Kadınlar kulübündeki yarı insan neden bu kadar kırıcı ve konuyu kötü yere vurmak zorunda kadın kadının düşmanidir değilmi bunu gösterdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Popohlayın mı dedim lan bı git şurdan
Bir kadının ağzına da parmaklarına da hiç yakışmayacak sözler dökülüyor klavyenizden. Eski sevgilinize de "lan bi git şurdan" dediyseniz sizi bosatip evlenmekten vazgeçmiş olabilir.
Ayrıca vicdan azabıyla "yusuf yusuf etmek"i karistiriyorsunuz gibi geldi bana. Siz kocanız duymasın diye üç buçuk tur dönmüyor musunuz olayların etrafında?
Vicdan azabiysa delil yoketme çabasına bürünmek yerine kocanıza itiraf edip bu azaptan kurtulabilirdiniz. Ama azap değil, değil mi?

Bu vicdan azabıyla nasıl olucak nasıl unutucam
Vicdan azabının çaresi basit.
Kocanıza anlatacaksınız, ben böyle bi bok yedim diye.. Özür dileyeceksiniz.
Gerisi kocanıza kalır ama vicdan ağırlığından kurtulmanın yolu bu.
Ama siz ne yapıyorsunuz?

Ayrıca "forumdaki konularla" ve "kişilerle" ilgili konu açmak yasak değil miydi?
Ben mi yanlış hatırladım... @Mune
Ban atmasan olmuyor yani
Vicdan azabının çaresi basit.
Kocanıza anlatacaksınız, ben böyle bi bok yedim diye.. Özür dileyeceksiniz.
Gerisi kocanıza kalır ama vicdan ağırlığından kurtulmanın yolu bu.
Ama siz ne yapıyorsunuz?
Benim konuma yazmasan sevinirim

Vicdan azabı cesur bir yüzleşme ve samimice konuşma ister, sizinki yediğim naneler ortaya çıkacak korkusuyla oradan onu silip kapatmak, buradan bunu yok etmek üzerine bir aklanma çabası; yakalanma korkusu ile yapılmış hareketler. Totoyu kurtarmak önceliğinizken, öyle vicdanım sızladı mavalı okumayın yani. Bunu da yememişlerdir tabii buradakiler, haklı olarak tenkitle yaklaştıklarında da kadının düşmanı(!) kadın oluvermiştir yine. Ayrıca bir Türkçe dersi alın.

Dün açtığım konuya ' o kadar insan kötü ve ahlaksız yorumlarla gelmişki bir sucum olmamasına rağmen insan gibi anlatmama rağmen kalkıp ne kadar'doğru ne kadar yanlış 'nerden bilicez yok sen haketmişsin . Ben yalan atacak olsam bir sayfa şeye boşuna emek vermem .

Ve kafamın biraz rahatlaması için buraya dertleşmek istedim burnumdan getirdiniz ben neler çektim bugüne kadar çoğunu da anlatmadım hepsini kafamdan silmeye çalıştım çünkü..

Bir insana güvenmek evet hata hemde aqtalık bir hata yapmişim fakat eşim sağolsun benim ne yapacağımi şaşirti ben o anda o kızı çözebilmek için birşeyler yaptım ve aklımda.kimse yoktu bir kaç kişiden sana kod gelecek telegramina giriyim dedimde yok çektiler..

Bende o çocun hesabına yazdım en baştaaa EVLİ OLDUĞUMU SOYLEDİM NE KADAR GEÇMİŞ OLSA BİLE ONLARİ UNUT BANA ARKDAS OLRAK GEL YARDİMCİ ol derdini anlat dedi böyle şöyle' sonrasında hergun yazmaya başladı ben dedim böyle olmayacak işim de bitmişti..
Ve daha yazma hesabı komple kapatıyorum ben sana başka bir gözle gelmedim dedim kendi kendine alevlendi ben vicdan azabı çekmiyormuyum? Ben kalkıp yata girmedim birşey yapmadım çocuk kalkıp beni tehtit eti kocana diyecek diye o göt olmamasına rağmen ben ona derdimi anlatımda sen anlamazsin ergen kafalisin dedim 20yasinds daha ne ne olduğunu bilmiyor her şeye bir yorum yapıyor..
Her neyse insanlar hata yapabilir eşim o kıza yazma amacı buluşmakti ve bende cildirmistim ama ben kalkıp haramdan ders çıkarıyorsam gelip buraya içimi döküyorum .kadın kadının düşmanı çıkıyor haberiniz olsun şimdi tekrar kötü yorum yaparsınız ..
Dertleşecek başka birini bulamadınız mı da eski sevgilinizle dertleşiyorsunuz ? Aşdatmışsınız kocanız
Bir de size alkış mı tutacaktık bu yaptığınız için

Evet bazı üyeler laf etmeye, eleştiri yapmaya cidden yer arıyorlar ona lafım yok, ama siz dün eşinize kızıp eski sevgilinizi aradığınızı söylediniz. Böyle bir ahlaksızlık olamaz

Burada kim, neden size durduk yere düsmanlik etsin ki?
Anlattiginiz sey, kocaniza kizip dertlesmek icin eski sevgilinize yazmaniz yani, akla mantiga sigmiyor. Bunun disinda, baskasinin telegram hesabina nasil girebiliyorsunuz, onu ben anlayamadim gercekten. Telegram'i telefona indirdiginizde otomatik olarak telefonda takili hatti taniyor cünkü?
Bunun disinda o eski sevgiliniz olacak salak da hicbir seye cesaret edemez, mevzu sadece bu ise sizin icin. Ama yaptiginiz cok yanlis iken, buradaki insanlardan nasil bir yorum bekliyordunuz ki?

Evet bazı üyeler laf etmeye, eleştiri yapmaya cidden yer arıyorlar ona lafım yok, ama siz dün eşinize kızıp eski sevgilinizi aradığınızı söylediniz. Böyle bir ahlaksızlık olamaz
Ne araması bacım 😂arama marama değil ben ona instgeramdan hesap açıp telegramina girebilir miyim erkek olarak birini işletme lazım +ben evlendim evliyim işte bu yardımı yaparmisin dedim iyi hoş yardım da eti sonra olay patladı hazmedememis bir köpek işte ne yapayım ben asla eşime ihanet etmedim edemem niyetim zere kadar o tarafa değildi ona rağmen vicdanim beynimi durdurdu şuan

Burada kim, neden size durduk yere düsmanlik etsin ki?
Anlattiginiz sey, kocaniza kizip dertlesmek icin eski sevgilinize yazmaniz yani, akla mantiga sigmiyor. Bunun disinda, baskasinin telegram hesabina nasil girebiliyorsunuz, onu ben anlayamadim gercekten. Telegram'i telefona indirdiginizde otomatik olarak telefonda takili hatti taniyor cünkü?
Bunun disinda o eski sevgiliniz olacak salak da hicbir seye cesaret edemez, mevzu sadece bu ise sizin icin. Ama yaptiginiz cok yanlis iken, buradaki insanlardan nasil bir yorum bekliyordunuz ki?
Ne araması bacım 😂arama marama değil ben ona instgeramdan hesap açıp telegramina girebilir miyim erkek olarak birini işletme lazım +ben evlendim evliyim işte bu yardımı yaparmisin dedim iyi hoş yardım da eti sonra olay patladı hazmedememis bir köpek işte ne yapayım ben asla eşime ihanet etmedim edemem niyetim zere kadar o tarafa değildi ona rağmen vicdanim beynimi durdurdu şuan

Vicdan azabı cesur bir yüzleşme ve samimice konuşma ister, sizinki yediğim naneler ortaya çıkacak korkusuyla oradan onu silip kapatmak, buradan bunu yok etmek üzerine bir aklanma çabası; yakalanma korkusu ile yapılmış hareketler. Totoyu kurtarmak önceliğinizken, öyle vicdanım sızladı mavalı okumayın yani. Bunu da yememişlerdir tabii buradakiler, haklı olarak tenkitle yaklaştıklarında da kadının düşmanı(!) kadın oluvermiştir yine. Ayrıca bir Türkçe dersi alın.
Meyve tabağı göndereyim mi size ? Ama saçma benim konumu sen ve senin gibiler anlayamaz işte ben onun telegramina girmek için ricada bulundum yardım eti derdimi sordu kocamin yaptı şey için kalkıp her dakikası konuşmamın kocam diye geçti gidip cocua yapışmadım.yani öyle bir şey de olmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X