Kadınlar Neden Park Edemez?

arkadaşlar kadınlar park edemediğini hepimiz kabul etmeliyiz bence, ama bu güvensizlikten insanlar bizlere güvenmiyorr.
ben on yaşımda öğrendim araba kullanmayı o gün bugundur hep araba sevdası var içimde.
ancak trafikte kimse ile inatlaşmam gerçi kimsede banaöle kötü davranmadı .
ancak sol şeride geçip yavaş giden kadınlara ben bile bazen kötü konuşuyorum.
orası aciliyet yada hız şeridi ne arıyorsun orda yani.
hız tutkunuyum ama nerde nekadar basacağımı hamdolsun biliyorum

bende park edemiyorum ama pek antremanım yok bu konuda napiyim
park edilicek biryere geldiğim zaman el frenini çeker iner anahtarımı askma teslim eder dışarda beklerim kaydirigubbakcemile3

yaa ben de dikkatli sürdüğümü düşünüyorum ama park sorunum var gerçi yayla gibi geniş yerler olunca sorun yok :)

Böyle bir sey olduguna inanmıyorum, biri böyle bir sey demis tüm erkekler atlamıs lafa. Kendilerine bir baksınlar, hem kazaların cogunu erkekler yapıyor lülülülülülü
Kadın kendine güvendikten sonra ne yollar ne daglar ne taslar nede park alanları, vız gelir trıs giderr sositososito
Ayrıca kadınlar daha dikkatli park ederler (etrafındaki park alanlarına girmemek icin) fazla ugrasabilirler direksiyonda ama sadece detaycı oldugumuz icin, hani kimsenin park alanına girmeyelim o kimse erkek olur mazallah bize carpar diye sempatiksalakcinni :enbuyukkk:

Böyle bir sey olduguna inanmıyorum, biri böyle bir sey demis tüm erkekler atlamıs lafa. Kendilerine bir baksınlar, hem kazaların cogunu erkekler yapıyor lülülülülülü
Kadın kendine güvendikten sonra ne yollar ne daglar ne taslar nede park alanları, vız gelir trıs giderr sositososito
Ayrıca kadınlar daha dikkatli park ederler (etrafındaki park alanlarına girmemek icin) fazla ugrasabilirler direksiyonda ama sadece detaycı oldugumuz icin, hani kimsenin park alanına girmeyelim o kimse erkek olur mazallah bize carpar diye sempatiksalakcinni :enbuyukkk:

ihihihihihi çook komik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doğru :lepi:

erkeklerin sürüş konusunda tek becerileri kadınlara çamur atmak, bana babam öğretmişti bugüne dek çok şükür park etme konusunda hiçbir problem yaşamadım, tek sorunum ince topuklularla debriyajdan erken çekiorum ayağımı:)))

Valla ben dolmuş sürücülerine uyuzum. Yok böyle bir şoförlük ya, tekerlekli katil diyorum onlara ben...alsanaalsanasmile

Yıllardır hem İstanbulda hem daha sakin bir şehirde araba kullanırım, ama ben de park etmeyi hala sevmiyorum. Bir de babamın arabası eski model, direksiyon hidrolik değil, kamyon kullanır gibi, zaten kollarım ince, ter atıyorum resmen park ederken, bi gün yaz aylarıydı, park ettim indim, arabada klima da yok tabii, göbeğim terlemiş, gül gül öldük...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aprilim Allah seni iyi etsin kız
yerlere yatttttımmm valla gülmekten.. :roflol: :roflol:

aklıma şey geldi bigün bi arkdaşımız taşınıyo ona yardıma gittik giderkende benim herüfün bi arkadaşı var adı cengiz kilolu milolu bişey onuda aldık
6.kata eşya taşıyoruz ama binaya değil dersinki minareye çıkıoz
neyse taşıdık taşıdık
en sonunda eşyalar bitti, bi baktıkki cengizin şeyinin ora (anlarsın) ter içinde kalmış işemiş gibin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ee ağustos sıcağında tabi , gül gül öldük :roflol:

ne olsa bizden biliolar size başımdan geçen bi olayı anlatayım bigün eşimi bekliyorum sağa çektim biras geç kaldı telle konuşuyoruz bi yandanda ama ben tam yanaşmışım sağ seride binaların önünde duruyorum neyse biraz geçti arkadan kütt die bi ses döndüm baktım ki bi araç diğerine çarpmış tabi ben ilgilenmedim ufak bi kaza neyse orda tartışıolar birbirlerine güç yetiremediler galiba o arada eşimde geldi benim arkama çekti arabasını indi bende indim adam bana demesmi bayan sizin yüzünüzden oldu kaza nie yolu kapatıosunuz ben hayretlerdeyim ben oraya çekeli 10 dk olmuş belki üstelik yolun sağında duruyorum eşim ne diosun sen ya ne alakası var çekmiş kenara duruo dedi yok abiii sen nerden gördünde yeni geldinya dedi eşimde o benim eşim asıl sen ne diosun deyince bu sefer kıvırmaya başladı ya pardon abide ben öndeki arabayı fark edemedimde hızımı ayarlayamadımda ablada burayı kapamış orda olmasa o şeritten geçerdim bende eşimde dedi arkadaşım sol şeritte dursa arkadan vurma hakkın yok fren mesafesi koycaksın adam bu sefer nasıl özür dilio kusura bakmayın bilmem ne o an eşim olmasa gelen polise bile beni şikayet etcekti belki

amannn onlarda bizim her istediğimizi yapıp kalbimizde park edmiyolar bizde otoparka parketmeyiveerelim:dilcikar:

walla bu tamamen kadının kendıne guvensızlıgınden kaynaklanıyo...
yıllarca araba sürmek sadece erkek işiymiş gibi gösterildi.
kadın eğreti eğreti durdu hep arabanın ıcınde,içimize bu işlendi.
dolayısıyla bi çok kadın emanet gibi araba kullanıyor.
sol şeritte 50 ile giden kadınlara bende saydırıyorum valla ne yalan söyliyim
biraz kendine güvenen kadın 1 ugrasır 2 ugrasır 3.de babalar gıbı park eder nolucak erkekten neyımız eksık Allah askına

Back