Meyve tabağı göndereyim mi size ? Ama saçma benim konumu sen ve senin gibiler anlayamaz işte ben onun telegramina girmek için ricada bulundum yardım eti derdimi sordu kocamin yaptı şey için kalkıp her dakikası konuşmamın kocam diye geçti gidip cocua yapışmadım.yani öyle bir şey de olmadi
Senin Çükün yok sen beni delirtmek mi istiyorsun.
Eski sevgilinden istersin onu da ödünç olarak gerçi.
Yok kız gözüme sokuyorlar valahi bilahi ben içimi dokeyim dedim aldtaan kadın oldum ama benim konum AP ayrı ya daha saldım umrumda değilBuradaki kadınların yorumlarını dikkate alın sizin gözlerinizdeki perdeyi kaldırmaya çalışıyorlar aslında
E ihanet etmediğini yaptığın şeyin bir sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorsan niçin endişeleniyorsun bu kadar ?Ne araması bacımarama marama değil ben ona instgeramdan hesap açıp telegramina girebilir miyim erkek olarak birini işletme lazım +ben evlendim evliyim işte bu yardımı yaparmisin dedim iyi hoş yardım da eti sonra olay patladı hazmedememis bir köpek işte ne yapayım ben asla eşime ihanet etmedim edemem niyetim zere kadar o tarafa değildi ona rağmen vicdanim beynimi durdurdu şuan
dünya üzerinde telegramı olan nadir insan diyorsun yani
Endişeleniyorum kendi kendime diyorum şuan kafamda neden bu kadar takıyorum beynimi yoruyorum yeter diyorum kötü birşey yapmadım gidip namusunu kirletmedim ne olursa olsun şerefimle şantaja düşmedim öyle düşünüyorum bebeğimE ihanet etmediğini yaptığın şeyin bir sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorsan niçin endişeleniyorsun bu kadar ?
E ihanet etmediğini yaptığın şeyin bir sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorsan niçin endişeleniyorsun bu kadar ?
Eller günahkarBebeğim ben eski sevgilim le öyle birşey konuşmam ya ne sevgilisi o vasifsiza eski sevgili bile demek istemiyorum
Çal keke çal tey tey tey sana armağan etim şarkı da bu benim acayip hayvanlara benzirsenEller günahkar
Diller günahkar
Bir çağ yangını bu bütün
Dünya günahkar
Masum değiliz hiçbirimiz
Forumda istediğim konuya yazarım, senden izin almiycamBenim konuma yazmasan sevinirim
Meyve tabağı göndereyim mi size ? Ama saçma benim konumu sen ve senin gibiler anlayamaz işte ben onun telegramina girmek için ricada bulundum yardım eti derdimi sordu kocamin yaptı şey için kalkıp her dakikası konuşmamın kocam diye geçti gidip cocua yapışmadım.yani öyle bir şey de olmadi
Tamam sizin niyetiniz bu degilmis, ama hangi eski sevgiliye yazsaniz niyetinizin kotu oldugunu dusunur, bugun bana bir eski sevgilim bunun icin yazsa, "Bana yurumek icin bu yontemi mi bulmus" der kacarim. Disaridan boyle gorunur cunku adi ustunde, eski "sevgili".Ne araması bacımarama marama değil ben ona instgeramdan hesap açıp telegramina girebilir miyim erkek olarak birini işletme lazım +ben evlendim evliyim işte bu yardımı yaparmisin dedim iyi hoş yardım da eti sonra olay patladı hazmedememis bir köpek işte ne yapayım ben asla eşime ihanet etmedim edemem niyetim zere kadar o tarafa değildi ona rağmen vicdanim beynimi durdurdu şuan
AhahahahaDoğru yerden yakalayınca karşı masadan böyle meyve tabağı gönderirler. :)
Bütün rehberin şu an eski sevgilinin telefonunda kayıtlı. gelmiş burada gülücükler atıyorsunNasıl anlamak.istersen öyle anla aşko o an bir tek o vardı demeki ailemden alamadım için arkadaşım da olmadığı için
Saldım ya artık ben bacım kötü birşey yapmadım etmedim onun karakteriszli +yiyorsa yapsın evlilik bitecek mi bitsin ama o hesabi onda patlatirimTamam sizin niyetiniz bu degilmis, ama hangi eski sevgiliye yazsaniz niyetinizin kotu oldugunu dusunur, bugun bana bir eski sevgilim bunun icin yazsa, "Bana yurumek icin bu yontemi mi bulmus" der kacarim. Disaridan boyle gorunur cunku adi ustunde, eski "sevgili".
Ayrica ben de "Aramissiniz" demedim, ha aramissiniz, ha instagram'dan yazmissiniz, bence fark etmez gerci.
Siz de kocaniz eski sevgilisine instagram'dan yazdi diye kizmadiniz mi sonucta? O size "Dertlesmek icin yazmistim" dese siz inanacak misiniz?
Siz kendi telefonunuzu komple temizleyin, kendi telegram hesabiniz varsa onu da silin madem, ulasamasin size hicbir yerden. Tehditlerinden korktugunuzu anlarsa daha cok ustunuze gelir cunku sizi kullanabilmek icin. Telegram'dan baskasinin hesabina nasil girildigini bilmedigim icin o konuda yorum yapamiyorum, ama cesaret edemez bence gercekten ailenizden birilerine ulasmaya.
Eski konunuzu okudum sadece tek şaşırdığım eski sevgilinize nasıl güvendiniz de böyle bir işe girdiniz. Bir tek ben mi eski sevgililerimle Allah’ına kadar beddulaşıp, küfürleşip birbirimizi spotifydan bile engelleyiyoruz yaNasıl anlamak.istersen öyle anla aşko o an bir tek o vardı demeki ailemden alamadım için arkadaşım da olmadığı için
Tüm rehberim değil aşkosu iki kişi kaynim.ve ablam abim ben sonrasında sildim ve bende gözükmedi daha onda gözüküyor mu bilmiyorum hem oranı burami atmamisim ne diyorsa desin dicekse bende onun ölümünü getiririm en fazla,Bütün rehberin şu an eski sevgilinin telefonunda kayıtlı. gelmiş burada gülücükler atıyorsun
Kız nisanliymis eskiden bunlar sevgiliymis ve kızda yabancıEski konunuzu okudum sadece tek şaşırdığım eski sevgilinize nasıl güvendiniz de böyle bir işe girdiniz. Bir tek ben mi eski sevgililerimle Allah’ına kadar beddulaşıp, küfürleşip birbirimizi spotifydan bile engelleyiyoruz ya
Siz, eşiniz eski sevgilisi ile konuştuğu için misilleme yapmak istemişsiniz. Keşke bi hat alsaydınız hemen profesyonel olmaya çalışın diyeceğim de kıza mesaj atıp ne öğrenmeye çalıştınız o da muamma.