Yine yüreğimiz yanıyor,gözümüzden yaş dinmiyor,
Allah rahmet eylesin şehitlerimize,yakınlarına sabırlar diliyorum,
söylenecek o kadar çok şey var ki,gencecik fidanlarımızı toprağa verdik,
Allahım bu son olsun,bu hainleri sevindirme ve hepsi ama hepsini
can çekişe çekişe,tek tek organlarını kaybede kaybede öldür.
artık analar,babalar,yeni gelinler,kundaktaki yavrular,milletimiz ağlamasın,
ağlatanlara daha beterini göster Allahım...
Sevgilimden ve arkadaşlarımdan size haber var!
Diyorlar ki: ''Biz bu vatan için gerçekten seve seve ölürüz. Ama sizin üzülmenizi de istemeyiz. Siz bizi düşünmeyin, biz geceleri siz rahat uyuyun diye burdayız. O gecelerinizi bizi düşünerek mahvetmeyin, bizim yerimize de uyuyun. Çünkü siz bizim annemiz, kardeşimiz, sevgilimiz, eşimizsiniz...''
Allah tum sehitlerimizin mekanini cennet eylesin :2:
gercekten soylenecek soz yok kelimeler kifayetsiz...
o kadar insan demokratik acilima karsi, kendi ulkesinin sorunlari bitmemisken baska ulkenin sorunlariyla ilgilenen politikacilara karsi, pkk yandaslariyla isbirligi yapan zirp pirt onlari ziyaret edip ayni masaya oturup gorusme yapanlara karsi fakat hala basimizda ayni bela oturmus bizi yonetmeye devam ediyor
gelsin bir babayigit, satilmislarin koltuklarini ellerinden alsin, Amerika'ya kafa tutsun, Turk birligi icin ciddi adimlar atsin Turk birligini kursun(begenmedigimiz Araplar, Afrikalilar bile kendi birligini kurdu ama biz Turkler hala tek tabancayiz ), teroru durdursun...
gerisi zaten kendiliginden gelecek ve Turkiye cok guzel gunler gorecek insallah. fakat Amerika'ya kendini satmis satilmislar bizi yonetmeye devam ettikce ayni tas ayni hamam boyle gider.
belki de halk bu yonetime isyan eder sokaklara cikar ama satilmislar katliam yapip halki susturur...
ogrencileri bile ne hallere soktu sere.....zler
Şimdi okudum nette. Ankara'da gece eğitim uçuşu yapan helikopter düşmüş. 5 şehidimiz varmış. İçim yandı içim.. en yüksek mertebe tabi ama insanın neden diyesi geliyor. Ey yarabbim ailelerine sabır ver..
Milletimize de sabır ver. Nedense gelecek günlerimizi hiç iyi görmüyorum..
Varmıdır candan öte; verilecek bir canda.
Seve seve kim verir; canını kim hayat da?
Hiç bir şey beklemeden; bu vatanın uğrunda,
Akar şehit kanları; derler vatan sağ olsun!
Analar helal edin; hakkınızı vatana,
Oğlunuz şehit düştü; kanı aktı toprağa.
Sizin bağrınız yanar; toprak yoğrulur kanla.
Akar şehit kanları; derler vatan sağolsun!
Onların hepsi aziz; şehit,anası,vatan.
Kahrolsun hain,düşman; yerde kalmasın bu kan.
Gökte melekler bakan,yerde şehittir yatan.
Türk Milleti gönüllü; şehit olmaya her can,
Cennetin müjdesi var; her şehide Allah*tan.
Kökünüz kuruyacak; kalleşler hain,düşman.
yıl 1915..
adları mı..?
mehmet,mehmetçik..
tek varlıkları CAN'ları..
bize ne mi anlatıyorlar??
kulaklarınızı açın
bas bas bağırıyorlar..
'''VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA
ARMAĞAN OLSUN..!!!!
böyle özel bir günde ramazanımızın ilk gününde bu haberi vermek hiç istemezdim keşke olmasaydı..
bugün annelerin yüreği yanmasaydı..
VAN'DA ASKERİ KONVOYA HAİN SALDIRI.... 3 ASKERİMİZ SEHİTLİK MERTEBESİNE ULAŞTI.. 3 ASKERİMİZ YARALI.... ALLAH (cc) AİLELERİNİN VE BÜTÜN MİLLETİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.... ALLAH (cc) SU MUBAREK AYIN İLK GÜNÜ OCAKLARA ATEŞ DÜŞÜREN İNSANLIKTAN ÇIKMIS HAİNLERİ KAHRETSİN...
Allah tüm şehitlerimizden razı olsun biz onlardan razıyız . Allah'm mekanlarını cennet eylesin . Daha fazla canımız yanmadan bu terör lanetine bir ''Dur'' desin inşallah ..
Hakkari- Çukurca karayolunun 15’inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09.00’da askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi.
Mayın patlaması sonrasında bölgeye giden askeri birliğin pusuya düşürüldüğü ve çatışmanın çıktığı yönünde bilgilir de var.
Saldırıda ilk bilgilere göre, 8 asker şehit düştü.
Gozumden yaslar his tanimadigim ama simdi kardesimmis gibi yakin 12 askerimize akiyor.Soylenecek kelime nefretimi kizginligimi anlatacak kelime bulamiyorum su mubarek gunde 12 eve degil 70 milyon eve ates dustu.Zirhli denen arac kagit gibi delinmis.Zirhli demek bile yanlis konserve kutusu kadar o aractan sag cikmak bile zor belli ,yuregimiz yandi anneleri babalarini dusunemiyorum eslerini cocuklarini hayal bile edemiyorum.Allah belani versin PKK kendi pisliginizde debelenerek geberin yatacak yeriniz olmasin askerimize kalkan elin kopsun kokunden biz Turk milletiyiz tek tek vurarak bizi bitiremezsin sanli ordumuzu yenemezsin 12tane alirsin biz 12bin geri geliriz.Bu gunler son gunleriniz iyi gulun eglenin cunku sizin lesinizi gomecek bir kisi cikmiycak..............ALLAH RAHMET EYLESIN YATTIGINIZ YERLER NURLA DOLSUN ONUNUZDE SAYGI ILE EGILIYORUM.