• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

binlerce şehit eşinden birisi.izmirli şehit eşi zeynep çakal...3 aylık hamileydi.ne yaptığını bilmeden,ileride izlediğinde ne yaptığını bilmediğini anlayacak kadar kendinden geçmiş bu kadın,asker kıyafetleri giymiş "aşkına" selam duruyor.

son sınırötesi kara operasyonunda şehit oldu eşi.

"operasyonu durdurun" diye yürüyüş yapan üniversite öğrencileri, buna da baksın.

size vatan haini denmez de beyni yıkanmış mı denir

bundan etkilenmeyecek kadar bu ülkenin insanı değilsen sen,o beynini yıkasan nolur,durulasan nolur.

Bazen hiç yol kalmaz ve seve seve değil anlatırsın.İşte onu yapıyor şu an TSK.

Kökleri kazınmayacak , yine üreyecekler ama köklerine ateş verecek ordumuz.

bir zeynep çakal daha ağlamasın diye.Onu izleyen benim gibi milyonlarca kişi ağlamasın diye

İÇİM YANIYOR AGLIYORUM.ALLAH KAHRETSIN BU VATAN HAİNLERİNİ

Son düzenleme:
bir subay eşiyim,2 yıl canım burnumda gezdim,üstelik hamile idim,eşim doğuda görev yapar iken....eşimde bir operasyonda kılpayı kurtuldu,o hain kurşunlardan,hızlı olan eşim olmasa idi,bende bugün yaşayan bir ölü idim....hala bitmedi ,yine bitmeyecek yine doğu görevimizi yapacağız evvelallah! tek umudum allahım bu insancıklar vicdan nasip eylesin!!!!

bir subay eşiyim,2 yıl canım burnumda gezdim,üstelik hamile idim,eşim doğuda görev yapar iken....eşimde bir operasyonda kılpayı kurtuldu,o hain kurşunlardan,hızlı olan eşim olmasa idi,bende bugün yaşayan bir ölü idim....hala bitmedi ,yine bitmeyecek yine doğu görevimizi yapacağız evvelallah! tek umudum allahım bu insancıklar vicdan nasip eylesin!!!!

YÜCE RABBİM tüm askerlerimizi düşmanın şerrinden korusun.aminnnnnnnnn:Saruboceq:

Bende bir asker eşiydim. O duyguları çok yaşadım
Her gidişinde acaba gelecekmi diye çok ağladım.
Allah yardım etsin hepsine.
Her biri bir can..
İçim yanıyor, okudukça, gördükçe, duydukça...
Arkadaşım vardı yeni evli, hamile bende yeni evliydim.
O gün ona haber verilecekti. Kimsenin dili varmıyordu.
O kendinde değildi belki, devamını dinleyemedi.
off olmaz böyle yaşanmaz dediğimiz çok şeyler yaşanıyor.
Herkes kendi yaşadığı acıyı biliyor aslında.
Allahım kimselere yaşatmasın böyle acılar.

Bende bir asker eşiydim. O duyguları çok yaşadım
Her gidişinde acaba gelecekmi diye çok ağladım.
Allah yardım etsin hepsine.
Her biri bir can..
İçim yanıyor, okudukça, gördükçe, duydukça...
Arkadaşım vardı yeni evli, hamile bende yeni evliydim.
O gün ona haber verilecekti. Kimsenin dili varmıyordu.
O kendinde değildi belki, devamını dinleyemedi.
off olmaz böyle yaşanmaz dediğimiz çok şeyler yaşanıyor.
Herkes kendi yaşadığı acıyı biliyor aslında.
Allahım kimselere yaşatmasın böyle acılar.

insanın yüreği hopluyor ya bişey olursa ya başına bir iş gelirse....allahım hepsinin yanında olup yardım elini esirgemesin onları korusun:Saruboceq:

Son düzenleme:
dünyanınn en büyükk ve en zengin ülkesininn seçimi yapılıyormuş
ingiliz demiş ingiltere büyük
fransız demiş fransa büyük amerikalı amerika büyük demişş
bizimm temelde demişkii
yokk türkiye büyük demişş
nie die sormuşlar
temeldenie olacak yiye yiye bitiremedilerr demiş
ne bu topraklar nedee bu vatann evlatlarınınn kanı doyurabildii gözlerini
ruhu şaad olsunn mekanıı cennet olsunn inşallah

bende subay eşiyim...bundan gurur duyuyorum allah hepimize sabır versin..zeynep çakal ın yüksekovadaki evi çaprazımda hergün görüyorum evini tanıyanlar anlatıyo içim acıyo şimdi aynı yerde aynı sebepten ben buradayım neler yaşadığını,fedakarlığını anlayabiliyorum allahım kimseye düşmanıma öyle acı yaşatmasın allah hepsini içindede benimkini korusun her an yüreğim ağzımda ...sabır allahım sabırsenağlama

Yine Şehitler....
Allahtan rahmet, yakınlarına ve Milletimize sabırlar dileriz ...
Onların Mekanları Cennet

Mehmedim Şehit Oluyor
Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor,
Mehmedim şehit oluyorda Hâkka doğru yürüyor,
Mehmedimi şehit edenler, Cehennemi boyluyor,
Kahpeler kahpece vuruyor Mehmet şehit oluyor.

Şehit Mehmedimin son sözü Allah Allah oluyor,
Elinde solmuş bir fotoğraf yüzü gül gibi soluyor,
Ey kahpeler, bu şeni dünya sizlere de kalmıyor,

Mehmedim şehit oluyor, Cenneti görüp gülüyor,
Şehit olacağın önceden bilip, mektuplar yazıyor,
Bu analar Vatanı için, ne Mehmetler doğuruyor,

Yusuf Önder Bahçeci

Az önce şehit babasının konuşmasını dinledim.Tüylerim diken diken oldu.Keşke metin olarak yazabilseydim.Ama yarın tüm gazeteler yazar bunu eminim.Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum.Mekanları cennet olsun .......

kara haberlerle yürekler yine yandı kavruldu.senağlama senağlama
20 yaşlarında yine iki gencimiz , tezkereye 32 gün kala,heyacanla ailesi beklerken.:çok üzgünüm:tüm askerlerimiz dualarla,giderken,görev yaptığı sürece ailelerin yakarışlarıyla sancılı sürec,sonunda,kan senağlama
ey allahım sen sabırlar ver ailelerine,söylenecek ne söz nede teselli kaldı artık.
aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.
ailelerin başı sağolsun.

şehitlerımıze Allahtan rahmet ailelerıne de sabırlar dılıyorum çok acı bişey ozellıkle de gerıde bıraktıkları sevenlerı için

Şehıtlerımıze allahtan rahmet aılesıne baŞı saĞ olsun
ıÇım kan aĞlıyor tuncelıden ablamın oĞlu ve oĞlumun arkadaŞı var :(
hergÜn tv ızlerken ınŞ Şehıt haberı olmaz onlar orda askerlık yapyorlar bızlerde evlerımzden yapyoruzzzzz kolay gelsın mehmetcıkler allah yardımcınız olsun amın allaha emenet olunnn

Lice'de askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patladı. İlk bilgilere göre 9 asker şehit oldu!
29 Nisan 2009 Çarşamba

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askeri aracın geçiş güzergahına döşenen mayının patlaması sonucu 9 asker şehit oldu.

Diyarbakır-Bingöl karayolunun Lice mevkiine döşenen mayının uzaktan patlatılması sonucu 9 asker şehit oldu.

Saldırı sabah 06.00 sıralarında gerçekleştirildi. Yol kenarına döşenin 100 kilogram patlayıcı grubu, zırhlı araçların geçişi sırasında patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'si uzman çavuş, 9 asker şehit oldu.

Patlayıcının kablolu oluğu bildirildi. Askeri aracın taciz ateşiyle durdurulduğu kaydedildi.

"9 ASKERİMİZ ŞEHİT" senağlama

Alıntı

Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum:Saruboceq:

Mehmetçiğe

Ne umutlarla büyütürler,
Analar seni bilir misin?
Ne zorluklarla,
Memedim bilir misin?

Derdini dert edinir,
Aman dediğinde yetişir.
Ne umutlarla bilir misin,
Memedim bilir misin?

Derken yirmisine geliverirsin,
Yeşil gözlü yar seversin.
Mutluluklar,güzellikler,
Daha neler hayal edersin.

Hadi derler bir gün,
'Vatan,millet hizmetine.'
Anadan,yardan geçersin,
Önce vatan,millet dersin.

Türkiye'nin yoluna baş koyarsın,
Ve, ve sonra bir gün...................,
Bizim,ananın yarinin,
Babanın yüreğini dağlarsın.

Hainlerin,hain kurşununa,
Kurban olur, can verirsin.
Artık sen Memedim,
Kimi kansızlar için,
Sadece bir cesetsin.
Ama benim için,
Ama bizim için,
Sen şehitlerin en yücesisin...!

(alıntıdır.)

Allahım tüm şehit ailelerine sabırlar ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin, nur içinde uyusunlar inşallah. :Saruboceq:

Vatanımızı bölemeyecekler!

Ne kadar şehitimiz olsada onların kanını yerde bırakmayacak vatan evladımız var... Öbür dünyaya şehit olarak göçmeleride ayrı bir onur onlar için...Rahat uyuyun ülkemizde aman çocuğum zarar görmesin diye çürük raporu alanlar varsada, onların yüzünü yere eğecek büyük yüreklilikle askerlik yapacak evlatlarımızda var...

yine ocaklara ateşler düştü.bebeler yetim kaldı ............
eşlerin hayalleri yıkıldı...........
nasıl o hainler yuva dagıtıyorlarsa allahta onları gahhar ismiyle kahretsin.....
kendi ateşlerinde yansınlar..............
allahım ailelerine sabırlar versin................
ruhları şad olsun.........
bir evlat kolay yetişmiyor..........

huzur içinde yaşamak varken neden böyle yapıyorlar............hepsi kahrolsun mahfolsun........gidecekleri yer ateş olsun.hainlerin.......

senağlama bu nasil haberdir sabah sabah insanin yuregi deliniyor niye bu ihmalkarlik? niye bu askerlerin can guvenligi saglanmiyor hani nerede o bomba mayin onleyici aleteler??? HANİ MAYIN TARAMA CİHAZLARI HANİ SİNYAL BOZUCULAR:uhm:
9 TANE EVLAT,KARDEŞ,BABA,ABİ,SEVGİLİ GİTTİ "ALLAH'IM NE OLUR YETER ARTIK" diye bağırmaktan başka birşey yapamamak, hiç bu kadar acı veremez heralde insana. Allah tüm ölenlere RAHMET ailelerine SABIR versin. size ancak hainlik arkadan vurmak yakışır adi pislikler..inşallah sonunuzu görmek nasip olur..

Bu mayını döşeyenin ruh halini düşünüyorum... Mutlumudur. Huzurlumudur.kötükedihüso:mymeka:

YA RABBİ SEN BU İNSANLARI ISLAH EYLE ISLAH OLMAYANLARI İMHA EYLE. :Saruboceq:

Back