoloğa danışmak. Neticede daha çok onların alanına giriyor.
jinekologum dermatolugun onerdıyse kullan dedı ıkı cılt hekımıne sordum onlarda korkma bırakırsan bır kac adet donemınden sonra vucudunda kalmıyor dedı off ben ne ypsam kı tıp merkezınde endokrın var oraya mı gıtsem offf aklım karıstı bu ılac hamıle kalmadan 3 ay once bırakılmalıymıs hamıle ıken kullanırsan erkek bebek sakat doğarmıs :gitme: benım gıbı pcos hastası bır kac kadın daha kullandıgını duydum onlar bekar oldukları ıcın korkmuyorlarmıs evlenmeden once bırakırız dıyorlardıpco ve adrenal hiperplazinin belirtileri ve muhtemelen de nedenleri aynı kökenden
jinekoloji yerine endokrine gitmenizi tavsiye ederim
pco ve adrenal hiperplazinin belirtileri ve muhtemelen de nedenleri aynı kökenden
jinekoloji yerine endokrine gitmenizi tavsiye ederim
Önerin için çok teşekkürler olala. Jinekologlar hiç bi tahlil istemeden sadece ultrasonu tanı için yeterli buluyor, halbuki bi sürü ihtimal var. Benden ayrıntılı tahlilleri dermatolog istedi, ama tam emin olmak için yine de dediğini yapmak lazım sanırım.
Delikanlı kız, bugün sen dedikten sonra o ilacı araştırdım. Kadınlarda erkekler kadar etkili olmayacağı yazıyor. O kadar yan etkiyle birleştirince çok cazip bi alternatif olarak gözükmüyor.
Haklısın canım, cidden zor. Para bi yana doktora gidince tatmin olup eve gelemiyorsun ki... Ben devlet hastanesine gittim, iki kelime konuşturmuyorlar bile, her kelimende bi tanı koymaya çalışıyorlar. Olala nın dediği hastalığa kafam takıldı şimdi de.
Senin saçlarında çok fazla seyrelme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?