- 20 Şubat 2022
- 4.590
- 2.827
Millet neler yapiyor diyerek yaptiginiza kılıf uyduruyorsunuz.. milleti bosverin siz kendinize bakınDers çıkardım zaten ben vicdan azabı çekiyorum küçük bir şey benimki Milet neler yapıyor anlam vermek için görüp ders çıkarıp tekrar hatayı yapmamam gerekiyor çok iyi anladim
İnan küçük bir şey değil. Milleti boşverin millet gibi olmak zorunda değilsin.küçük bir şey benimki
Vicdan azabınızı kenara koyun. Aklınızı başınıza alın öncelikle.Bu vicdan azabıyla nasıl olucak nasıl unutucam
Sanırım hanımefendi “insanların yarısı” demek istemiş. Türkçesi A1 seviyesinde olduğu için de bu kadar ifade edebilmiş kendini.Bu arada kadın kadının düşmanı filan değildir. Arkadaşlar bazen çok sert eleştirebiliyor ama konu başlığında yazdığınız "yarı insan" benzetmesini hak etmiyorlar.
Burası anonim bir topluluk, konuyu açarken bunu göze alarak açmalıydınız.
Aynen aynenSanırım hanımefendi “insanların yarısı” demek istemiş. Türkçesi A1 seviyesinde olduğu için de bu kadar ifade edebilmiş kendini.
Popohlayın mı dedim lan bı git şurdanKadınlar burada hep doğruları söylerler evet. Kimseyi pohpohlamazlar ya da hemcinsim diye yanlışına doğru demezler.
Ne diyorsun sen canıma kiyarsam bu olaylar anca öylemi dinicek diyorum kalkıp senin selvi saçına canıma kiycam mi diyorum vasıfsızSondaki cümleler iyice cringe şelalesi.
Kimi, neyle tehdit ediyorsun veya aklınca manipüle etmeye çalışıyorsun ki? Yok canıma kıyarsam falan, öf cidden.
Lan mı? İşte erkeklere özenen keko bir kadın daha.. E siz böyle toparlayamazsınız kiPopohlayın mı dedim lan bı git şurdan
Varoş seniNe diyorsun lan sen canıma kiyarsam bu olaylar anca öylemi dinicek diyorum kalkıp senin selvi saçına canıma kiycam mi diyorum vasıfsız
Güzel ablacım bazıları hakediyorLan mı? İşte erkeklere özenen keko bir kadın daha.. E siz böyle toparlayamazsınız ki
Ben de aynen bunu demiştim. Eski sevgilisi boşan benle evlen deyince inanmış.Offf çocuklar evlenmesin
Kocana da yapsana bu polimi.Ne diyorsun sen canıma kiyarsam bu olaylar anca öylemi dinicek diyorum kalkıp senin selvi saçına canıma kiycam mi diyorum vasıfsız