- 20 Ocak 2010
- 46.148
- 166.658
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Benimde bugün içimdeki bi yerlerdeki acıyı acık ettiler bacımRuh hastası olduğumu açık ettim şimdi
Diğer konularda bunu kullanacaklar
Gidip ağlıcam
Yok sen yapamadın.Eğitim şart .Ve burdan anlaşılıyor konu sahıbı gıbı egıtım almadıgınız.İnsan bir çelişkiler yumağı değil midir zaten? Albert einstein der ki; insan birbirine dolanmış bir kulaklık kablosu gibidir, istesen de çözemezsin.
Oldu mu yapabildim mi konu sahibi gibi?
Bence alfabe sırasına göre söyleHerkes biliyor ama kimse söylemiyor.
En sonunda ben söyliycem linççileri
Ben yüksek bel A101 bato giyiyorum. Bunu yazarken birinin çıkıp konu sahibinin pdr olduğuna aslaa inanmıyoğrum yazmasından korkuyorum.Yoksa siz giyiyor musunuz
Onu bunu bilmem de ak don kara don burada maşalıKonu gelip dona dayandıysa artık dağılabiliriz bence. Bundan sonrasının iyi yerlere gittiğini görmedim
Ole hatırlıyorum :):)Bak arkadasların nasıl şasırdı bu duruma.Grup mu kurdunuz dogru soyleBen iş mi arıyordum? Benim niye haberim yok bundan?
Iste o yüz yüze konuşmada belli olur. Elimizin altında internet gibi bir derya varken kim nereye bakıyor da alıntı vs yapıyor bilemeyiz.Yok sen yapamadın.Eğitim şart .Ve burdan anlaşılıyor konu sahıbı gıbı egıtım almadıgınız.
Şimdi biri çıkıp konu sahibi duyar kasıp sonra ibo türküsüne başladı söylediklerine aslaa inanmıyorum diyecekler.Dilim neden tutulur
Ben dahil değil miyim
Babam beni okutmadı, 17’mde kocaya verdi. Niye yarama tuz basıyorsunuz? Zorbalık değil mi bu?Yok sen yapamadın.Eğitim şart .Ve burdan anlaşılıyor konu sahıbı gıbı egıtım almadıgınız.
PDR ciler zincir markete gidiyor muymus? Ben şok...Ben yüksek bel A101 bato giyiyorum. Bunu yazarken birinin çıkıp konu sahibinin pdr olduğuna aslaa inanmıyoğrum yazmasından korkuyorum.
Kuzum siz kaynatiyor musunuz yoksa konuya hakim mi degilsinizNiye sen don giymiyormusun ???
Basit bir memuruz yahu. Belediye ekmekten portakallı top ekmek de alıyoruz.PDR ciler zincir markete gidiyor muymus? Ben şok...
Konu gelip dona dayandıysa artık dağılabiliriz bence. Bundan sonrasının iyi yerlere gittiğini görmedim
Kaynatmayı anlamadım.Don demıssınız konu sahıbıne sız gıymıyormusunuz dedım :)Kuzum siz kaynatiyor musunuz yoksa konuya hakim mi degilsinizzira ben sizinkine pek hakim olamadım da
Hafızayı bi resetle, fazlalıkları sil, hatırlama fonksiyonların bozulmuş.Ole hatırlıyorum :):)Bak arkadasların nasıl şasırdı bu duruma.Grup mu kurdunuz dogru soyle
Ya ben kendi halinde burda fikirlerini yazan bağımsız bir üyeyim. Kimse peşimden koşmaz, duvarıma yazmaz.Ole hatırlıyorum :):)Bak arkadasların nasıl şasırdı bu duruma.Grup mu kurdunuz dogru soyle
Butun gun seni arıyorduk sende sustun bizi dinliyorsunOff tamam itiraf ediyorum bendim lincci gsgshsvsv
Bu beni bir miktar incittiBu gibi konuların banlandığını ve yasak olduğunu bilmiyordum. Ama tabi akşam akşam yok yere modumu düşüren bir takım hanımefendiler oldu. Aman neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?