Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

allah yardimcimiz olsun.bugün yine 5 askerimizi sehit verdik.haberin devamini dinlemedim artik tahammül edemiyorum hep sehit hep sehit, nicin neden kimin ugruna bu sehitler veriliyo.elbetteki vatan ugruna ama ne yazikki bastakiler hic birsey yapmazsa eger dost gözüken düsmanlarimizla hala isbirligine devam ederlerse daha cok sehit veririz.bukadar acik ve net.biz nedersek diyelim hersey bos.herkes bildigini okuyo degisen hicbirsey yok.tekrar bu zaman kadar verdigimiz sehitlerin hepsinin allah mekanlarini cennet etsin ailelerinede cok cok sabir versin

Bugün yine yine şehit haberleri
Önce şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum
Bu sabrın da bir sonu olmalı yeter artık

Vatan garibanların vatanı

5 çocuğundan tek erkek olanı teröre kurban vermenin acısını yaşayan baba Yaşar Kılıç, “Vatan sağolsun diyorum, ama vatan garibanların vatanı. Bizim ocağımıza ateş düştü. Başbakan ise hamdolsun diyor” diyerek hem üzüntüsünü dile getirdi.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet,ailelerine ve Türk milletine sabırlar diliyorum.
Yeter artık,hergün Şehit haberleri canımızı acıtıyor,bizler üzülüyoruz,ağlıyoruz ya aileleri ne durumdadır.Allahım sabırlar versin,ateş düştüğü yeri yakıyor ve ömürleri olduğu sürecede o ateşleri hiç sönmeyecektir.
Yetkililer hamd olsun demekle bu işler çözülmüyor,sizin tuzunuz kuru çünkü evlatlarınızın bir eli yağda bir eli balda ya garibanın çocukları, bizler için, Vatanımız için, Şehit olmakta.
EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN.
VATAN SAĞOLSUN
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE VE DIYEBILENE.
allah herkese böyle diyebilme yüregini versin.millet artik türküm demekten korkar oldu türkiyeliyim sözü gecer oldu.hickimsenin bu vatani bölmeye gücü yetmiyecek.ama ne yazikki burada köln sehrindeki enbübük kitap fuarinda asilan bir türkiye haritasi yarisi gitmis kürdistan olmus cumhurbaskanini kiniyorum orayi terketmedigi icin.dünya zaten artik tr yi bölünmüs olarak kabulgörmüs ve yeni neslede artik böyle uydurma haritalar asilaniyo.artik türk milleti durmamali devletin yapamadigini halk yaopmali

lanet olsun pkk ya ve yandaşlarına allah tez zamanda cezalarını versin inşallah
bütün şehit yakınlarına mevlam sabır verin benimde yiyenim zonguldakta şehit oldu gelmesine 50 küsür günü vardı bir seneyi geçti mevlam şehitlerimizin şefaatine nayil etsin bizleri

slm arkadaşlar benimde teyzemin oğlu şehit oldu sizler o kahrolası pkk için söylenecek herşeyi söylemişsiniz bende zalimler için yaşasın cehennem diyorum kolay değil aslan gibi civanmertler gidiyor dayınılması çok zor bir açı ceken daha iyi bilir

Dün kaybettiğimiz şehitlerimize, Allahtan rahmet yakınlarına, milletimize sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyorum

RABBİM sabır ver geride bıraktıkları ailelerine,sevdiklerine..
bitsin artık bu acılar,ağlamasın analar,babalar,kardeşler,çocuklar..yeter artık yeter...

Son düzenleme:
Dün Cizrede hain teröristlerce öldürülen kınalı kuzularımıza Allahtan Rahmet, yaralılara şifa, ailelerine sonsuz sabırlar diliyorum

içimtitriyor Allahım bitsin artık noolur.senağlamaşehitlerimize Allahtan rahmet yaralılara şifa diliyorum .yakınlarının ve ülkemizin başı sağolsuın inşallah

söylicek bir söz bulamıyorum.çünki şehit dendiği anda içim kabarıyor.şehitler ölmez .buna inanıyorum.onların sayesinde rahat bir yaşam sürüyoruz.gece yatağımızda rahat uyuyoruz.ben çanakkaleye gittim.şehitliğe.inanın geri gelmek istemedim.eve gelince 3 gün etkisinde kaldım.ilerde kısmet olursa eşim emekli olunca oraya yerleşmeyi bile düşünüyoruz.kalbimiz onlarla.yüreğimiz onlarla.ve en önemlisi dualarımız onlarla.mekanları cennet olsun.

Şehitlerimize Rahmet... Yakınlarına, ulusumuza sabırlar diliyorum

Barış dolu yıllara......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…