Kadınlar Kulübünün ekşi sözlükteki tanımı:))

keyfiyolunda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
104
5
türk kadınının içinde bulunduğu vahim durumu tüm açıklığıyla kavramama yardımcı olan portal. türkiyenin en geniş kadın portalı şeklinde bi sloganları var. gerçekten de öyle, milyonlarca ziyaretçisi var bu sitenin istatistiklere göre. kızsal, süssel bi konuyla ilgili arama yapaken düştüm içeri ve ne aradığımı unutup, döne dolana okudum. sitenin en geniş kapsamlı bölümü el işi ve yemek tarifleri gibi konularla ilgili. iş ve kariyer kısmında sadece iki topic var. mesleklerimiz ve eşlerimizin meslekleri. eşlerimizin meslekleri kısmı çok daha geniş. cinsellik diye bir başlık olmasına karşın; başlıkta soru yöneltmiş olan kişilere; cık cık, bunlar özel şeyler canım töbe töbe gibi cevaplar yazılmış. site üyelerinin künyesinde medeni durum belirtiliyor. bekar görünen üye, cinsellikle ilgili bir şey yazdığında ya da sorduğunda iki sayfa boyunca şu cevap geliyor kadınlardan; "e ama sen bekarsın ki?" ve mesajlardan anlayabiliyorsunuz, bu gerçekten samimi bir şaşkınlık. evli olmayan bir kadın cinsellikle ilgili neden bir şey sorsun, konuşsun, gerçekten anlayamıyorlar. bekar göründüğü halde cinsel ilişkide bulunduğunu belli eden şeyler yazan üyeler tamamen yok sayılıyor. kimse onların yazdıklarına değinmiyor. onun bir üstündeki mesaj cevaplanarak forum devam ediyor. orgazm nedir sorusu pek bi yaygın. "hiç duymadım, o ne ki" var bi sürü. bi de; "ben yedi yıllık evliyim, hiç orgazm olmadım, önemli bişey değil"ler var. ayrıca oral seksin gırtlak kanseri, anal seksin de bağırsak kanseri yaptığına inanılıyor. eşinizin eski bir sevgilisinin fotoğrafını atmadığını görürseniz naparsınız anketinde; bütün kadınlar bunu korkunç bir şey olarak değerlendiriyor ve büyük bir kavga sebebi olduğunu belirtiyor. kadınların en büyük sorunları kaynana-elti-görümce üçgeni gibi görünüyor. kaynanada evin anahtarının bulunması ve kafasına göre tak diye girivermesi yaygın bişey. eşleriyle aralarındaki sorunlar da çoğunlukla bilgisayar kaynaklı gibi. bilgisayarın başından kalkmayan erkekten dem vuruyor hepsi ve bir kerecik olsun beni dışarı çıkar, bi lokantada yemek yiyelim diye eşlerine yalvardıklarını anlatmaktan çekinmiyorlar. evde oturmak sıkıyormuş. ama neden bilmiyorum... kalkıp, bir arkadaşlarıyla kendileri gitmiyorlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
X