Kadınlar kulübündeki yarı insan neden bu kadar kırıcı ve konuyu kötü yere vurmak zorunda kadın kadının düşmanidir değilmi bunu gösterdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ders çıkardım zaten ben vicdan azabı çekiyorum küçük bir şey benimki Milet neler yapıyor anlam vermek için görüp ders çıkarıp tekrar hatayı yapmamam gerekiyor çok iyi anladim
Millet neler yapiyor diyerek yaptiginiza kılıf uyduruyorsunuz.. milleti bosverin siz kendinize bakın

Bu vicdan azabıyla nasıl olucak nasıl unutucam
Vicdan azabınızı kenara koyun. Aklınızı başınıza alın öncelikle.

O güvenmediğin senin yaptığın gibi arkandan iş çeviren kocanı boşa. Eğer ki siz evliyken o görüşmeleri yaptıysa. En önemli konu bu.

Son düzenleme:
Bu arada kadın kadının düşmanı filan değildir. Arkadaşlar bazen çok sert eleştirebiliyor ama konu başlığında yazdığınız "yarı insan" benzetmesini hak etmiyorlar.

Burası anonim bir topluluk, konuyu açarken bunu göze alarak açmalıydınız.
Sanırım hanımefendi “insanların yarısı” demek istemiş. Türkçesi A1 seviyesinde olduğu için de bu kadar ifade edebilmiş kendini.

Sondaki cümleler iyice cringe şelalesi.
Kimi, neyle tehdit ediyorsun veya aklınca manipüle etmeye çalışıyorsun ki? Yok canıma kıyarsam falan, öf cidden.
Ne diyorsun sen canıma kiyarsam bu olaylar anca öylemi dinicek diyorum kalkıp senin selvi saçına canıma kiycam mi diyorum vasıfsız

Son düzenleme:
20 yaşındaki çocuk ergen de siz 22 yaşında şu yaptıklarınızla çok mu olgunsunuz?
Eski konunuzu okuyayım dedim, başıma ağrı girdi anlamaya çalışırken. Saçma saçma işler.
Büyümeden koştur koştur evleniyorsunuz, sonra kendinizi böyle olayların içine sokup esra erolluk oluyorsunuz.
Bu kadar saçmalığa ne desin insanlar? Nasıl bir dertleşme beklediniz ki? Eşinle birbirinizi aldatmışsınız işte. Vah vah kardeş çok üzüldüm diyecek bir durum yok ki ortada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X