- 11 Haziran 2023
- 286
- -46
Çok komik birşeysin ya senKorkuttun kızı, mutlu musun? Yazık değil mi? Zaten vicdan azabı çekiyor, ya canına kıyarsa? Rahatlayacak mısın vijdonsız, hayın, jaws kadın!11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok komik birşeysin ya senKorkuttun kızı, mutlu musun? Yazık değil mi? Zaten vicdan azabı çekiyor, ya canına kıyarsa? Rahatlayacak mısın vijdonsız, hayın, jaws kadın!11
Kendinize haksızlık etmeyin lütfen, açtığınız konularla yarışamam. :)Çok komik birşeysin ya sen
Senin ben vicdanında tukürim tamamıKendinize haksızlık etmeyin lütfen, açtığınız konularla yarışamam. :)
Keşke böyle bir boka girmeseydim işteKonunuzu bilmiyorum. Kendi adıma, bazı konu açan kişiler bu kadar kadını salak yerine koymaya çalışıyor. Hani dışarda millet yemiş gibi yapar, erkeklerin zaten kafa çalışmıyor. Peki bu kadar akıllı görmüş geçirmiş kadın yer mi?
İnsan kendine dürüst olunca sorunlar da bir şekilde çözülüyor. Burdan akıl almaksa maksat.
Senin ben vicdanında tukürim tamamı
İnmisin cinmisin beli değil konuşmak için konuşuyorsun boş teneke çok ses yapar bebeğim sen yani he senE gülüyordunuz ya, noldu bir anda böyle sanal lamaya dönüştünüz?
E gülüyordunuz ya, noldu bir anda böyle sanal lamaya dönüştünüz?
Allah senin ne muradın varsa versin rabim seninle olsun her daim ayağına taş değmesin hatadan ders cikardim tedirgindim buraya yazdım herkeS çok kırıcı onu anladimBazı üyeler kasıtlı olarak birbirinin de gazlamasıyla insanları aşağılayıcı şekilde yorumlar yapıyorlar çünkü eğlendiklerini sanıyorlar ego kasıyorlar belkide bu konuda haklısın.
Herkes her şeyin doğru ya da yanlış olduğundan emin olsa zaten gelip burda sormaz paylaşmaz. Yanlış olduğunu güzel bir dille yazanlar fazlasıyla var neyse ki.
Amma bende dün ki konuya iyi yazmadım evet çünkü iyi niyetli değildin. Yaşın küçük ama 16 da değil dimi ? Evlenecek kadar olduysa bunun sorumluluklarını almalısın. Eğer eşin yanlış yaptıysa bunu eşinle çözeceksin diğer kızı çözmeye çalıştım diyosun aslında senin bu yaptıkların ergenlikte yapılan şeyler sevgililere vs. Ama evlilik bunu kaldırmaz.
Şimdi kendini daha fazla yıpratma ders çıkar ve ilişkin evliliğin için neler yapabilirsin bunları araştır, düşün boş ver burayı
gerçekten vicdansızmışsın nolcak şimdi bu halı çıkmıyor kahve lekesi
Senide ozaman yaaaa bana Türkçe öğretseneeee
Allah senin ne muradın varsa versin rabim seninle olsun her daim ayağına taş değmesin hatadan ders cikardim tedirgindim buraya yazdım herkeS çok kırıcı onu anladim
Küfür eden o, hakaret eden o, kocasını aldatan o ama hep mağdurum da mağdurum.Dünya hassas kalpler için bir cehennem gerçekten
Küfür eden o, hakaret eden o, kocasını aldatan o ama hep mağdurum da mağdurum.
Aslında önceki konusunda teselli de etmiştim ulaşmaz kocana cesaret edemez diye ama kıymetimi bilemedi. Şimdi işin yoksa git mahkemeyle uğraş, hakaret davası aç.Kadıncağız derdini açmış. Daha doğrusu açmaya çalışmış. Ne dediği pek anlaşılmıyor ama en azından bir çaba var ortada
Sonuçta hepimiz eşimizle kavga edince eski sevgilimizin bir şeylerini kullanmak için mesaj atarız. Ne vardı dertleşseydiniz de mağdur etmeseydiniz
Ben mesela, yarı elf yarı insanım.Sanırım hanımefendi “insanların yarısı” demek istemiş. Türkçesi A1 seviyesinde olduğu için de bu kadar ifade edebilmiş kendini.
Meraba canım ben de yarı vampir yarı ölümlü.Ben mesela, yarı elf yarı insanım.
Ay melabaaMeraba canım ben de yarı vampir yarı ölümlü.
Beni kınayan benim köyneğimi giysin.Kadıncağız derdini açmış. Daha doğrusu açmaya çalışmış. Ne dediği pek anlaşılmıyor ama en azından bir çaba var ortada
Sonuçta hepimiz eşimizle kavga edince eski sevgilimizin bir şeylerini kullanmak için mesaj atarız. Ne vardı dertleşseydiniz de mağdur etmeseydiniz
Aslında önceki konusunda teselli de etmiştim ulaşmaz kocana cesaret edemez diye ama kıymetimi bilemedi. Şimdi işin yoksa git mahkemeyle uğraş, hakaret davası aç.